Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία Κειμένου από scaner

Λαλάκης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να περάσω ένα φυλλάδιο στον υπολογιστη μου μεσω scaner και μετα να επεξεργαστώ το κείμενο του(το οποίο είναι γραμμενο σε computer ή γραφομηχανή),δηλαδή ο υπολογιστής να δει το κείμενο σαν κείμενο και όχι ως εικόνα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Υπάρχουν τα O.C.R. προγράμματα δηλ. που αναγνωρίζουν τους χαρακτήρες, ένα από τα καλύτερα είναι αυτό που αναφέρει ο παραπάνω φίλος.

Δημοσ.

To ABBYY Fine Reader είναι εδώ και χρόνια μακράν το καλύτερο OCR ειδικά για τα ελληνικά. Ακόμα και στην έκδοση 4 μπορείς να δεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Όταν τα άλλα προγράμματα ήθελαν 300dpi σάρωση για να έχουν αποτελέσματα το Finereader αρκούνταν στα 100 για να σου δώσει 98% επιτυχία. Νομίζω ότι είναι μονόδρομος

Δημοσ.

Συμφωνώ για το Finereader. Πάντως, και το Omnipage 15 Pro που δοκίμασα είναι επίσης πολύ καλό (σε κάποια σημεία υπερτερεί του Finereader), αλλά κατά πολύ ακριβότερο και, κατά τη γνώμη μου, πιο δύσχρηστο.

Δεν έχω δοκιμάσει τις νέες εκδόσεις του Readiris, που κι αυτό είναι αξιόλογο, απ' ό,τι διαβάζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...