silverthan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 "Σε είδε ο παπαγάλος μου ένα μεσημέρι, και μου 'πε πως σε θέλει για δικό μου ταίρι σε θέλει το πουλάκι μου σε θέλω και 'γω, εμείς οι 2 μωράκι μου θα κάνουμε χωριό" Νίκος Βασιλόπουλος - Σε θέλει το πουλάκι μου
evangel23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 enas koufos stixos??? --ti na kaneis tin ferrari an den exeis palamari---poli koufo:P:P:P EK..The Doctor
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 enas koufos stixos???--ti na kaneis tin ferrari an den exeis palamari---poli koufo:P:P:P EK..The Doctor Αναφερθηκε (..στο περιπου)λιγο πιο πανω στο topic:wink: oti uparxei apo Kafrilion' date=' Anwrimoi, To Plokami tou Karxaria px Ama exeis palamari ti th 8eleis th Ferrari [/quote']
Challenger Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ki an exeis ps*li saini ti ti thes ti lamborghini...
andrip Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 σε ένα σκυλάδικο η φίρμα του μαγαζιού... Λυπάμαι που σ'αγάπησα λυπάμαι λυπάμαι που σ'αγάπησα πολύ μα τώρα πια να ξέρεις πω λυπάμαι που τώρα σ'αγαπάω πιο πολύ ΘΕΙΚΟΟΟΟΟ
DTMFim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 apo ti thriliki efi sarri : "kai mou'rxetai zalada na ksero pos girizeis gimnos mes tin ellada kai na me vasanizeis" opote afou pernaei auti i psixrolousia arxizei kati istories tou tipou: "sta vraxia tis alonisou vrika to panteloni sou" ...treli empneusi
Xvipes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 k apo ksena mou irthe ena POLI AKIRO kommati R-One - Happy TV opoios to akousei tha to ktlbei
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 το μη το λες ηλία είναι όλα τα λεφτά...
rasmi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Είπανε πως η αλλαγή σε άλλαξε καημένη.. και πως δε βγάζει η ανάσα σου τζατζίκι ή παστουρμά είπανε η μασχάλη σου πως είναι ξυρισμένη.. μα όλα είναι μπουρμπούτσαλα κι αντίδια καπαμά Όλα τα έχεις μάνα μου.. μάνα μου, μαντζουράνα μου μανίτσα, Κατινίτσα μου.. Ελλάδα, Ελλαδίτσα μου Έχεις το κομοδίνο σου.. το τούτο και το κείνο σου τα σέα και τα μέα σου.. τον Κώστα, τον Αντρέα σου Λένε πως απ' τη μύτη σου δε βγάζεις πια κακάδια.. στα μπούτια δε συγκαίγεσαι γιατί κάνεις μπιντέ.. πως δεν ανακουφίζεσαι σε κάμπους, σε λαγκάδια.. μα σε λεκάνη εμαγιέ και λουτροκαμπινέ Όλα τα έχεις μάνα μου.. μάνα μου, μαντζουράνα μου μανίτσα, Κατινίτσα μου.. Ελλάδα, Ελλαδίτσα μου Έχεις το λαβομάνο σου.. το Μίκη και το Μάνο σου το τάπερ και το μπρίκι σου.. το Βλάση, την Αλίκη σου Λένε ότι δε ρεύεσαι χωρίς να πεις συγγνώμη.. κι ότι από τις φτέρνες σου έφυγε το πουρί.. για το γαλέο σκορδαλιά έχεις αλλάξει γνώμη μα ακόμη οι πατούσες σου μυρίζουνε τυρί Όλα τα έχεις μάνα μου.. μάνα μου, μαντζουράνα μου μανίτσα, Κατινίτσα μου.. Ελλάδα, Ελλαδίτσα μου Έχεις και την Ιζόλα σου.. το Ζάχο, τον Ιόλα σου έχεις και το τηγάνι σου.. και το Βαρδινογιάννη σου -------------------- (Έθνος ανάδελφον ''Χάρυ Κλλύν'')
Ledis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 " Ύποπτο το αίσθημα σου ύποπτο, Πάντα ήθελες να το έχεις δίπορτο" Μακρόπουλος
nmtray2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Τα ματακια σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε.
Godfath3r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Τα ματακια σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε. Πόσο άκυρος μπορεί να είναι κάποιος γράφοντας τέτοιους στίχους?
Alt3rnative Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 "M'agapas h tsampa pinw?" Den kserw poios to leei de kserw to tragoudi alla molis to akousa apo ena filo eklapsa apo ta gelia!. kai -
Zannis67 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Re paidia twra pou to thimithika diavazontas to post auto: prepei na einai o kwstas karousakis "pou 'xw parkarei de thymamai, ipia poly p' anathema me" akoma to psaxnw to sygkekrimeno asma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.