Προς το περιεχόμενο

Αύξηση επεξαργαστικής ισχύος μέσω LAN

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 υπολογιστές σε δίκτυο.

Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την επεξεργ. ισχύ και των 2 υπολογιστών για εκτέλεση απαιτητικών (βαρβάτων) εφαρμογών ??

Δημοσ.

Μόνο αν το υποστηρίζει η εφαρμογή(πράγμα σπάνιο).Μια εφαρμογή που ξέρω ότι μπορεί να λειτουργήσει έτσι,είναι το SETI@HOME και μόνο κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.Έχει ένα επιπλέον πρόγραμμα που μπαίνει σαν plugin και το κάνει να δουλεύει έτσι.Εγώ που το'χα δοκιμάσει πάντως,δε μου λειτουργούσε,δεν ξέρω γιατί.Ίσως επειδή ήταν αρκετά περίπλοκο και δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ περισσότερο.Κοινώς "βαριόμουν". Αυτά!!!! ;)

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά για Linux...Το κόλπο λέγεται openMosix...Έχει παίδεμα η δουλειά...θέλει μεταγλώττιση του πυρήνα και κάτι άλλα ψιλά...

Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να υποστηρίζεται και από την εφαρμογή....

Δυστυχώς ενώ έφτασα έως ένα σημείο, τα παράτησα...

Δημοσ.

Μακάρι να γινόταν... Θα ένωνα την επεξεργαστική ισχύ των τριών υπολογιστών που έχω σπίτι και θα είχα ένα cpu 1,0+2,7+0,3=4GHz :D :razz:

Δημοσ.

Να τι έγραφε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του PC-Magazine. Στα εργαστήριά του έχουν δημιουργήσει ένα cluster από 20 <<κοινούς>> υπολογιστές.

Χρησιμοποίησαν το Cluster Knoppix 3.6, ειδική διανομή. Μπορεί να γίνει και με Live CD η δουλειά όπως λέει......

Δημοσ.

Edo kai arketo kairo iparxei auto :

USF_FlashMob_RC_4

What is a flashmob computer?

A flashmob computer is an ad-hoc temporary assembly of ordinary PC's running special software to coordinate the PC's into one single supercomputer. Technically speaking, a flashmob computer is a distributed memory machine. FlashMob computers are set up and broken down on the same day or over a weekend, and are created to work on a specific problem.

What can I do with flashmob computing?

In today's world of big iron supercomputing most of us have no say in what supercomputers do. Mostly supercomputers are used for studying nuclear weapons. And if you don't like that, too bad. You have no say. You can now decide what to use a supercomputer for. So if you want to study global warming or the hole in the ozone layer you can do that with a flashmob computer. If you want to study breast cancer or AIDS, you can do that. If you want to see the effects of pollution on an animal species, you can do that. If you want to draw an insanely detailed mural of a beautiful woman with every hair on her head modeled and every ridge on her fingernails perfectly rendered using a ray-tracing program, you can do that too! But most importantly, with flashmob computing you now have a say in how supercomputers are used.

Link:

http://www.flashmobcomputing.org/

Episis des kai edo ta slides (oraies plirofories :) ) :

http://www.cs.usfca.edu/topramen/flashmob/

Download apo edo: (229 MB)

http://www.flashmobcomputing.org/download.shtml

... powered with Knoppix ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...