Προς το περιεχόμενο

Apple Cinema Display - 23-inch

JoKo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και καιρό ψήνομαι να αγοράσω την προαναφερθείσα οθόνη, αλλά μήπως θα είναι πολύ μεγάλη για καθημερινή χρήση;

Θέλω να πω, εντάξει, θα βλέπω και ταινίες από αρκετή απόσταση, αλλά καθημερινά ξοδεύω πολύ χρόνο πάνω στον υπολογιστή. Μια 23άρα οθόνη δε θα κουράσει τα μάτια μου αν είμαι καθημερινά σε κοντινή απόσταση από αυτή (γραφείο - καρέκλα);

Δημοσ.

Η εμπειρία μου από 19άρα είναι ότι ενδεχομενώς να σε κουράζει. Μάλιστα το κουραστικό δεν είναι η ακτινοβολία αλλά το γεγονός ότι τα μάτια ιδιαιτέρως και λιγότερο το κεφάλι κινούνται συνέχεια σε σχετικά ακραίες θέσεις προκειμένου να διαβάσεις το κείμενο που εκτείνεται σε μεγάλη απόσταση δεξιά-αριστερά. Πιστεύω με 23αρα θα είναι σαν να βλέπεις αγώνα τέννις εφόσον δουλεύεις με κείμενο. Το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο κατάστημα να δεις μόνος σου αν συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά μακρόστενη (στο ύψος είναι ίση νομίζω με 19άρα αν δεν κάνω λάθος), οπότε αυτό που λες, ίσως να είναι αλήθεια.

Από την άλλη όμως δεν μπορώ να έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά; Φαντάσου λες και έχω dual monitor setup, δηλαδή κανένα παράθυρο να μην καλύπτει τη συνολική επιφάνεια.

Και παρεπιμπτόντως μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ 19άρα TFT οθόνη.

Δημοσ.
εχω ενα μηνα που την εχω παρει και ειναι τελεια !! βεβεα με εναν G5 2.7 για pc την θελεις

Ναι, για PC την θέλω... Ελπίζω μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας να την έχω και εγώ :D .

Δημοσ.

Έχοντας δουλέψει ένα μήνα με την συγκεκριμένη οθόνη θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι εξαιρετική και ότι αξίζει τα λεφτά της. Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να αυξήσεις την απόσταση της οθόνης από τα μάτια σου κατά 40-60cm από την τωρινή με την 19αρια. Άντε με το καλό!

Δημοσ.

To "provlima" einai an diavazeis keimeno se fullscreen. Den uparxei omos logos na to kaneis. Apla an thes na diavazeis/grapseis exe to antistoixo parathyro se fusiologiko megethos (px 1024x768) kai stin upoloipi othoni kane alla tasks (px itunes, IM, widgets, klp). H megales othones Apple (se sunduasmo me ena mac) einai trelli apolausi. O geitonas mou exei mia thyriodi othoni (30ara nomizo) kai otan pigaino stin kouzina mou (einai sto apenanti ktirio)...vrizo!!

Δημοσ.

Τωρα δεν γινεται... θα την κανω την ερωτηση, αλλα μην την θεωρεισετε ως καποιου ειδους αντιπαραθεση.

Ποιος ο λογος να προτιμησει κανεις τις Apple Cinema οταν την ιδια στιγμη τα αναλογα panels της Dell ειναι φτηνοτερα και με καλυτερη εγγυηση/εξυπηρετηση?

Υπαρχει κατι που μου διαφευγει?

Δημοσ.
Τωρα δεν γινεται... θα την κανω την ερωτηση' date=' αλλα μην την θεωρεισετε ως καποιου ειδους αντιπαραθεση.

Ποιος ο λογος να προτιμησει κανεις τις Apple Cinema οταν την ιδια στιγμη τα αναλογα panels της Dell ειναι φτηνοτερα και με καλυτερη εγγυηση/εξυπηρετηση?

Υπαρχει κατι που μου διαφευγει?[/quote']

To design. ;-)

Αντικειμενικά, η Cinema Display είναι πιο όμορφη.

Τεχνικά όμως είναι ίδια με την αντίστοιχη DELL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...