Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με το μηνιαίο τέλος για γραμμή adsl.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω pstn γραμμή και κάθε 2μηνο ο λογαριασμός του ΟΤΕ περιλαμβάνει ,εκτός απο το κόστος των κλήσεων μου, και κάποιο στάνταρ πάγιο (νομίζω 10 Ευρώ είναι) .

Αν εγώ κάνω τη γραμμή μου adsl 384 ο οτε λέει οτι θα έχω πάγιο 19 ευρώ περίπου (16 κ φπα).

Η ερώτηση μου έιναι στο λογαριασμό τηλεφώνου το μηνιαίο τέλος για adsl δηλ. τα 19 Ευρώ θα ANTIKATAΣΤΗΣΟΥΝ τα 10 Ευρώ που έχω τώρα για pstn ή θα είναι ως επιπρόσθετο τέλος δηλ. θα πληρώνω και τα 10Ευρώ για th pstn +19 Ευρω για την 384=29 Ευρώ σύνολο?

Δημοσ.
Εχω pstn γραμμή και κάθε 2μηνο ο λογαριασμός του ΟΤΕ περιλαμβάνει ' date='εκτός απο το κόστος των κλήσεων μου, και κάποιο στάνταρ πάγιο (νομίζω 10 Ευρώ είναι) .

Αν εγώ κάνω τη γραμμή μου adsl 384 ο οτε λέει οτι θα έχω πάγιο 19 ευρώ περίπου (16 κ φπα).

Η ερώτηση μου έιναι στο λογαριασμό τηλεφώνου το μηνιαίο τέλος για adsl δηλ. τα 19 Ευρώ θα ANTIKATAΣΤΗΣΟΥΝ τα 10 Ευρώ που έχω τώρα για pstn ή θα είναι ως επιπρόσθετο τέλος δηλ. θα πληρώνω και τα 10Ευρώ για th pstn +19 Ευρω για την 384=29 Ευρώ σύνολο?[/quote']

Δυστυχώς 29 €

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...