_daemon_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα! Έχω φτιάξει ένα site (community forum κυρίως) σχετικό με games (από παιχνίδια στο pc μέχρι κονσόλες και mobile gaming) μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς θα μπορούσα να πω. Άμα θέλετε ρίξτε του μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας. Το site βρίσκεται στην εξής διεύθυνση: http://www.gameplanet.gr Ευχαριστώ [Υ.Σ. Privateer, σου χα πει από msn άμα θυμάσαι. Btw άμα μπορείς βάλτο στο sticky με τα άλλα gaming sites κλπ, ty]
SAVROY Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 file fenetai polu wraio to site!!!Bebaia tou eriksa mia grigorh matia den egina mellos alla fenetai kalostimeno kai eukolo sth xrhsh :grin:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μου άρεσε το site και στο φόρουμ είδα με χαρά την απουσία των αναθεματισμένων greeklish. Eλπίζω(δεν εύχομαι γιατί δεν πιάνουν οι ευχές μου) να μεγαλώσει,και να μακροημερεύσει! Θα γραφτώ και σε αυτό.
_daemon_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και των δυο σας
-htf-viper151 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 einai poly kalo..an kai melso edw kai kairo den exw mpei kai para poly...
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 omorfo interface kai periexomeno... Sas erxomai -xe xe
msnhulk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Έχει πολύ καλά Review και είναι πόλη ενημερωτικό !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.