spock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Είναι απλό... ΜΗΝ το βλέπεις... Ούτως η άλλως, υπερβαίνει τις δυνατότητες αντίληψής σου... Δεν είναι ώρα να πας προς Μπουρνάζι;
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δεν είναι ώρα να πας προς Μπουρνάζι; θα φύγω σε λιγάκι, μη πάω και απο τους πρώτους με το λαουτζίκο εσυ έβαλες τις πυτζάμες σου ????? : ρε παιδιά δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, ιδίως με nerds! I am one of you, I come in peace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s0st0s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ena exo na po KOUKOUROUKOU...pao na do tin tainia pou anefere o filos...kata talla eimaste o,ti nanai...apo mia protasi kataliksame na vrizomaste...toxoume mesa mas telika...RE EIMASTE GLIXBOURG RE!!EIMASTE VASILIADES!!!panta tetoia!
qspock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ελα ρε παιδια μην ασχολειστε τωρα, αστεια το λεει το παλικαρι, δεν ειναι να το παρουμε και στα σοβαρα τωρα Οποιος θελει μπορει να ανοιξει νεο τοπικ με τιτλο: Το Σταρ Τρεκ δεν θα επρεπε να ειναι τοσο επιτυχημενο παγκοσμιως δημιουργοντας μακραν το μεγαλυτερο franchise, 5 διαφορετικες σειρες σε 40 χρονια και 10 (ως τωρα) κινηματογραφικες ταινιες, διοτι μπλα μπλα μλπα... :lol: Για να επανελθουμε στο θεμα μας. Μα καλα ..φιλανδικο?? Αντε πειτε μας σχολια, οσοι το ειδατε. Ειναι σαχλαμαρα?
kirimis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 I am one of you' date=' I come in peace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote'] You go to HELL :grin: :-P :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin: Spock, μην περιμενεις, οπλισε photon torpeados και στειλτον where no man has gone before :grin: Προδοτη, ιεροσυλε πως τολμησες να θιξεις τις πυτζαμ.... εεε την θρησκεια μας????? :-P :grin: Αχχχ μπουμμμμ μπουμμμμ.... δεν εισαι trekακιας... δεν πειραζει, κανεις δεν ειναι τελειος
DimAslan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μην μου πείτε τώρα ότι το Star Trek είχε την επιρροή που είχε το Star Wars... παγκόσμια... σίγουρα είχε... κανείς δεν αντιλέγει.. αλλά γιατί μετά το πολύ καλό First Contact, Generations, Nemesis να βλέπεις μια σειρά που να φέρει το όνομα αυτό, με πραγματικά γελοιότητες; Πείτε μου τώρα εσείς ότι δεν σας φαίνονται γελοίοι οι εξωγήινοι... Το Star Wars είναι νομίζω πολύ λιγότερο "επιστημονικό", αλλά πολύ περισσότερο καλοφτιαγμένο... με μερικές εξαιρέσεις βέβαια, όπως κάθε ταινία, ειδικά τέτοιου μεγέθους... Τεσπα, εδώ δεν θέλουμε να κάνουμε κριτική, ούτε να συγκρίνουμε... έτσι κι αλλιώς θα ήταν offtopic νομίζω...
dim_b Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ... αλλά γιατί μετά το πολύ καλό First Contact, Generations, Nemesis να βλέπεις μια σειρά που να φέρει το όνομα αυτό, με πραγματικά γελοιότητες; Πείτε μου τώρα εσείς ότι δεν σας φαίνονται γελοίοι οι εξωγήινοι... 3 words... JAR JAR BINKS
Dreamstorm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ας το κλειδώσει κάποιος, έλεος....Κάθεστε και υπερασπίζεστε το trek σε ηλίθια επιχειρήματα. Βοοmboom μέσα σε τόσα λίγα posts έχεις γράψει τόσες πολλές βλακείες που απορώ πως τα κατάφερες. Παίζει να είσαι και ο μοναδικός.
^BOOMBOOM Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ όσους μου τη λένε εδώ, απέδειξαν πως έχω δίκιο
aliendna51 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Για να επανέλθουμε on-topic.. Την είδα πριν λίγο. Τι να σας πω.. Ήταν πολύ μέτρια.. Θα της έβαζα 3,5/10.. Ίσως βέβαια να μου άρεσε περισσότερο σε άλλη γλώσσα.. Αλλά και πάλι πάνω από 4 δεν της έβαζα.. Το πιό καλό στην ταινία είναι ο τρόπος διακίνησής της. Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι
Chinaski Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Lol oreo thread,kai den exo xampari oute apo star treck oute apo star wars.Autes oi pitzames Armani einai i Cavalli?Po po pliktrologo me tin taxhtuta tou fotos :PPPPP
s0st0s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ki ego to eida kai ena exo na po....kria xora i finladia kria tainia ekanan oi finladoi(krioi anthropoi paidi mou, ti perimeneis??)kala apo grafika den perimena kati iksera oti einai erasitexniki prospatheia alla ipothesi ti na po...axromo aosmo aorato perase kai den akoumpise..oute to kan espase to xeilaki mou oxi na gelaso...mporei na me xalasan ta finlandika pou akougontai sa na exei katsei mpoukia mousakas sto laimo kai na de leei na figei...
Chinaski Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Oso gia tin tainia ti na po....e den mporo na po kai polla eida deka lepta kai barethika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.