Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση στα Windows XP

beastgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα σπαστικό πράγμα. Κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows όταν φορτώνει τα πάντα, μου ανοίγει στο τέλος και ένα παράθυρο του explorer με τον κατάλογο c:\program files\common\bin. Αυτό το κάνει κάθε φορά με την εκκίνηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότο υπάρχει τρόπος να το κόψω αλλά δεν έχω ιδέα πως. Ξέρει κανείς??

Δημοσ.

mmm περίργο αλλά δε βρήκα τίποτα που να έχει τέτιο path. αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο το path τελικά ήταν το c:\program files\common. τι να πω...

Σε αυτό τον φάκελο έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και κανα αρχείο για να το χρησιμοποιήσει καμιά εφαρμογή

Ευχαριστώ anyway

Δημοσ.
Ενα σπαστικό πράγμα. Κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows όταν φορτώνει τα πάντα, μου ανοίγει στο τέλος και ένα παράθυρο του explorer με τον κατάλογο c:\program files\common\bin. Αυτό το κάνει κάθε φορά με την εκκίνηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότο υπάρχει τρόπος να το κόψω αλλά δεν έχω ιδέα πως. Ξέρει κανείς??

Σβήσε τον φάκελο c:\program files\common\bin

(αν θυμάμαι καλά είναι κατάλοιπο κάποιου Norton)

Δημοσ.

Τρέξε Έναρξη->Εκτέλεση->msconfig και στην καρτέλα Εκκίνηση δες αν υπάρχει εγγραφή του τύπου C:\Progra~1\Common files\... ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά. Αν υπάρχει, αυτό φταίει, και απλά πρέπει να της βάλεις εισαγωγικά.

Δημοσ.

Ναι σε μερικά δεν έχει εισαγωγικά αλλά το path που μου βγάζει στην εκκίνηση δεν είναι το c:\progra~1\common files\.... αλλά το c:\progra~1\common

Αυτό το path στην καρτέλα εκκίνησης για ένα περίεργο λόγο δεν υπάρχει πουθενά

Δημοσ.

Αν τρέξεις C:\Progra~1\Common files\ τότε εκτελείται το C:\Progra~1\Common και σου λέει δεν βρέθηκε... Δηλαδή μέχρι το πρώτο κενό που βρίσκει... Γι' αυτό και σου είπα ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά...

Δοκίμασε να ξετσεκάρεις αυτά που δεν έχουν εισαγωγικά και κάνε επανεκκίνηση. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου ξαναπεταχτεί το παράθυρο. Οπότε στη συνέχεια απλά βάλ' τους εισαγωγικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...