beastgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά γεια χαρά. Μένω σε μια ιδιωτική εστία στην αγγλία και εχω 512 Κbps σύνδεση η οποία είναι αρκετά καλή (αν σκεφτείς οτι στην ελλάδα ωτην έβγαζα με το 56Κ modem...) Το περίεργο είναι το εξής: Το kazaa lite δουλεύει μια χαρά (κατεβάζω τραγούδια με 30 ΚΒ συνήθως). Όταν όμως πάω να χρησιμοποιήσω το BitComet ή το DC++ δεν γίνεται δουλειά. Οι ταχύτητες είναι μαύρο χάλι. Άφησα τον υπολογιστή ανοιχτό να κατεβάζει ταινία και είδα ότι σε διαστήματα έπιανε μέχρι και 25 ΚΒ. Αλλά συνήθως ήταν πολύ πιο κάτω (Την ταινία την κατέβασα σε 20 ώρες περίπου! 700ΜΒ). Ότι άλλο δοκίμασα να κατεβάσω απλά δε κατέβαινε με τπτ. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι προφανώς το uploading έχει πρόβλημα (αφού στο kazaa όλα είναι μια χαρά). Έχω διαβάσει πολλά forum και σελίδες για το πως να ρυθμίσω τις ports και όλα τα υπόλοιπα αλλά δε γίνεται τπτ. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να συνδεθώ με το default getaway (router) μπας και ελευθερώσω καμιά port. Υπόψη συνδέομαι inernet μέσω τοπικού δικτύου ethernet της εστίας. Έχει κανείς καμιά ιδέα το τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?? Ευχαριστώ προκαταβολικα
greeneye Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 an den eleytherosis ta port diskola ta pragmata.Kati omos iparxi pou mporeis na dokimasis mou diafeygei to name tha sou ksanagrapso.
beastgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 To kazaa δε χρησιμοποιεί και αυτό ports??Δε θα έπρεπε να υπάρχει και εκεί πρόβλημα? Εκεί όμως όλα δουλεύουν ρολόι. Αν η εστία είχε firewall για να μπλοκάρει τα p2p προγράμματα έχω την εντύπωση ότι και το kazaa lite δε θα δούλευε. Αυτό όμως δουλεύει, όπως και τα άλλα απλά εκεί οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες... Ευχαριστώ και θα περιμένω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.