beastgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ενα σπαστικό πράγμα. Κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows όταν φορτώνει τα πάντα, μου ανοίγει στο τέλος και ένα παράθυρο του explorer με τον κατάλογο c:\program files\common\bin. Αυτό το κάνει κάθε φορά με την εκκίνηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότο υπάρχει τρόπος να το κόψω αλλά δεν έχω ιδέα πως. Ξέρει κανείς??
MrTryANalyzer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Katevase auto: http://www.rayslab.com/startup_manager/download.html kai kane delete tin eggrafi pou 8a leei c:\program files\common\bin
MrTryANalyzer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Mporeis na katevaseis kai auto pou einai kai freeware : http://www.snapfiles.com/get/apaths.html
beastgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 mmm περίργο αλλά δε βρήκα τίποτα που να έχει τέτιο path. αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο το path τελικά ήταν το c:\program files\common. τι να πω... Σε αυτό τον φάκελο έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και κανα αρχείο για να το χρησιμοποιήσει καμιά εφαρμογή Ευχαριστώ anyway
savas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ενα σπαστικό πράγμα. Κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows όταν φορτώνει τα πάντα, μου ανοίγει στο τέλος και ένα παράθυρο του explorer με τον κατάλογο c:\program files\common\bin. Αυτό το κάνει κάθε φορά με την εκκίνηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότο υπάρχει τρόπος να το κόψω αλλά δεν έχω ιδέα πως. Ξέρει κανείς?? Σβήσε τον φάκελο c:\program files\common\bin (αν θυμάμαι καλά είναι κατάλοιπο κάποιου Norton)
beastgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ναι έχω το Norton οπότε μάλλοn έχει δίκιο. Αλλά θα το βάλω στο recycle bin έετσι για σιγουριά. thanx
alkisg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Τρέξε Έναρξη->Εκτέλεση->msconfig και στην καρτέλα Εκκίνηση δες αν υπάρχει εγγραφή του τύπου C:\Progra~1\Common files\... ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά. Αν υπάρχει, αυτό φταίει, και απλά πρέπει να της βάλεις εισαγωγικά.
beastgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ναι σε μερικά δεν έχει εισαγωγικά αλλά το path που μου βγάζει στην εκκίνηση δεν είναι το c:\progra~1\common files\.... αλλά το c:\progra~1\common Αυτό το path στην καρτέλα εκκίνησης για ένα περίεργο λόγο δεν υπάρχει πουθενά
MrTryANalyzer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Katevase ligo auto http://www.sysinternals.com/utilities/autoruns.html kai kane oti sou eipa sto proigoumeno post .. to kalitero programma giauti ti douleia pou 8eleis na kaneis vriskei pio polles efarmoges start-up apo ka8e allo programma!
alkisg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Αν τρέξεις C:\Progra~1\Common files\ τότε εκτελείται το C:\Progra~1\Common και σου λέει δεν βρέθηκε... Δηλαδή μέχρι το πρώτο κενό που βρίσκει... Γι' αυτό και σου είπα ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά... Δοκίμασε να ξετσεκάρεις αυτά που δεν έχουν εισαγωγικά και κάνε επανεκκίνηση. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου ξαναπεταχτεί το παράθυρο. Οπότε στη συνέχεια απλά βάλ' τους εισαγωγικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.