pern112 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 prwth mera poy trexw me thn free hol. Prepei na pw oti epieikws SERNETAI!kamia sxesh me otenet, mallon to tsampare anebase toso poy ton aritmo xrhstwn poy to diktyo den trabaei eidika shmera poy einai kyriakh. Katebazw me 12 enw gia na anoi3w selides taytoxrona sernetai entelws. Den lew kalo to tsampare me 7.5 eyria alla den tha einai kalh diafhmish gia aytoys na peisoyn kapoion na meinei meta sthn hol an den anabatmisoyn ligo. Me otenet epaiza sta 38-40 kai xwris problhma stis selides. Olh mera sernetai kai den einai kati sto pc moy poy kollaei to systhma.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Kαι εμείς που την πληρώνουμε τα ίδια χάλια είμαστε... Οπότε μην νοιώθεις άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Εγω πάλι με την free HOL παίζω κανονικά από 39-42. Βέβαια παίζει ρόλο πιστεύω το ότι είμαι επαρχία. (Μη σας πω ότι εδω που είμαι μπορεί να είμαι ο μόνος που έχω adsl ! ! !) 1 και τυχερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Ta idia kai egw edw sta Giannena Sta8era 40kb/sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 pada paizei rolo to dslam tis perioxis .Ama einai full kai me tis alles etaireies na eisai asta na pane ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 καλο θα ηταν να ενεργοποιησεις την free hol, μια μερα πριν σου ληξη η πληρωμενη συνδρομη σε αλλον ΙΣΠ, για να κανεις τεστ και με τα 2 την ιδια μερα/ωρα, και με το ιδιο προγραμμα. ταχυτητες p2p δεν εχουν καμια σχεση με ftp/http. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δεν φταει η Hol αλλα το οτι ειναι πιτααααααααααααα το DSLAM της περιοχης σου. Τα ιδια τραβαω και γω μηνες τωρα , δοκιμασα με 3 διαφορετικες εταιριες παροχης internet υπηρεσιων και δεν αλλαξε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos_82 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 paidia perioxi kalamarias thessalonikis me HOL DSL 384 apo tin paraskeui sernomai apisteuta. 10-15kb.kserete iparxei genikos provlima? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soraver Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 re paidia me th meiwsh twn timwn h grammh 512 einai me ta idia xrhmata pou plhrwnate ws twra me ta 384. kai ton isp sas sta oria 8a exete kai th grammh gia meta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ και είδα επιτέλους σοβαρές ταχύτητες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 den mporw na pistepsw oti einai pitarismeno to dslam moy giati poly apla energopoihsa thn hol thn idia mera poy moy kopsane thn otenet. Mish wra dhladh prin, isws kai ligotero petage me 39-40 kai apotoma sernotan ara einai katara problhma ths hol ektos an einai sampotaz:)))))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Kai ego apo arxes Septemvrioy katevaza me 42-45 kai apo Kyriaki-Deftera epesa sta 20kbs . Episis paratirisa oti eixa kai polla disconnects, me petage ekso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 pantws den anhsyxw giati apo telh oktwbrioy poy tha lh3ei h prosfora energopoihshs kai mesa se 3 mhnes tha anabatmistei anagkastika h hol gia na krathsei toys xrhstes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodboy332 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Kai egw Kalamaria menw kai prin energopioisw tin HOL eixa Otenet i opoia petouse (opws kai i timi tis ) kai mporw na pw oti sernetai. I talaipwria tou Torrent.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά, εγώ χτες την έβαλα.. Βέβαια δεν έχω άλλη εμπειρία για να συγκρίνω, αλλά καλά μου φαίνεται.. Στα torrents δεν χτυπάει βέβαια 40άρια (πάει πάντως πάνω απο 30), αλλά απο ότι κατάλαβα δεν είναι θέμα της HOL, γιατί όταν φόρτωσα το bandwidth απο άλλο download, το dumeter πήγε στα 40.. (περιοχή Βούλγαρη Θεσσαλονίκης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.