dhmoprasies Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Geia sas, Diavasa ta prohgoumena mhnhmata pou aforoun to EBAY kai ta ellhnika sites dhmoprasiwn..... Telika emeis poy xrhsimopoioyme to internet gia tis agores mas thewroymaste xazoi apo kapoious pou den toys ftanei na vgaloun ena kerdos ths taxhs twn 50 ade.... 100 % alla mas protinoyn se dhmoprasies ( prosexte, oute kan se pwlhsh ) adikeimena pou agoran 400% fthnotera!!! Den tha pw polla giati hmoun kai egw sto parelthon thyma ayths ths katastashs apla koitaxte prosektika ta 2 links pou tha sas dwsw kai ta syberasmata dika sas. * Sygkrinete kai alla adikeimena apo pwlhtes pou xrhsimopoioyn idia user names kai tha katalavete pou ftanei ayto to aisxos... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=45152&item=8321028274 http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3532938 Kalo sas vrady ....
paschalia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Βρε παιδια ,ελεος πια με τα τοπικς των ονλαιν δημοπρασιων και τις δημοπρασιες σας . Δεν χορτασατε πια , με την φρενιτιδα του προηγουμενου μηνα, οσον αφορα την πληθωρα των τοπικς σχετικα με fleamarket & ebay ? Λερναια Υδρα ειχαν καταντησει . Ενα εκλεινε, τρια ανοιγανε ...
STEL2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Απορώ,με τήν ηλιοθίοτητα,την βλακεία,και την ασχετοσύνη ορισμένων,που δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθούν να αποδείξουν.Μήπως τους εχει πειράξει πολύ,οτι εγώ πουλάω,και αυτοί όχι?Για τίς αξιολογήσεις μου,σας παραπέμπω εδώ http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?FBlotID=3515827&username=STEL2 Τώρα,για το συγκεκριμένο,και ουσιαστικό θέμα- Η δημοπρασία στο e-bay,που παρουσιάζεται,ειναι σαφώς η http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=45152&item=8321028274 Το νόμισμα ομως που παρουσιάζεται στο Fleamarket,δεν ειναι αυτο,που δείχνει η καταχώρηση,και που επειδή ειναι ασχετος και ανίδεος,θα εβλεπε οτι πρόκειται για άλλο νόμισμα,αφού αυτό σε πολύ καλύτερη κατάσταση- Το νόμισμα,που δείχνει οτι εχω πάρει απο το E-bay,εχει ανοιχτεί στο Fleamarket,και ειναι η δημοπρασία, 3514225 http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3514225 Oποιος θέλει,ας κάνει μια σύγκριση,να το διαπιστώσει.. Απορώ,με την κακοβουλία,και υστεροβουλία ορισμώνων,που μετά τον πόλεμο που μου εκαναν σε κάποια αλλα forums(ονόματα δεν λέμε),τώρα,προσπαθούν να ρίξουν και εδώ το δηλητήριο τους-
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Αυτό το topic πάει κατευθείαν για πάρε-δώσε
STEL2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Kοιτάξτε στο λαιμό του Γεωργίου,τις 2 γρατζουνιές,οι οποίες φαίνονται στήν δημοπρασία που σας εδωσα στο Fleamarket
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Για να καταλάβω, το νόμισμα που αγοράστηκε $85 + $5 ταχυδρομικά, ανοίγει 135 ευρώ, με τιμή άμεσης αγοράς 150 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα ταχυδρομικά;
Dark_son20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 re den tous anigete ena forum sto flea na exoume emeis tin isixia mas??? sto kato kato Xe*****me ti kanei kapios se alo site... eleos me tous poromenous me to flea...
STEL2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ναί αγαπητέ μου φίλε.Γιατί τα νομίσματα δεν ειναι πατάτες,τίς πήραμε 1 ευρώ,και τίς πουλάμε 1,30,με κέρδος 30% που λέει ο νόμος.Τα νομίσματα,κρίνονται αναλόγως την κατάστασή τους,και αυτό ετυχε απλώς να το πάρω φτηνά,γιατί το νόμισμα,σε αυτήν τήν κατάσταση,αν πηγαίνατε σε μαγαζί,θα το βρίσκατε,ανω των 200 ευρώ..Αν τόβρισκα δηλαδή στο δρόμο,μήπως θάπρεπε να το χαρίσω?Αυτα που πήρα 50 ευρώ,και τα πουλάω 40,γιατί τόσο αξίζουν,τι ειναι?Μήπως ειστε ειδικός,και ξέρετε την αξία του?
STEL2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Bέβαια,δεν σας βλέπω να λέτε κατι,για το θέμα του Φόρουμ,που ειναι Ebay/Fleamarket 400% πάνω.Συμφωνείτε?
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά σταματήστε γιατί έτσι όπως πάτε θα μου κοπεί η όρεξη και δεν θα μπορέσω να φάω...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δικαίωμά σας να πουλάτε όσο θέλετε. Αφού βρίσκονται άνθρωποι και αγοράζουν, προφανώς άριστα πράτετε. Εγώ ρώτησα για να βεβαιωθώ ότι σωστά κατάλαβα τις τιμές. Όσο για την κατάστασή του και το αν θα έκανε 200 ευρώ σε κάποιο κατάστημα συλλεκτικών, δεν μπορώ να σας απαντήσω, αφού δε γράφετε σε ποια κατάσταση κρίνετε ότι βρίσκεται για να σας πω αν συμφωνώ με την εκτίμησή σας. Επαναλαμβάνω, δικαίωμά σας να πουλάτε ΟΣΟ θέλετε.
dunevaley Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 re den tous anigete ena forum sto flea na exoume emeis tin isixia mas???sto kato kato Xe*****me ti kanei kapios se alo site... eleos me tous poromenous me to flea... Εgw pali afton ton komplexismo den ton katalavainw. Yparxoun apeira asxeta mhnymata edw mesa, afta sas peiraxan? Sto katw katw mhn ta diavazete an sas enoxloun toso. Ektos ki an apagorevetai osoi xrisimopoioun to fleamarket na grafoun edw mesa!!! An einai etsi na mou to peite na mhn xanapathsw giati egw toulaxiston den eimai komhths alla mpainw apo to 2002. (Poly prin apo sena diladi!!!) Telos pantwn, kalytera poromenh para komplexikh! Twra oson afora to thema me to nomisma, pistevw oti kamia fora kalytera na masas para na milas!!! ...an den to katexeis to thema fysika...
STEL2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δέν θα επεκταθώ σε καταστάσεις νομισμάτων εδώ μέσα.Με συγχωρείτε.Αν είσασταν ενας Συλλέκτης,θα καταλαβένατε ποσο αξίζει.Μάλλον όμως δέν είστε(προσωπική μου εκτίμηση)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μάλλον λάθος η εκτίμησή σας. Να σας συγχωρέσω για τι πράγμα; Δε με θίξατε. Δικαίωμά σας να μη θέλετε να επεκταθείτε. Μακάρι να αποκτήσει ξανά φόρουμ το flea για να συζητάμε εκτενέστερα εκεί, χωρίς να ενοχλούμε...τους παλιούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.