Dark-Shadow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 gia sas pedia pio eine to kalitero pexnidi tou star wars ego exo to star wars battlefront peite mou tin apopsi sas ke peite mou an eine kenourio
petesoulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Για να μην ανοίξω καινούργιο thread να ρωτήσω κι εγώ αν έχει βγει πρόσφατο παιχνίδι στο στυλ του X-Wing ή του Tie Fighter...
petesoulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Να αλλάξω διατύπωση τότε: θεωρώ καλύτερα παιχνίδια τα X-Wing και Tie-fighter, αλλά δυστυχώς είναι αρκετά παλιά... ;-)
Voodooman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Άλλη μία ψήφος στο Tie Fighter...Ακόμη και τώρα, το βάζω στον 486!..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Εμένα μου άρεσαν περισσότερο: Σεναριακά: Knights of The Old Republic (I) Action: Jedi Academy
Panahs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Εμένα μου άρεσαν περισσότερο: Σεναριακά: Knights of The Old Republic (I) Action: Jedi Academy Ακριβώς το ίδιο.
pseira Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 kai go symfono ... Apo sims : 1) Tie Fighter 2)Xwing Alliance
wgibson Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 oti eipe o manuel + to x-wing alliance giati eixe to falcon
Typhoon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Κανένα δεν παίζει το Tie Fighter Collectors Edition CD-ROM (γιατί ναι το original είχε βγει σε δισκέτες )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Κι εγώ συμφωνώ για σενάριο KOTOR 1 αλλά και το 2 αν δεν είχαν κόψει το σύμπαν (βλέπετε http://tubertarian.com/kotor2missingcontent.php ) θα ήταν επίσης πολύ καλό. Jedi Academy + Movie battles II mod FTW! Επίσης το Battlefront κατέχει μια θέση κάπου στην καρδιά μου γιατί επιτρέπει να σκοτώνεις Jawas, Ewoks και...Gungans!! Και X-wing Alliance για space...
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 pseira tin fotografia sou me ta saber blades me pio progerama o eftiakses?
Isle Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Άλλη μία ψήφος στο Tie Fighter...Ακόμη και τώρα, το βάζω στον 486!.. Ποιος ειναι αυτος ο 486?Δεν ντρεπεσαι να κανεις τετοια πραγματα και να το λες κιολας?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να "συμπληρωθεί" το χαμένο υλικό από το άθλια κουτσουρεμένο KOTOR II από μια ομάδα modders. Τώρα τελευταία τα πράγματα σαν να χαλάρωσαν (Αμερικανοί φοιτητές οι περισσότεροι γαρ) πάντως αν τα καταφέρουν θα μιλάμε για άθλο. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: http://www.team-gizka.org/ Καλύτερο Star Wars game: KOTOR I (RPG) και X-Wing vs. Tie-Fighter (space combat)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Yup, αλλά έχουν καιρό να βγάλουν κάτι, πάντως προχωράνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.