Προς το περιεχόμενο

Agora ADSL ROUTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

tis telytaies meres psaxno ena ADSL router me Wireless kai den ksero ti na paro eida to USR 9106 alla exo diavasei oti kolaei otan kanei force-ip-change o ISP, eida ena Linksys (WRT54GS), kai ayto to speedtouch (pou den ksero poios to fernei ellada).

dino mexri 130 euro

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα τελευταία ακούω όλο και περισσότερο για aDSL2+.. Επειδή ετοιμάζομαι να βάλω aDSL (βέβαια μια ταπεινή 384), και ετοιμάζομαι να πάρω το USR9105 σαν την πιο φτηνή και καλή λύση που βρήκα.. Δεν υποστηρίζουν όλα τα modems την ADSL2+ (που αν έχω καταλάβει καλά είναι dsl σε πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες)?? Αν και ξέρω ότι στην Ελλάδα οι εξελίξεις προχωράνε με ρυθμούς χελώνας, πόσο πιθανό είναι σε 1-2 χρόνια να μη μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με 9105?? Βασικά είναι θέμα hardware του modem? Ή μπορεί με ένα νέο firmware να κάνει και τότε τη δουλειά του??

Κι εγώ θέλω να πάρω καινούριο modem γιατί έχω βαρεθεί πιά το jetspeed520 με τα συνεχή προβλήματά του.. Θα έπρεπε να μας πληρώνουν κιόλας για να το χρησιμοποιήσουμε, ανάθεμα τα δώρα τους.. Σκεφτόμουν το USR9105 κι εγώ για τους ίδιους λόγους. Μετά όμως είδα αυτό και σκεφτόμουν μήπως συμφέρει περισσότερο.. Τι άλλες προτάσεις υπάρχουν όσον αφορά καλό λόγο απόδοσης προς τιμή?

Adsl2 stisn Ellada..xm......

An paroume upopsi tous ruthous ekseliksis.Tha perasoun polla stadia akoma gia na ftasoume se ekekino to epipedo.As poume stin agglia apo oso thumame taxhtutes 256 512 kai 1mbit htan diathesimes apo to 1999.

Den exei poli kairo pou uparxoun diathesismes taxhtutes pera apo 2mbit(4,8,24).

Ama krino apo ton rithmo ekseliksis stin Agglia kai paroume os dedomeno oti tha einai to idio kai stin Ellada.E upologiste pote tha mporoume na xreisimopoisoume texnologia adsl2.(fusika den apokkleio tin ragdaia anaptiksi broadband inernet stin Ellada.....alla den to blepo).

Εκτός αυτού, σκέφτομαι ότι ακόμα και να έρθει σαν τεχνολογία στην Ελλάδα, το πιο πιθανό είναι να περάσουν κι άλλα αρκετά χρόνια μέχρι να είναι οικονομικά προσιτό. Εδώ ακόμα η 512 για αρκετούς (συμπεριλαμβανομένου και εμού) θεωρείται κάπως ακριβή..

και εγώ ψηφίζω usr 9106 αλλά για ρίξε και μια ματιά στο 3com

http://skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=3COM+3CRWE454G72+&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&order=1&tax=0&dummypage=1&page=

το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Τελικά αξίζει? Γιατί μου τα έκανε πάλι τσουρέκια χτες το jetspeed..

αν δεν κανω λάθος αυτό είναι μόνο router και χρειάζεσαι ξεχωριστό modem για τη σύνδεση στο net. οπότε μακριά..

αν δεν κανω λάθος αυτό είναι μόνο router και χρειάζεσαι ξεχωριστό modem για τη σύνδεση στο net. οπότε μακριά..

Να 'σαι καλά.. Το έλεγε κιόλας αλλά που να το δω με τη στραβομάρα μου.. Οπότε τρέχω για το USR9105..

Εγώ το πήρα πριν μισή ώρα (το USR9105 :grin: ).. Το μεσημέρι κάνω και αίτηση για ενεργοποίηση, και ελπίζω σε κανα 2 μέρες...βρουμ βρουμ (το είπα αυτό σε ένα φίλο μου που φεύγει πάλι σε 2-3 μέρες για Αγγλία, που φέτος θα βάλουν 8mbps, και έβαλε τα γέλια :evil: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...