andy7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Τον περασμένο Ιανουάριο αγόρασα την κάρτα MPEG PC TV RADIO TUNER και η οποία λειτουργούσε κανονικά και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από αυτή με το παρακάτω σύστημα: WINDOWS XP Home Edition,Ελληνικά SP2 M/B QDI Advance 10T CPU Celenon 1,1 GHz RAM 256 Mb MSI GeForce2 MX-400 Soundblaster Audigy 2 Πρόσφατα έκανα μια μικρή αναβάθμιση του συστήματός μου αλλάζοντας M/B,RAM,CPU και κάρτα γραφικών και τοποθέτεισα τα παρακάτω: M/B ASUS P5S800-VM CPU Celeron 2,8 GHz RAM 512 Mb ASUS ATI 9250TD-128 Mb Τοποθέτεισα όλες τις συσκευές μου οι οποίες λειτουργούν κανονικά,εκτός από την κάρτα CRYPTO MPEG PC TV RADIO TUNER την οποία δεν μπορώ ούτε καν να την εγκαταστήσω. Έκανα άπειρες προσπάθειες να εγκαταστήσω τους drivers της κάρτας αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ. Ακολουθώ πιστά τη διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο της κάρτας.Όλα πηγαίνουν κανονικά μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται το μήνυμα για τη δοκιμή Windows Logo.Επιλέγω συνέχεια και μου ζητάει το αρχείο bt848.sys .Του δίνω το αρχείο μέσα από το cd και μόλις αρχίζει να το εκτελεί εμφανίζεται η ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ με τα ιερογλυφικά της... Προσπάθεισα επίσης και με τους drivers που υπάρχουν στο site της CRYPTO καθώς και με κάποιους άλλους generic driners αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.Επίσης απεγκατέστεισα το SP2 αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή βλέπω τηλεόραση με το DSCALER,αλλά όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να λειτουργεί η κάρτα;Αν κάποιος μπορεί ας μου προτείνει κάποια λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.