SweeT_DreamS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μιλάμε για στιγμές δημιουργικής έκλαμψης!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <<...θα φέρω τη βενζίνη κι αναλαμβάνω την ευθύνη την είχα άχτι,την ειχα άχτι τωρα την έχω μόνο στάχτη μέσα στο τσίγκινο κουτί που φύλαγε τα μπικουτί...>> <<...κάθε βράδυ κόβω φλέβες ξενυχτάω με καφέδες και ξηλώνω καναπέδες...>> <<...από το μασάζ στη γιόγκα κι απ'τη γιόγκα στο μασάζ σου το λέω και σου το 'πα το στραβό κορμί δε σαζ...>> <<...μωρό μου εισαι όργιο σαν τον Άγιο Γεώργιο...>> <<...μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος...>> <<...σκοτάδι πισσοσκόταδο μαύρο σκοτάδι πίσσα σκοτάδι είσαι σκοτεινό σκοτοσκοτεινιασμένο σκοτάδι κατασκότεινο και βράδυ βραδιασμένο...>> <<...από τον πύργο της Βαβέλ έφυγα νύχτα με το ΚΤΕΛ...>> <<..τα ματάκια σου με καίνε γιατί είσαι μανεκένΕ στης καρδιας μου το τερένΕ προηγείσαι ενα μηδένΕ...>> <<...από κορμί είμαι η best κι από προσόντα είμαι first μ'αυτό τους άντρες κάνω test για να διαλέξω μπες όπως όλοι στη γραμμή άσε τα μα, τα μου, τα μη πέρνα λοιπόν για δοκιμή κι ίσως σε επιλέξω...>> <<..σε βρίσκω πολύ κύριο αλλά περνάω κλιμακτήριο...>> <<...για σένα θα φάω τα σάντουιτς όλου του κόσμου γιατί ήσουν εσύ αγάπη μου το φως μου και αν τα όνειρα που είχα για σένα τα αφήσεις μετέωρα ε, τότε να ξέρεις θα φάω τον αγλέορα...>> <<...το βράδυ θα 'ρθω να σε πάρω γι'αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο...>> <<...είσαι στην καρδιά μου ίωση που δεν έχει αντιβίωση...>> <<...είσαι της ζωής μου γούρι μες στον καύσωνα παγούρι...>> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ααααυτά είναι...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 <<...το βράδυ θα 'ρθω να σε πάρω γι'αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο...>> :lol::lol:
eSATA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ''Θελω οι γυναικες να μου κανουν γουτσου γουτσου...'' Thirio.
eu@ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ''Δωσ' μου δυο κατοστάρικα δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα δωσ' μου απ' αυτά τα καινούργια τα διακοσάρικα Είσαι του πόνου μου η αιτία είσαι ένα βάρος στην κοινωνία είσαι η καμπούρα που 'χω στην πλάτη μου Είσαι του ξεπεσμού μου η αιτία είσαι του κόσμου η αηδία άλλα άμα θέλεις δωσ' μου δυο κατοστάρικα Μεσ' στα σοκάκια γυρνώ δεν έχω τίποτα επάνω μου ούτε ρούχα ούτε ομπρέλα ούτε πατρίδα Τρεις μέρες βρέχει τώρα και μού 'χουν σπάσει τα νεύρα δεν έχω που να κάτσω από κάτω που να κάτσω; είναι όλα πιασμένα Δεν έχω ούτε έναν κασμά να σκάψω το λάκκο μου γαμώ την κοινωνία μου θα πάω ν' ανεβώ σ' ένα βουνό και θα σας βλέπω όλους από ψηλά Θα βλέπω εσάς και τη μιζέρια σας αλλά δεν θα σας έχω ανάγκη Γιατί είμαι ο Χουλκ ...............''
