nikoskourtis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Εχω μπερδευτει τελειως. 1. Σκεφτομαι να αλλαξω το crown μmpeg-310 με το united-5021 αφου το crown δε μου εμφανιζει καθολου υποτιτλους. Διαβασα σε 2-3 post οτι σε καποιους το united δεν εμφανιζει υποτιτλους. Τελικα υποστηριζει ή οχι; 2. Διαβασα σε ενα site για xsubs. Λεει εκει οτι ειναι bitmap υποτιτλοι και δε θελει firmware για τη γλωσσα. Υποστηριζουν ομως ολα τα player xsubs ή μονο καποια μοντελα; To united 5021 υποστηριζει; 3. Προτινετε μου καποιο player (divx) σε τιμη γυρω στα 50 ευρω που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους σε οποιαδηποτε μορφη (εκτος απο επανασυμπιεση και ενσωματωση εννοειται). Αν γινεται να εχει και 5.1 αναλογικες εξοδους
babis76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Φιλε μου μονο στο πρωτο ερωτημα σου μπορω να σου απαντησω το UNITED DVx 5021 υποστηριζει υποτιτλους αλλα οχι τους ελληνικους (τους βγαζει κινεζικα).Δοκιμασμενο αυτο γιατι εχω την συγκεκριμενη συσκευη και ψαχνω να βρω firmware για τους ελληνικουσ υποτιτλους αλλα ως τωρα δεν εχω βρει τιποτα.
xarhss Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε μου μονο στο πρωτο ερωτημα σου μπορω να σου απαντησω το UNITED DVx 5021 υποστηριζει υποτιτλους αλλα οχι τους ελληνικους (τους βγαζει κινεζικα).Δοκιμασμενο αυτο γιατι εχω την συγκεκριμενη συσκευη και ψαχνω να βρω firmware για τους ελληνικουσ υποτιτλους αλλα ως τωρα δεν εχω βρει τιποτα. αω βρεισ κατι πεσ μας. ευχαριστω
metatron Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 to united dvx 4070 ypostirizei ellinkoys ypotitloys sigoyra! kostizei gyro sto 55 e apo carefour... to exo kai eimai apolyta ikanopoiimenos, sto synisto xoris kanena endoiasmo!
Doom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Εχω μπερδευτει τελειως.1. Σκεφτομαι να αλλαξω το crown μmpeg-310 με το united-5021 αφου το crown δε μου εμφανιζει καθολου υποτιτλους. Διαβασα σε 2-3 post οτι σε καποιους το united δεν εμφανιζει υποτιτλους. Τελικα υποστηριζει ή οχι; 2. Διαβασα σε ενα site για xsubs. Λεει εκει οτι ειναι bitmap υποτιτλοι και δε θελει firmware για τη γλωσσα. Υποστηριζουν ομως ολα τα player xsubs ή μονο καποια μοντελα; To united 5021 υποστηριζει; 3. Προτινετε μου καποιο player (divx) σε τιμη γυρω στα 50 ευρω που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους σε οποιαδηποτε μορφη (εκτος απο επανασυμπιεση και ενσωματωση εννοειται). Αν γινεται να εχει και 5.1 αναλογικες εξοδους 1. United 5021 OXI 2. xsubs OXI oute kan to divx6 den paizei. 3. GVG420 carrefour 45euro (subs me firm update isws k xsubs)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.