Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Στο pc ενος φιλου ολα τα εικονιδια για την εκτελεση των προγραμματων εχου αλλαξει και εχουν γινει ενα μικρο μπλε τετραγωνο με ασπρο φοντο.Παρ ολα αυτα λειτουργουν κανονικα...Τα εικονιδια των xp ειναι ΟΚ....Τι να φταιει ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
Lefki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Ta eikonidia twn shortcuts ennoeis? Mipws tous exei allaxei icon? DEXI (se ena shortcut) PROPERTIES=>CHANCGE ICON H mipws exei egkatastisei programma pou epemvainei stin emfanisi twn shortcuts?? Dokimases na ftiaxeis kainourgia shortcuts? An einai eukolo anevase ena screeshot :smile:
joulisg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μήπως χρησιμοποίησε το Tweak UI ? Γιατί υπάρχει επιλογή no icons για τα shortcuts και όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας γίνονται μπλε. Αν ναι τότε υπάρχει η επιλογή default icons κι όλα ΟΚ. -
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Τιποτα απο αυτα...Ουτε προγραμμα διαχειρισης εικονιδιων τρεχει ουτε εχει αλλαξει τα εικονιδια...Ετσι...ξαφνικα εγινε. :-x :-x :-x
kleidokratwr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μήπως ενοείς οτι έχει επιλεγμένο το Δεξί κλικ στο desktop -> arrange icons by -> Lock Web items on Desktop ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μήπως ενοείς οτι έχει επιλεγμένο τοΔεξί κλικ στο desktop -> arrange icons by -> Lock Web items on Desktop ? Θα τον ρωτησω και θα δω...Δεν το προσεξα.Ευχαριστω. :smile: :smile:
smilefreeware Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ το ίδιο έχω πάθει. Οπως όλα , ξαφνικά έγιναν μπλέ (Κακιά λέξη το μπλέ) @kleidokratwr Δεν έχω επιλεγμένο το Δεξί κλικ στο desktop -> arrange icons by -> Lock Web items on Desktop ?
kleidokratwr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 @kleidokratwr Δεν έχω επιλεγμένο το Δεξί κλικ στο desktop -> arrange icons by -> Lock Web items on Desktop ? Λοιπόν δοκίμασε το: Δεξί κλικ στο "my computer" και πάτα properties Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα "advanced" και στο κομμάτι που έχει τίτλο "performance" πάτα το κουμπί "settings". Στο παραθυράκι που θα σου ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα "visual effects" έλεγξε αν ειναι επιλεγμένο το "Use drop shadows for icon labels on the desktop". Αν δεν είναι επιλεγμένο, επέλεξε το εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.