rasmi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ''Πεινασμένοι είμαστε αγάπη μου και οι δύο..΄΄Ελα να μοιράσουμ' ένα χάρμπουγκερ στα δύο!!!Πεινασμένοι είμαστε αγάπη μου & μόνοι...βάλε στο κοτόπουλο μου μπόλικο λεμόνι...Στομάχια άδεια...έτοιμα τα πηρούνια..Στρώσε τραπέζι,να φάμε σαν γουρούνια...άπειρα είναι μπροστά μας τα κοψίδια...Τρώγε και πίνε,μην μείνουν τα πα'ί'δια...φαγκώτο!!!''(Στο cd της Δέσποινας Βανδή''Στην αυλή του Παραδείσου!) ...Kisses...Eri...
haris_ch02019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 einai ena tragoudi tou planitarxi tasou(nomizw) pou leei(nomizw) gia na ta exeis ola kai na perpatas me koza douleuw dwdekawro epanw stin mpolntoza!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 oti uparxei apo Kafrilion, Anwrimoi, To Plokami tou Karxaria px Ama exeis palamari ti th 8eleis th Ferrari
evansdimo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ενα τραγουδι θα σου πω ενα τραγουδι σολο, θυμασαι που ερχοσουνα και σου πιανα το κω.... Μη το λες Ηλια μη το λες παιδι μου. Γυναικες που εισαστε διπλες χιλιες χαρες να δειτε, μα οσες κοιμαστε μοναχες να πανα γαμ.... Μη το λες Ηλια μη το λες παιδι μου. Μικρο μικρο και αβγαλτο πολλα ειναι τα καλα σου, αχ να απλωνα το χερι μου να πιασω τα βυζ.... Μη το λες Ηλια μη το λες παιδι μου. Θυμασαι που καθομαστε και σπαγαμε καρυδια, και το σφυρι σου ξεφυγε και μου χτυπα τα αααα.... Μη το λες Ηλια μη το λες παιδι μου. Μελαχρινη μου ομορφη βραχνιασε η φωνη σου, με τη λαχταρα να μου λες να πιασω το...... Μη το λες Ηλια μη το λες παιδι μου. Γυναικες και αν σας πειραξα δεν ειναι απο κακια, χιλια συγνωμη σας ζητω για αυτη τη μααα.... Μη το λες Ηλια μη το λες παιδι μου.
-nick- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Οι πιο πολλοι του Τζιμακου... π.χ "Θα βραχυκυκλωσω το σεσουαρ, το σεσουαρ του κομμωτηριου, να παθει εγκεφαλικο, επεισοδιο, η μανουλα μου, η μανουλα μου, η μανουλα μου , μαμααααααααααααα" "Θα ριξω LSD στην λιμνη του Μαραθωνα, μπας και την βρουνε... κατι ξενερωτοι....προλεταριοι..προλεταριοι,προλεταριοι... μαμααααααααα"
Xvipes Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 oti uparxei apo Kafrilion' date=' Anwrimoi, To Plokami tou Karxaria px Ama exeis palamari ti th 8eleis th Ferrari [/quote'] axax xalara!!!oti nanai ta palikaria auta
blackwar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Γενικά ότι ακούσω από Τζιμη Πανουση (το άτομο είναι κορυφή δεν παίζεται)!! -Δημητρη Πουλικακο (από δεκαετία 80' )...... Ύστερα πάμε σε συγκροτήματα οπως οι "Αέρα πάτερα", "Το πλοκάμι του καρχαρία", και φυσικά τους Τσοπανα rave που όταν κυκλοφορήσανε τον πρώτο τους δίσκο είχε μέσα το κομμάτι "Δώσε ό,τι έχεις" (όσοι δεν το ξέρετε, βρείτε το και κατεβάστε το) Το αστείο της υπόθεσης είναι το τραγουδιστικό ύφος του τραγουδιστή οπού βγάζει μια χιουμοριστική μιζέρια…. Και γιατί έχω κολλήσει τόσα χρόνια (αν θυμάμαι καλα πανε 6) με το κομμάτι αυτό, η παρέα μου σε φάσεις μέθης και τζαμαρισματος άπλα με μια κιθάρα, μου λενε να τους πω (τραγουδήσω, γκαρίξω, μιζεριασω) το κομμάτι αυτό καθώς μιμούμαι στο 99% το ύφος του τραγουδιού …...