gv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 8a ta anoijeis me ena word kai 8a sbhseis poio grhgora oti 8es, sigoura poio eykolo apo to na kaneis 40 fores listing esy kanta etsi ...
migel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 einai kati pou legetai "e3eli3i" ... exo ena disko me kammia 50 dirs ... auto pou 9a i9ela einai na kano de3i klik se ka9e dir kai na mou vgazei epilogi to directory listing ... fantazesai poso xrono 9a exana me to na grapso mono ta onomata ton directories ??? einai kai megala pana9emata !!! Καλησπέρα. Για δοκίμασε το παρακάτω , μπορεί να σου κάνει για την δουλειά που θέλεις . ΥΣ. Το αρχείο εμπεριέχεται στο AutoPatcher . Dir2file.zip
gv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 thanks alla ... den mou stelneis kai auto to .ocx
migel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 thanks alla ... den mou stelneis kai auto to .ocx Έχω την εντύπωση οτι το comdlg32.ocx είναι αρχείο των windows και βρίσκεται στο windows/system32 . Κατέβασε απο εδώ , γιατί δεν αφήνει να βάλω αρχείο 62kb σαν συνημμένο.
madsc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Καλό είναι να αναφέρονται όλοι οι πιθανοί τρόποι/λύσεις για το ζητούμενο με τα υπέρ κ τα κατά τους ώστε ο κάθε user που διαβάζει αυτό το thread να αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες του. Αυτή είναι η ουσία /sc
hugelacky Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Karens Directory Printer v5.1 Το καλύτερο και free! :wink:
geopoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Είχα γράψει στο παρελθον ένα προγραμματάκι γι αυτή τη δουλειά. http://rapidshare.de/files/5808640/CopyFilenames.rar.html Δεν θέλει εγκατάσταση, δεν κάνει καμία αλλαγή στο registry ή σε κάποιο αρχείο/φάκελο του συστήματος και είναι πανεύκολο στη χρήση: το αντιγράφεις στο "C:\Documents and Settings\<user>\SendTo" (ή απλά κάνεις κάποιο shortcut εκεί) και μετά κάνεις δεξί κλικ σε έναν φάκελο > send to > το πρόγραμμα αυτό και τα περιεχόμενα του φακέλου αντιγράφονται στο clipboard. Εναλλακτικά, κρατάς το πρόγραμμα στο desktop (ή ένα shortcut αυτού) και ρίχνεις πάνω στο εικονίδιο έναν οποιοδήποτε φάκελο. Δεν εμφανίζεται κανένα σπαστικό μήνυμα που να απαιτεί να πατήσεις οκ ή να διαλέξεις path. Αν το τρέξεις σε windows 2k/xp τότε όλη η δουλεία γίνεται σε unicode οπότε ακόμα και filenames με κινέζικο όνομα και αν έχεις θα αντιγραφούν σωστά
gv Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Karens Directory Printer v5.1 Το καλύτερο και free! :wink: to eixa vrei sto google alla den 9elo na egatastiso tis runtime tis VB6 :/
migel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Καλό είναι να αναφέρονται όλοι οι πιθανοί τρόποι/λύσεις για το ζητούμενο με τα υπέρ κ τα κατά τους ώστε ο κάθε user που διαβάζει αυτό το thread να αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες του.Αυτή είναι η ουσία /sc Καλησπέρα . Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό που πρότεινα εγώ όπως προανέφερα εμπεριέχεται στο Αuto Patcher και στο δεξί κλίκ έχεις την επιλογή Save folder listing to file . Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει αρκετά προγραμματάκια αλλά με το που βρήκα αυτό σταμάτησα να ψάχνω για άλλο ' date=' ( μικρό 59kb και βολικό ). Το μόνο μειονέκτημα του είναι οτι μέσα απο το Auto Patcher ( sep. 161 MB ) το επιλέγεις και εγκαθίσταται κανονικά , δεν έχω δοκιμάσει να βάλω μόνο αυτό με τον τρόπο που το πρότεινα ( σόρρυ εάν ταλαιπωρήθηκες [b']gv[/b] ) . Αν και μέσα στο ζιπάκι που έχω επισυνάψει έχει άλλο ένα αρχείο το inst.apf το οποίο εάν το ανοίξεις με το notepad θά δείς τα παρακάτω . Windows Registry Editor Version 5.00 ;AutoPatcher Detection [HKCR\Folder\shell\Save folder listing to file...\Command] "Version"="20050712" Λογικά εάν αλλάξεις την κατάληξη απο .apf σε .reg και το τρέξεις θα έχει την επιλογή save folder listing to file στο δεξί κλίκ ? Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί το έχω βάλει ήδη όπως προανέφερα .
nemos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 LS - File List Generator Generates list of all files in specified directory/subdirectory. http://home.a03.itscom.net/tsuzu/programing/en/ __________________________________ Ενας έμμεσος τρόπος από ένα απίθανο πρόγραμμα! Cathy http://rvas.webzdarma.cz/ Το συγκεκριμένο προγραμματάκι λειτουργεί σαν ευρετήριο για cd, dvd αλλά και για directories του δίσκου σου (...άν έχεις πολλά cd/dvd's με mp3 και ψάχνεις να βρεις 1 τραγούδι θα καταλάβεις πόσο χρήσιμο είναι). Είναι πολύ μικρό, δεν θέλει εγκατάσταση... και κάνει εξαγωγή περιεχομένων των φακέλων που καταλογοποιεί σε txt. Ενα παρόμοιο πρόγραμμα βρίσκεται κι εδώ... http://boozet.xepher.net/viscd/index.htm ...αλλά θέλει εγκατάσταση. Διάλεξε και πάρε ;-)
gv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 paidia euxaristo poly ... me kalypsate pliros ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.