Προς το περιεχόμενο

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα..δεν ξεκινάει ούτε σε safe mode!!!

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι για επιδιόρθωση (εκτός αν εννοείτε το recovery console) δε με ρώτησε πριν τα partitions..Mόνο για setup ή recovery console, και διάλεξα setup. Σωστά?

Δημοσ.

na sou po kati file mou,to kako egine. Kalos egine to kako. Kakos omos

den eixes ena ghost image pou tha ananeoneis taktika oste na MH se niazi

an krasaroun apo otidhpote ta windows.

NORTON GHOST 9 bootable cd kai 1 ghost image .

filika

greeneye

Δημοσ.

Oυδέν κακό αμιγές καλού ε?:) Tελικά καλά έκανα και ακύρωσα το setup, αφού μου έκανε μνεία για 2 διαφορετικά λειτουργικά?

Δημοσ.

oi epiloges sou einai dyo

1 h pas se enan filo sou me winxp mazi me 5 floppy disketoules kai kanete tis disketes ekkinhsh, h vazeis to cd twn windows xp pou exeis, den paizei rolo an exei Sp h oxi efoson to sp mpainei meta thn dhmiourgia tou fakelou c:\windows, kai kaneis repair. ta vhmata einai apla: bootareis apo cd kai tha sou anagnwrisei ton C: ws ena partition pou exei hdh eggatesthmena ta Xp. aghohse to mynhma pou leei :you chose to install win xp on a partition that contains another operating system. Installing win xp on this partition might cause the other os to function improperly'' kai synexise thn egkatastash. sthn epilogh file system ntfs grhgoro-aplo fat32 h na parameieni idio to systhma arxeiwn epilegeis to na parameinei idio to systhma arxeiwn.ayto polu apla diagrafei ton fakelo c:\windows.

Δημοσ.

Aμάν θα τρελαθώ..Πήρα το cd, κάνω boot,κάνει κανονικά την επανεγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες που μου είπατε, και μετά κάνει restart κανονικά..ΟΜΩΣ πάει να μπει στα xp σε safe mode..και βγαίνει το εξής μήνυμα: Η εγκατάσταση των win xp δε μπορεί να εκτελεστεί σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας. ΤΟ πρόγραμμα εγκατάστασης θα ξαναξεκινήσει τώρα."

Πατάω ok και ξανά συνέχεια τα ίδια! Θυμίζω ότι είχα ενεργοποιήσει το safe mode μέσω του msconfig/boot.ini και κλικαρα το /safeboot...πώς μπορώ να το διορθώσω τώρα???

Δημοσ.

Παρέκαμψα τα συνεχή restart, βάζοντας το cd σε άλλο drive και ξανακάνωντας boot από το cd...

Tώρα είμαι ξανά στην οθόνη "εγκατάσταση των windows",μετά την αλχημεία που έκανα...ΤΙ να κάνω? Μήπως να κάνω εγκατάσταση σε άλλο folder? Και αν ξαναβγεί το safe mode??

Mε την εντολή bootcfg μέσω της κονσόλας αποκατάστασης (που δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) μπορώ να κάνω τπτ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...