Προς το περιεχόμενο

Ξεκολημα CPU απο ψυκτρα

os390

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και το heatspreader και η επιφάνεια της ψύκτρας!

Σιγα το πρόβλημα...:):)

Ελα ρε μην αγχωνεσαι βαλε ενα πιστολάκι για τα μαλλια και μολις ζεσταθει η ψυκτρα κουνα τον λίγο αριστερα δεξια και θα βγει!

Δημοσ.
Σιγα το πρόβλημα...

Κι όμως... Οι προσπάθειες που γίνονται με τις θερμοαγώγιμες είναι για να γίνει η επιφάνεια επαφής όσο γίνεται πιο λεία. Αν παρουσιαστεί μια χαρακιά, ξέρω δεν θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου, αλλά οι συνθήκες μεταφοράς θερμότητας αλλάζουν προς το χειρότερο. Έχω δει modίφες στις οποίες η ψύκτρα γίνεται πρώτα γυαλί από το τρίψιμο και μετά τοποθετείται στον επεξεργαστή.

Just my 2 cents...

Δημοσ.

os390 les oti thes na xekollhseis ton epexergasth apo thn psyxtra. Giati akrivws thes na to kaneis ayto? To xerw akougomai periergos alla pragmatika den vriskw logo na to kaneis an den einai na allaxeis pasta 'h psyxtra

Η CPU εφυγε απο την θεση της μετα απο καποιο κραδασμο. Για να μπει στην θεση της πρεπει αφου τοποθετηθει να ’σφιξει’ με τον μοχλο που εχει στο πλαι της η βαση της CPU. Η ψυκτρα εμποδιζει την κινηση του μοχλου αφου ειναι ακριβως απο πανω του. Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να κουμπωσει η CPU οταν η βαση ειναι στην τελικη θεση(σφιγμενη) δεν θα μεινει ποδαρακι ισιο ουτε για δειγμα.

Μολις εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω..

Δημοσ.
Αν είσαι τελειομανής, γίνεται και για τις γρατζουνιές

Χμμμμμ μόλις θυμήθηκα κάποιον που πήγε ο αθεόφοβος και έκανε lapping σε μπλοκ των 100?, στο Little River Cascade του Cathar. Σου θυμίζει κάτι Γιώργαρε;;;;

Δημοσ.

Τελικα με λιγοτερο απο 2 λεπτα ζεσταμα ξεκολησε πολυ ευκολοτερα απο οτι περιμενα. Οπως ηταν οι επιφανειες ζεστες με ενα ξυραφακι εβγαλα τα υπολοιματα της παστας απο CPU και ψυκτρα και καθαρισα με οινοπνευμα και εγινε τζαμι.

Οι προτεινοντες το ζεσταμα κερδιζουν...

post-14394-129062925147_thumb.jpg

post-14394-12906292515_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...