OPC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Και ποιανού πρόβλημα να είναι ? Του πΟΤΕ ? Ντάκς,είπαμε,πΟΤΕ πΟΤΕ αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Εγώ ξέρω ότι απο HOL πήγα Otenet και είδα διαφορά ΣΕ ΟΛΑ.surfing,dls,gaming.Τα πάντα. (Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Οκ φίλε.. Δεν βγήκα να υπερασπιστώ την HOL. Απλά λέω ότι απο αυτά που διάβαζα, φοβήθηκα ότι με το που την έβαζα, δε θα κατέβαζα με πάνω απο 10kb/sec.. Και προς το παρόν με έχει διαψεύσει ευχάριστα. Είπα ότι μπορεί να εξαρτάται και απο άλλους παράγοντες, απο modem, μέχρι συγκεκριμένες ρυθμίσεις.. Εξάλλου είπα ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost73 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Na po kai ego tin gnomi mou gia to free adsl tis hol ......... TI SERNOVOLIO EINAI AFTO ????????? tin exo 5 meres kai den leei na ksipnisi ......... einai argi pantou ....http://www.... kai download ... tha perimeno 3 -4 meres kai girizo forthnet ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 eipame einai tsampa, eimaste xiliades einai fysiko oti tha ginotan.Ypomonh ligo akoma anagkastika tha pesei anabatmish ektos an o swkraths telei na thn poylhsei, pragma poy den nomizw. Kai ontws einai prob thn hol oxi toy ote pragmati mhn ta fortwnoyme ola se ayton...kai na pw kai kati allo?texnikh yposthri3h kamia sxesh meta3y toys, isws kai epeidh phra sabbato brady alla kamia sxesh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Den tha eprepe na to provlepsoun afto ? den katalava .... aloste aftoi kapou stoxevoun ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 den ftaiei h hol,ta pitarismena dslam ftaine.to dslam pou eimai egw exei mono 4 xrhstes apo tous 64 pou shkwnei kai se hol-forthnet den blepw kamia diafora.40-42 sta8era kai stis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerontas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ούτε κι εγώ βλέπω πάντως διαφορά, ελάχιστα πιό γρήγορη η 4νετ από HOL, ελάχιστα πιό γρήγορη η HOL από Otenet, τόσο μικρές διαφορές που μπορεί νάναι και τυχαίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 kai ego ixa to idio provlima sto grafio me otenet kai afou tous espasa ta neura sta tilefona anagkastikan kai mou alaksan dslam kai ola tora ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathDeal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 εμένα η free hol μου κάνει το εξής περίεργο. Όλη μέρα σέρνεται. 6 το πρωί με 10-11 καρφώνεται στα 40. Μόνιμα every day. Άντε βγάλε άκρη. Αν συνεχιστεί το βιολί αυτό ίσως αναζητήσω άλλον isp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.