Προς το περιεχόμενο

The Crims. Join the gang now!!

yorgosd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.thecrims.com

Elate oloi se auto to katapliktiko mmorpg na ftiaksoume mia foveri simmoria kai na kataktisoume tin korifi!!!

kante reply osoi eiste idi meloi dinontas to username pou exete sto paixnidi gia na mpeite sti simoria.to username mou sto paixnidi einai yorgosd.

osoi den eiste meloi ginete tora giati einai poli kalo

Δημοσ.

Σιγα μη χανω το χρονο μου σε αυτα τα καραγκιοζιλικια που οι ιδιοκτητες του εχουν στο νου τους τα λεφτα, γιατι αν θυμαμαι καλα μπορεις να τους στελνεις sms για να δινεις λεφτα.

Δημοσ.

Αυτό το site αν και όλοι είμαστε ενληλικες κατα την γνώμη μου πρεπει να διαγραφεί απο το forum γιατί χειραγωγεί και εμμέσως υποδεικνύει πράξεις εγκληματικές~!

Δημοσ.

Ναι...τότε να μη παίζουμε ούτε GTA ούτε κανένα άλλο παιχνίδι....πιστεύω ότι αυτά που λέτε είναι αστεία...

Δημοσ.

ego plai pisteuo oti auta pou lete einai vlakeies giati otan kapoios exei ethistei sti via den tou xreiazontai tetoia paixnidia.einia aplos ena paixnidi!!!pote mou den pistepsa oti mporoun na epireasoun toso poli oso lete anthropous pou exoun mia stoixeiodi noimosini

Δημοσ.

ok guys iremiste, min arxisoume ta ouuu 666, satanas, stin pura kai tetoia oraia...

ena site sto idio stil me polla alla einai gia na pernas tin wra sou.

btw uparxei kai allo topic gia to game, kante kai ena search prin postarete!

Δημοσ.

Μόλις τώρα έβαλα στην αναζήτηση τη λέξη "crims" και μου έβγαλε μόνο αυτό και ένα άλλο ποστ στον κινηματογράφο...οπότε μάλλον δεν φταίει που δεν το είδε το άλλο ποστ....

Δημοσ.

Βλακεια ειναι.Αμα θες κατι online να χασεις το χρονο σου να πας να παιξεις wow που ειναι καλυτερο εννοειται(πληηρωνεις αλλα ενταξει, δεν πειραζει).

Δημοσ.
Μόλις τώρα έβαλα στην αναζήτηση τη λέξη "crims" και μου έβγαλε μόνο αυτό και ένα άλλο ποστ στον κινηματογράφο...οπότε μάλλον δεν φταίει που δεν το είδε το άλλο ποστ....

mallon trwei zori to search giati mono otan baleis "www.thecrims.com" to briskei:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=113869&highlight=www.thecrims.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...