Προς το περιεχόμενο

Nforce4: Ακατάλληλο για κάρτες tv και βίντεο

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mόνο η skystar 1 έχει ενσωματωμένο hardware mpeg2 από όσο γνωρίζω, οπότε λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Χρήστες με skystar2 και με nforce4 έχουν αναφέρει πολλά προβλήματα στην απεικόνηση. Άντε, πότε θα βγεί το Nforce5...

Έχω την Hauppauge WinTV DVBs που είναι η ίδια ακριβώς με την Skystar1. ΕΧΕΙ hardware mpeg2 decoder αλλά ΔΕΝ παίζει στην DFI nF4 (ή μάλλον παίζει αλλά στην οθόνη δείχνει χάλια εικόνα - στο TV-out της δείχνει ΑΨΟΓΑ).

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το TV OUT, κι εγώ την ίδια ακριβώς κάρτα έχω, και δείχνει χάλια στο pc, σαν να έχει μπεί εφέ crystalize...

Δημοσ.

re paidia, panw pou skeftomouna na parw thn pixelview playtv kai me balate se skepseis. Milame gia nforce 4 i gia nforce 4 ultra?

Tin exei dokimasei kaneis se nforce 4 ultra?

Δημοσ.

Όσοι έχουν την Hauppauge Win TV DVB-S Ή Nexus-s σε σύστημα με Nforce4/ultra/sli πρέπει να κατεβάσουν αυτόν τον driver για να έχει σωστή απεικόνιση. Το δοκίμασα και έδειξε μια χαρά

Δημοσ.

Αν χρισιμοποιείς τον υπολογιστή όμως για να περάσεις απο ψηφιακή βιντεοκάμερα μέσω firewire βίντεο υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ καθημερινά κάρτα την PCI Terratek Cinergy 400 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, με την λήψη τηλεοπτικού σήματος, ή/και την σύλληψη από εξωτερική αναλογική πηγή. Όλα είναι άψογα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...