buggy - x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 iparxei kanena programa pou na vlepei ton arithmo tou tilefonou otan exei anikta ta bluetooth .
antonis_wrx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ξέρω μια εφαρμογή (java νομίζω) που μπορείς να δεις τον τηλ κατάλογο του άλλου και πιθανώς τα μηνύματα... στο 3230 και στο Τ610 μου πάντως δεν έτρεξε καθόλου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ξέρω μια εφαρμογή (java νομίζω) που μπορείς να δεις τον τηλ κατάλογο του άλλου και πιθανώς τα μηνύματα... στο 3230 και στο Τ610 μου πάντως δεν έτρεξε καθόλου. H οποια ειναι?
antonis_wrx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 bloover νομίζω λέγεται... δεν δούλεψε και την έσβησα...
manik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Yπάρχει και το ΒtBrowser με το οποίο βλέπεις στοιχεία συσκευών με ανοιχτό το BT γύρω σου.
snik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 distixos oses eformoges iparxoun den exoun teleiopoiithei etsi oste na mporeite na deite i na parete stoixeia apo to allo kinito
gerontas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 distixos oses eformoges iparxoun den exoun teleiopoiithei etsi oste na mporeite na deite i na parete stoixeia apo to allo kinito Με συγχωρείς, αλλά αυτό το "δυστυχώς" ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.