(όχι δεν είμαι μίζερος,άπλα πλάκα να γίνεται……….) Ιδού οι στίχοι: Δωσ' μου λίγη αγάπη δωσ' μου ένα δάκρυ δωσ' μου κάτι για να νιώσω πόνο Δώσ' μου μια αιτία δωσ' μου μια αμαρτία δωσ' μου κάτι γαμ@ την κοινωνία Δωσ' μου δυο κατοστάρικα δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα δωσ' μου απ' αυτά τα καινούργια τα διακοσάρικα Δωσ' μου δυο κατοστάρικα δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα δωσ' μου απ' αυτά τα καινούργια τα διακοσάρικα Είσαι του πόνου μου η αιτία είσαι ένα βάρος στην κοινωνία είσαι η καμπούρα που 'χω στην πλάτη μου Είσαι του ξεπεσμού μου η αιτία είσαι του κόσμου η αηδία άλλα άμα θέλεις δωσ' μου δυο κατοστάρικα Μεσ' στα σοκάκια γυρνώ δεν έχω τίποτα επάνω μου ούτε ρούχα ούτε ομπρέλα ούτε πατρίδα Τρεις μέρες βρέχει τώρα και μού 'χουν σπάσει τα νεύρα δεν έχω που να κάτσω από κάτω που να κάτσω; είναι όλα πιασμένα Δεν έχω ούτε έναν κασμά να σκάψω το λάκκο μου γαμ@ την κοινωνία μου θα πάω ν' ανεβώ σ' ένα βουνό και θα σας βλέπω όλους από ψηλά Θα βλέπω εσάς και τη μιζέρια σας αλλά δεν θα σας έχω ανάγκη Γιατί είμαι ο Χουλκ ............... Και άλλο ένα παρανοϊκό γελοίο τραγουδάκι πάλι από τους Τσοπανα rave με τίτλο "Μουσικό κουτί" στιχοι: ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ! ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Επίσης πολύ γέλιο βγάζει το κομμάτι "Βαμβακοφυτείες" (the best greek blues για όσους το κατάλαβαν) από το τελευταίο δίσκο του εν λογω συγκροτήματος…. Αυτά!!!
Zoltanrap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Mhtropanos To balomeno mou vraki, paizei rouleta mousikh ....................
snik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 starobas gia sen tha fao ta santouits olou tou kosmou giati isoun esi i zoi mou to fos mou kai an ta oneira pou eixa gia sena ta afiseis meteora, e tote na xsereis tha fao ton agleora
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Αγνωστου/Δεν γνωριζω τον αοιδο "Αξιζεις χειροκροτημα παρατεταμενο γιατι καταφερες και σκοτωσες ενα πεθαμενο!!" ...για τρελες καψουρες!
tromeros dennis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Παπακοωνσταντινου, "ποίος ειναι αυτος που μπενει αναμεσα μας... .. λαλαλαλ... πες του να φυγει και να παει να νανα"
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Ντρούγκου-ντρούγκου-ντρούγκου Ντρούγκου-ντρούγκου-ντρούγκουν Τα βραχιόλια της βροντούν. Το άλλο με τα ρια- τα ρια- τα ριαλια Τα πεντόλιρα μονόλιρα κτλ Καθώς και ένα πρόσφατο σκυλάδικο: Το καλύτερο στο κράτησα στο τέλος Πως ένας από όλους ήταν ο Οθέλλος.
DJ_XLR8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 To θρυλικό Let me be your underwear των Club 69. Όσοι ξέρουν ποιο λέω, σίγουρα θα θυμούνται και τους στίχους.... :-P
rasmi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 ''Που'σουνα μωρό μου εχθές...που σε πήρα 8 φορές...και δεν ήσουνα εκεί!!!!Είχα πάει λα'ι'κή.......''Μυλωνάς''...Έρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.