Προς το περιεχόμενο

Norton Antivirus 2006

trifonas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως' date=' όμως, πρέπει να κατανοήσουμε ότι και οι άλλοι χρήστες έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται για να καταλάβουν τι λέει ένα post ?

[/quote']

.... :neutral:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ela tora min arxisoune pali ta organa.

Kata ti gnomi mou o kathenas grafi kai ekfrazete opos aftos mpori.

Den mporoume na epivaloume ton alon na grafi opos theloume emeis.

An den mas aresi den ton diavazoume kai patame amesos to koumpi epano aristera pou grafei "Back"

kai ego logo xronou kai epidi den exo freskari tis gnoseis mou edo kai mia 10etia peripou apo tote pou teliosa tis spoudes mou diskolevomai na grapso me Ellinika gramata.

@Bougas filara kata pasa pithanotita meta tis giortes kateveno Athina gia doulies kai mpori na ta poume kai apo konda.

Tha ta sizitisoume sti poria.

A!!!! Thanks gia to PM

Δημοσ.

Παίδες ο καθένας έχει την ελευθερία να γράφει όπως γουστάρει κ ας μας φαίνονται τα greeklish λίγο δυσανάγνωστα.Τώρα για να επιστρέψουμε λίγο στο topic αυτα τα 10-12 χρόνια που είμαι 'χρήστης' κ εχώ περάσει απο διάφορα antivirus κατέληξα οτι το norton antivirus είναι το πιο βαρύ ίσως πρόγραμμα απο αυτά που έχω δει.Εν έτει 2005 χρησιμοποιώ το Kaspersky κ βλέπω οτι όχι μόνο είναι ελαφρύ αλλά μου εμφανίζει trojans κ έχει πάρα πόλυ καλό real-time scanning.Αν το βρείτε δοκιμάστε το

Δημοσ.

acv1 den tha diafoniso mazi sou,exeis dikio kai esi me ayto pou eipes.

Polidis θα τα πουμαι ωποται γουσταροις ραι φειλαρακοι!!!

Υ.Γ1, Καποσ ετσει μαι θαιωρι οτι γραφo μαι ελοινικα ο TZOUKAS!!!!!!!

nilhill σαι οτει εγραψαις σχαιτικα με το Κaspersky θα σιμφωνισο απωλοιτα μαζει ςου!!!!

Δημοσ.

Εμένα το systemworks μου βγάζει ένα αρκετά ενοχλητικό norton protection center icon στο tray, το οποίο μου υπενθυμίζει συνέχεια ότι δεν έχω ενεργοποιήσει τα automatic windows updates!! Αν και ξετσέκαρα τη σχετική επιλογή στα options, δεν γίνεται τίποτα.. Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Kalimera, to 'agorasa' kai ego to nav2006, symfono me ton felix oti einai vary, exei merika prosthetika stoixeia mesa, alla den pisteyo oti kanei olokliromeni douleia...

giayto kai xrisimopoio ta eksis ola mazi:

TuneUp Utilities 2006

Ad-aware 1.06

System Mechanic 6

Norton Antivirus 2006

kai to HijackThis

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και 3 μήνες τον ξήλωσα επιτέλους τον Νόρτονα και βρήκα την υγειά μου!

Πιο βαρύ πρόγραμμα δεν υπάρχει από δαύτο.

Σιγά μην χρειάζεται να βάλουμε και P4/3.4GHz με 2 GB Ram για να τρέχει ο νόρτονας, που στην τελική δεν κάνει και καλή δουλειά. Βρε ούστ.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...