Λαλάκης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Θέλω να περάσω ένα φυλλάδιο στον υπολογιστη μου μεσω scaner και μετα να επεξεργαστώ το κείμενο του(το οποίο είναι γραμμενο σε computer ή γραφομηχανή),δηλαδή ο υπολογιστής να δει το κείμενο σαν κείμενο και όχι ως εικόνα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό?
chpetros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 ABBYY Fine Reader Corporate Edition 7.0 Retail Το πιο καλό για μένα
ppatsppats Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ioannis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχουν τα O.C.R. προγράμματα δηλ. που αναγνωρίζουν τους χαρακτήρες, ένα από τα καλύτερα είναι αυτό που αναφέρει ο παραπάνω φίλος.
savnik20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ABBYY Fine Reader Corporate Edition 7.0 RetailΤο πιο καλό για μένα ABBYY Fine Reader Corporate Edition 8.0 the best mono poy den einai free
tzoykas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 To ABBYY Fine Reader είναι εδώ και χρόνια μακράν το καλύτερο OCR ειδικά για τα ελληνικά. Ακόμα και στην έκδοση 4 μπορείς να δεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Όταν τα άλλα προγράμματα ήθελαν 300dpi σάρωση για να έχουν αποτελέσματα το Finereader αρκούνταν στα 100 για να σου δώσει 98% επιτυχία. Νομίζω ότι είναι μονόδρομος
accipio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Συμφωνώ για το Finereader. Πάντως, και το Omnipage 15 Pro που δοκίμασα είναι επίσης πολύ καλό (σε κάποια σημεία υπερτερεί του Finereader), αλλά κατά πολύ ακριβότερο και, κατά τη γνώμη μου, πιο δύσχρηστο. Δεν έχω δοκιμάσει τις νέες εκδόσεις του Readiris, που κι αυτό είναι αξιόλογο, απ' ό,τι διαβάζω.
Λαλάκης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Οκ.Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.