The_Mentor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Έχω εγκαταστήσει με επιτυχία τον apache σε ένα server ο οποίος τρέχει linux FC3 έχοντας εγκαταστήσει μόνο την αγγλική γλώσσα. Θέλω λοιπόν να τοποθετήσω μέσα το CD με τα files που αποτελούν τις σελίδες που θα κάνει hosting... 1. Κάνω ξερώ copy στο folder που λέει ο apache ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο. 2. Επίσης θα βλέπω και θα διαβάζω τα ελληνικά σωστά ή θα βγαίνουν ισπανοαραβοισραηλινά? 3. Για να είναι accesible χρησιμοποιεί IP που είναι στην περίπτωσή μου static. Άρα δεν πρέπει να κάνω καμιά δήλωση στο dyndns.org? Ο φορέας που μου δίνει την ip είναι αυτός που καθαρίζει για το dns forwarding? Σόρυ για τις ερωτήσεις αλλά πήρα βιβλίο το οποίο είναι τόσο αναλυτικό που τελικά μπλέχτηκα περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 2. το αν βλεπουν σωστα τη γλωσσα του περιεχομένου οι επισκεπτες ειναι περισσοτερο θεμα των σελιδων και οχι του σερβερ. Δηλ στις σελιδες htm/php/asp πρεπει να βαζεις τα καταλληλα encoding headers (meta.... iso-8859-7 or windows-1253 or utf) κλπ. δεν εχεις παρα να δεις τις σελιδες σου με 2-3 browsers Fx, opera, IE, και 2 os : win, linux, για να εισαι σιγουρος. 3. ειτε αγοραζεις ενα δικο σου domain, ειτε παιρνεις ενα απο τα dynamic free (px dyndns.org). Αν εχεις δικο σου, και σταθερη ip, δηλωνεις μια φορά και δεν ξαναασχολησαι τα στοιχεια dns servers στη σελιδα της εταιρειας που σου πουλησε το ονομα. Αν θελεις το free, pas edw http://www.dyndns.com/services/dns/statdns/ 1. Βαλε τις σελιδες σου στον απατσι, και προσπαθησε να κανεις τετοια πραγματα στο σαιτ σου, που δεν θα ηθελες να στα κανουν άλλοι. ετσι θα βρεις τις τρυπες. αυτο δεν χρειαζεται να γινει με το σαιτ εκτεθιμενο στο ιντερνετ. γινεται και μεσω τοπικου δικτυου. να σου δωσω ενα παραδειγμα: κλασική περιπτωση αμέριμνου , να επιτρεπει το folder viewing στους φακελους. αν δεν θελεις να μπορει ο επισκεπτης να δει ολα τα αρχεια ενος φακέλου, 1. ειτε βαζεις σε ολους τους φακελους απο ενα index.html/.php/.asp 2. ειτε απαγορευεις μεσα απο τον web server παντου το folder view φυσικα το σωστοτερο ειναι το 2. .. kai synexizeis to diabasma anazitish google apache security checklist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.