Προς το περιεχόμενο

DC++ kai Active user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ηλιθιοι! μονο αυτο τους ειχε μεινει. εγω το ειχα ψιλοκαταλαβει οτι ηταν μουφα, αλλα... δυστυχως δεν πουλαει εδω κανεις αλλος modem..

αλλα απ' οτι ξερω αυτο το router δινουν με το conn-x. ολο και καποιος θα μπορει να με βοηθησει..

Δημοσ.

εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να βοηθήσω αλλά θα σου πω πως δουλεύει σε μένα. Είμαι με ένα D-link wireless router και έχω σωθεί.

Εκεί λοιπόν του έχω βάλει ρύθμιση να κάνει connect στο No-ip.com και να ανανεώνει κάθε φορά το host μου με την Ip που παίρνει κάθε φορά το pc μου όταν συνδέεται με το ιντερνετ ή όταν αλλάζει ip λόγω dynamic ip.

Ύστερα απο αυτό κάνω port forwarding απο το ρουτερ μου στο pc, βάζω στο DC++ στο Active το port που έχω διαλέξει και στο ip το host που έχω στο no-ip.org.

Αυτο σημαίνει πως όταν αλλάζω Ip ή μου αλλάζει ο server, εγω συνεχίζω να έχω επαφή με τα hub.

Πάντως αν βάλεις το σωστό Port και κάνεις ότι σου είπε ο Costinio, δηλαδή να βάλεις την Ip που έχεις ΕΚΕΙΝΗ (ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ...γιατί αν αλλάξει δεν θα μπορείς να συνδεθείς πάλι) την στιγμή θα δουλέψει.

Δημοσ.

άμα έχεις κανα norton internet security κλπ πέτα το! το firewall του router σε προφυλάσσει μια χαρά. και το windows firewall βγάλτο αν το έχεις ενεργοποιήσει.

Δημοσ.

καντο uninstall τελειως! πολλές φορές δε φτάνει μόνο το disable. αν έχεις ενεργοποιήσει το windows firewall απενεργοποίησέ το κι αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...