bend Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μα και τώρα που έχω nforce 3 μου δουλεύει μια χαρά. Sotos65 και εγώ το ίδιο μοτερ έχω πολύ καλό. Billpepas δέχομαι την άποψη σου και δεν βίαζομαι αυτην την φορά κοντά για χριστούγεννα το σκ'έφτομαι, όμως ένα νέο προιόν με φοβίζει απο τα πόσα προβλήματα στο πρώτο χρόνο μπορεί να βγάλει.
billpeppas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 @bend: Δεν είναι "τόσο" νέο προϊόν... Και μέχρι Δεκέμβρη μεριά που λες, θα έχει φάει πολλές δοκιμές. Σε λίγες μέρες θα είναι στα ράφια ( εξωτερικό...λίγο αργότερα Ελλάδα... )... Και θα δοκιμάσω και Skystar & TV / Capture cards πάνω...
bend Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Να σε καλά ρε Billpepa σε ευχαριστώ πολυ. Το κρατάω και θα στο υπενθυμίσω οταν αναφέρεις εδώ για τις επιοδόσεις το chipset της ΑΤΙ. Thanks again!
Gabriel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Είχα τόσο καιρό Intel πλατφόρμα και πρόσφατα πήγα σε AMD... Ο Επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός,σαφώς ισχυρότερος από Intel,η πλατφόρμα όμως είναι ακόμα πίσω από αντίστοιχες της Intel (ειδικά το Nforce4)... Τέτοια παραδείγματα φανερώνουν τις παιδικές ασθένειες (Όπως παλαιότερα με τις USB και το nf2).Παραδόξως το VIA αν και αργότερο,δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα (Εξαίρεση το 8237 Southbridge που δεν έβλεπε SATA2 δίσκους)... Αν έβγαζε η AMD ένα Chipset επιτέλους?
rafraf24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Αν έβγαζε η AMD ένα Chipset επιτέλους? Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Αν η AMD δεν βασιζότανε μόνο σε τρίτους κατασκευαστές chipset τώρα θα είχε πολύ μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Ειδικά με το Nforce 4 είναι από τα πιο ασταθή και ασύμβατα chipset που έχω δοκιμάσει
DIMERR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Paidia egw me skystar 2 den exw kanena apolitws provlima stin eikona ,oute kolimata me tin mobo tis ipografis mu.Pisteyw einai thema drivers .Egw exw tous drivers pou eixe i karta sto sinodeytiko cd den tous alaksa afou pote den antimetwpisa provlima.Oi drivers einai oi 4.2.10.9999.Gia dokimaste na alaksete drivers....
rafraf24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω μια nexus-s της hauppauge, θα παίξει με drivers της skystar 2?
sotos65 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Όχι βέβαια!!! @DIMERR Το θέμα φίλε DIMERR είναι ότι η ίδια η Technisat στο faq των τελευταίων driver απαντά ότι υπάρχουν προβλήματα με boards που έχουν το Nforce4. Οπότε το αν δουλέψει σωστά ή όχι η Skystar2, με ποιο driver και σε ποιο mb είναι μάλλον θέμα τύχης που δεν μπορεί εύκολα κάποιος να εγγυηθεί.
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω μια nexus-s της hauppauge, θα παίξει με drivers της skystar 2? Η Nexus-S είναι αντίστοιχη με την Skystar 1 (έχει hardware mpeg decoder σε αντίθεση με την Skystar 2).
planetman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά, έχει ασυμβατότητα το nforce4 με κάρτα τηλεόρασης της Crypto;
rafraf24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά, έχει ασυμβατότητα το nforce4 με κάρτα τηλεόρασης της Crypto; Aν η κάρτα δεν χρησιμοποιεί overlay και έχει hardware mpeg2 encoding θα παίξει, σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις προβλήματα στην απεικόνηση της εικόνας
DIMERR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Paidia anaforika, molis mou irthe i Leadtek PVR 2000 kai douleuei mia xara episis me ta mamisia programata kai drivers stin dfi mou. ****Simiwsi:i sigekrimeni karta exei mpeg encoder enswmatwmeno panw opote den kserw an gia ayto douleuei ok opws o rafraf anaferei pio panw
rafraf24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Κάρτες με ενσωματωμένο mpeg2 decoder/encoder δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
bend Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Κάρτες με ενσωματωμένο mpeg2 decoder/encoder δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά η Skystar 2 έχει ενσωματομένο encoder mpeg2 ή όχι;
rafraf24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Mόνο η skystar 1 έχει ενσωματωμένο hardware mpeg2 από όσο γνωρίζω, οπότε λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Χρήστες με skystar2 και με nforce4 έχουν αναφέρει πολλά προβλήματα στην απεικόνηση. Άντε, πότε θα βγεί το Nforce5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.