eSATA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ''Δωσ' μου δυο κατοστάρικα δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα δωσ' μου απ' αυτά τα καινούργια τα διακοσάρικα Είσαι του πόνου μου η αιτία είσαι ένα βάρος στην κοινωνία είσαι η καμπούρα που 'χω στην πλάτη μου Είσαι του ξεπεσμού μου η αιτία είσαι του κόσμου η αηδία άλλα άμα θέλεις δωσ' μου δυο κατοστάρικα Μεσ' στα σοκάκια γυρνώ δεν έχω τίποτα επάνω μου ούτε ρούχα ούτε ομπρέλα ούτε πατρίδα Τρεις μέρες βρέχει τώρα και μού 'χουν σπάσει τα νεύρα δεν έχω που να κάτσω από κάτω που να κάτσω; είναι όλα πιασμένα Δεν έχω ούτε έναν κασμά να σκάψω το λάκκο μου γαμώ την κοινωνία μου θα πάω ν' ανεβώ σ' ένα βουνό και θα σας βλέπω όλους από ψηλά Θα βλέπω εσάς και τη μιζέρια σας αλλά δεν θα σας έχω ανάγκη Γιατί είμαι ο Χουλκ ...............'' ποιος το λεει αυτο; Καλο
eu@ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ποιος το λεει αυτο; Καλο δε ξερω...εψαχνα κατι στιχους και το πετυχα τυχαια!!
vag_pRiMi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 δε ξερω...εψαχνα κατι στιχους και το πετυχα τυχαια!! ....... φυσικά τους Τσοπανα rave που όταν κυκλοφορήσανε τον πρώτο τους δίσκο είχε μέσα το κομμάτι "Δώσε ό,τι έχεις" (όσοι δεν το ξέρετε, βρείτε το και κατεβάστε το) Το αστείο της υπόθεσης είναι το τραγουδιστικό ύφος του τραγουδιστή οπού βγάζει μια χιουμοριστική μιζέρια…. Και γιατί έχω κολλήσει τόσα χρόνια (αν θυμάμαι καλα πανε 6) με το κομμάτι αυτό, η παρέα μου σε φάσεις μέθης και τζαμαρισματος άπλα με μια κιθάρα, μου λενε να τους πω (τραγουδήσω, γκαρίξω, μιζεριασω) το κομμάτι αυτό καθώς μιμούμαι στο 99% το ύφος του τραγουδιού …...(όχι δεν είμαι μίζερος,άπλα πλάκα να γίνεται……….) Ιδού οι στίχοι: Δωσ' μου λίγη αγάπη ....... Tsopana Rave ftw....που να τους βλέπατε και live
million_voices Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 χαχαχαχαχχα θανατηφορο θρεντ \m/ sorry sweety:p
elven Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ο best of the best είναι του μεγάλου,ανυπέρβλητου,τιτανοτεράστιου καλλιτέχνη που γράφει όλα τα τραγούδια μόνος του,τα μελοποιεί,κάνει τη χορογραφία και τα ερμηνεύει,τα κάνει remix,τα μεταφράζει σε 14 ξένες γλώσσες και τα ξανατραγουδάει,το κακό είναι ότι μετά του τα κλέβουν οι ξένοι,lol Στης ζωής μου το γκρεμό Έλα εσύ και γίνε τέρμα Ένα ειν' το θέμα Σ' αγαπώ Τι ειν' η ζωή,τι ειν' ο θάνατος-τι ειμ εγώ,τι εισ' εσύ. Θα έλαγα κι άλλα τραγούδια του αλλά τα χασμουρητά και το ονκο,μμμμμμ,μοοοουυυυιιιιαααοου που λέει επειδή δεν βρίσκει να βάλει στίχο δεν τα γράφει στα lyrics,κρίμα τέτοιο ταλέντο στα μμμμοοοουυυυ και πάει χαμένο
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (Τι έγινε με τα φτυάρια; ) Οι Manowar aka Masters of Baby Oil έβγαλαν το κομμάτι Father σε 856 γλώσσες, ανάμεσα τους και τα ελληνικά. [ame] [/ame] Ο στίχος που με προβληματίζει δεν είναι αστείος από μόνος του αλλά η προφορά του frontman Eric Adams του προσδίδει μια άλλη γοητεία. Στο 1:26 του βίντεο συγκεκριμένα, εκεί που υποτίθεται πως λέει "μέρες με γέλιο και άλλες με καβγά" εγώ ακούω "μέρες με gay γιο κι άλλες με Κάφκα".
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Α μπράβο, πως ξέχασα αυτό το διαμάντι; Επίσης, Σούζι από ΖΝ. Δείγμα αριστουργηματικού χιπ χοπ, ένα στιχουργικό μακελειό με μικρές δόσεις πορνογραφίας, σεξισμού, νεκροφιλίας και αίμα, πολύ αίμα, κουβάδες σας λέω. [ame] [/ame]
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Tus - m$%%^&*(los Ο τιτλος τα λεει ολα(δεν ειναι αναγκη να ακουσεις τους στιχους) [ame] [/ame] @slipknot Λιγα λογια για το Σουζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.