urezin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ρε παιδια πως το λθνεται το παραπανω προβλημα γιατι βρισκω plotter που θελω σε καλυτερες τιμες απο ebay.co.uk
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 systran.otenet.gr Βάλε στα αγαπημένα σου την δημοπρασία που θέλεις και μετά πήγαινε από το ebay.com στο My ebay και οι τίτλοι τουλάχιστον θα είναι στα αγγλικά. Contact the seller in English.
nimik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Aν χρειαστεις κατι περισσοτερο οσον αφορα τα γερμανικα ευχαριστως να σε βοηθησω,στειλε pm ..
polidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Den einai mono na katalaveis ti leei i dimoprasia h na tin metafraseis aplos. Afto ginete me diaforous tropous poli efkola. An tin xtipiseis tha xriasti epita na epikinoniseis me ton politi ite tilefonikos i mesou E-mail kai an o tipos den xeri Anglika prepi na tou miliseis i na tou grapseis sta germanika. Ara thelis kapion na se voithisi apo tin arxi mexri to telos tis dimopraseias pou xeri kala Germanika. Kai prosexe panda sto Germaniko Ebay ta psila gramata min tin patiseis.Oi germanoi exoune kales prosfores alla einai poniroi. Stile an thes me Pm to link kai an mporeso na se voithiso
geoland22 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μπορεις να κανεις το εξης απλο φιλε μου αντι να τρεχεις πανω κατω σαν χαζος!!!Εκτος του οτι υπαρχουν καποια μεταφραστικα προγραμματα που αμα ψαξεις θα τα βρεις(multitrance ειναι ενα),το ebay.de ειναι ακριβως το ιδιο με τα υπολοιπα απλα γραφει γερμανικα,οπως δηλαδη κανεις login στ'αλλα το ιδιο ακριβως θα κανεις και στο γερμανικο,οπως στελνεις νε μαιλ μεσω του ebay στο αμερικανικο η αγγλικο θα μπεις στο γερμανικο να στειλεις σ'αυτον απο τον οποιο θες να αγορασεις κατι να τον ρωτησεις αν ξερει αγγλικα και να εισαι σιγουρος οτι αμα στελνει στην ευρωπη θα σου απαντησει σιγουρα στα αγγλικα,ουτε εγω ξερω γερμανικα αλλα σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες αγορες μου ειναι απο γερμανους!!!!Οποτε αν προκειται για μπισνα κακαριζουν κιολας οχι απλα μιλανε αλλη γλωσσα.Προσπαθησε και θα δεις ανοιξε παραλληλα το αμερικανικο με το γερμανικο και τα βηματα που θα κανεις στο ενα θα κανεις και στο αλλο και στειλε καποιο μαιλ για αρχη για το πραγμα που σε ενδιαφερει και φυσικα βρες καποιο προγραμμα μεταφρασεις να βγαζεις τα πολλα τουλαχιστων να ξερεις που πατας!!!!!!!!!!!
or1onas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Den exeis adiko geoland22, alla ta mikra grammata pou grafei o ka8e pwlhths einai pou 8eloun megalh prosoxh. Ta koumpia ontws ta briskeis...
geoland22 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Γι'αυτο φιλε μου υπαρχουν τα μεταφραστικα προγραμματα η για ακομα καλυτερα ανθρωποι που ξερουν γερμανικα και οντως αν καποιο αντικειμενο ειναι φτηνο αλλα τα μεταφορικα που τα μαθαινεις κατοπιν εορτης ειναι λαμπα 100Watt την τρως και ζαλιζεσαι απο το ηλεκτροσοκ
polidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Γι'αυτο φιλε μου υπαρχουν τα μεταφραστικα προγραμματα η για ακομα καλυτερα ανθρωποι που ξερουν γερμανικα και οντως αν καποιο αντικειμενο ειναι φτηνο αλλα τα μεταφορικα που τα μαθαινεις κατοπιν εορτης ειναι λαμπα 100Watt την τρως και ζαλιζεσαι απο το ηλεκτροσοκ XA XA!!!! Ase filaraki gia ta metafrastika einai etsi epiikos tha to po "aisxos" Den sou dinoun na katalaveis kala ti leei to site h kapios pou kani mia dimoprasia ala sou metafrazoune xondrika kai akatalavistika to zoumi. Kai opos eipa kai pio pano an mplexeis me germanous kai psila gramata asta na pane kanena metafrastiko den sou kanei.Etsi thelis ypoxreotika atomo pou katexei tin glosa na se katatopisi ti tha kaneis. Sou milao ek piras pistepseme. Me to Germaniko ebay asxoloume apo tin epoxi pou anixe diladi edo kai 8-9 xronia peripou kai ena tha po theli megali prosoxi. Endaxei palia itane pio diskola ta pragmata ta teleftea xronia arxisan na ginonde vimata proodou kai den yparxoun pleon pola provlimata ala kai pali prepi na exeis ta matia sou anixta an mplexeis me kanenan pap@r@ Germano. Prosoxi lipon
urezin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 euxaristo gia tis apanthseis paidia. Apo to systran ena exo na po aisxos. Den metafrazontai oi mises lexeis kai apo ta upoloipa katalabaina peripou oti katalabaina kai xvris metafrasth dhladh sxedon tipota! Auto pou thelo na rothso einai giati oi germanoi exoun kaluteres times apo tous agglous kata meso oro.Einai pio blakes oi pio plousioi h ta agorazoun fthnotera? Anyway ego thelo plotter a0 pou sigoura tha doso 1000+ euro gi auto kai tha prosexo polu kai eidika ta metaforika pou blepo oti einai katholou eukatafronhta eos kai 400 euro!
geoland22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Φιλε μου οι γερμανοι εχουν παραγωγη σχεδον τα παντα οι αγγλοι μονο γκομενες και μπεκρηδες βγαζουν(γιατι και την ροβερ που ειχαν την εκλεισαν και την πηραν κινεζοι)γι'αυτο και οι Γερμανοι εχουν καλα αλλα παραλληλα φτηνα πραγματα ασε που οι Αγγλια εχει17,5% φορο ενω η Γερμανια καπου στο 14%-15%,φιλε μου ξερω οτι τα μεταφραστικα ειναι αρκετα μουφα ειδικα το σιστραν,ψαξε να βρεις το Multitrance το δινει δοκιμαστικο για 15 μερες ειναι χιλιαδες χιλιομετρα καλυτερο απο το σιστραν,ενας τροπος για να μην φας την λαμπα και ζαλιστεις ειναι η προηγουμενη επικοινωνια με τον πωλητη πιο πανω σου λεω τον τροπο,απ'εκει και περα φυσικα ακομα καλυτερο θα ηταν να βρεις καποιον που γνωριζει τα γερμανικα για να μην τρεχεις μετα και δεν φτανεις!!!!Αλλιως φιλε ενα ενα τα βηματα σου για να μην πεσεις και σπασεις τα μουτρα σου(ασε πρωτα θα παθεις ηλεκτροσοκ αμα επιζησεις πεφτεις κιολας τρεχοντας πρεπει να εισαι πολυ καντεμης!!!! ),πρωτα αρχισε με επικοινωνια με τον πωλητη και ρωτα για μεταφορικα,ασφαλεια τ κοστος θα εχουν για να ερθουν στην περιοχη σου!!!οχι απλα στην ελλαδα(ειναι διαφορετικες χρεωσεις απο μερος σε μερος)Αρχισε με αυτα και μετα οτιδηποτε προβλημα στειλε ξανα να βοηθησουμε(Και προσεχε ακους
predator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 φιλε μου μιας και εχω γενηθει γερμανια και εζησα 17 χρονια εκει,πηγα γερμανικο γυμνασιο κλπ. και εχω το grosses sprachdiplom μπορεις αν θελεις να μου στελνεις οτι θες σε πμ και να στο μεταφραζω οποτε εχω χρονο...
polidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Auto pou thelo na rothso einai giati oi germanoi exoun kaluteres times apo tous agglous kata meso oro.Einai pio blakes oi pio plousioi h ta agorazoun fthnotera? Ade gia na min gelaso pali tha sou po touto. Xtipao prin 1.5 xrono ena mp3 forito me 512 mnimi k.l.p sta 65 Euroulia epano ston enthousias mou mou pou to pira fthino den kitaksa katholou metaforika. Mou stelnei mail o tipos kai mou leei stilemou me Überweisung(trapeziko emvasma kaapos etsi legete den xero akrivos) 98 euroulia kai epatha plaka kai akouson ta 33 epipleon euro itane metaforika kai ondos etsi itane stin dimoprasia. Telika me pola tilefonimata kai mail me ton germano telika vrikame mia mesi timi sta 75? kai to pira. Sou efera afto to paradigma gia na sou toniso pos i poniria ton germanon den exei oria kai eki pou vriskis kati fthino tsapppp molis dis ta metaforika amesos pefti i psixologia sou. Alla afto den simenei oti den yparxoune kai kales kai fthines dimopraseies ala kai aftes theloune prosoxi opos ipame sta psila gramata. Mpikes tora ligo sto noima?
tromeros dennis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 οντος ετσι ειναι. αγορασα προσφατα ενα καλοδιο SATA με 1Ε και ηθελε ο απαταιωνας 3E μεταφορικα. τα πληροσα βεβαια, χρειαζομουν το καλοδιο. Το καλοδιο ερχετε μετα απο καπιες μερες σ'ενα γραμματακι τον 70c! -.- του το'γραψα και στην αξιολογηση...
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μα δεν χτυπάμε ποτέ αν δεν ξέρουμε ακριβώς το shipping. Rule number One!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.