Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μητρικής και αποτυχία εκκίνησης των Windows XP

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αλλάξω μητρική σε ένα από τα 2 μηχανήματα που έχω (Aυτή την στιγμή έχει Αsus A8V Deluxe -VIA K8T800 Pro) σε μια με το NFORCE 4. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να αποφύγω την διαδικασία του format, γίατί σε αυτό το μηχάνημα έχει εγκατεστημένα πολλά προγράμματα και συσκεύες. Από ότι ξέρω όταν αλλάζουμε μητρική τα xp κρασάρουν στην εκκίνηση.

Δημοσ.

Ean exeis perasei frivers gia tis syskeyes sou kai gia th mhtrikh thn palia tote sigoura me thn nea mhtrikh 8a exeis to provlhma pou anafereis. An omws den exoun perastei chipset kai device drivers (h' mia nea mhtrikh exei idias etairias chipset), tote th glytwneis th fasaria.

Δημοσ.

Aν πας από via σε nforce τότε 99,9(περιοδικό το 9 :Ρ )% θα κρασάρουν..

Βάζεις το σιντι των win μπουτάρεις από εκεί κ κάμνεις repair!

Δημοσ.

σωστος ο ψου!! εχει δουλεψει αυτη η διαδικασια ειναι δοκιασμενη σε πισι φιλου μου.....κανεις την επιδιορθοση και κανονικα μπαινεις και ολα λειτουργουν τελεια!.....και ειχε περασμενους οδηγους.....αρα μεινε ησυχος....

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να κάνω την διαδικασία repair. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι φοβάμαι μήπως η μητρική δεν αναγνωρίσει τον επεξεργαστή (Athlon x2 4800+). Είναι μια MSI K8N Neo 4. Τουλάχιστον ας τον δει και σαν απλό Athlon, αρκεί να ανάβει για να μπορώ μετά να κάνω bios update.

Δημοσ.

Έχω την περίεργη εντύπωση πως αν βγάλεις από το το Device Manager με remove όλα τα devices που έχουν σχέση με τη μητρική (π.χ. κάρτα ήχου αν είναι on-board) και όλα τα αντίστοιχα προγράμματα δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά και πάλι, όπως λένε όλοι από πιο πάνω, το repair θα σε σώσει...

Δημοσ.

ta windows kanoun eggatastash analoga me to hardware pou exeis. ayto pou prepei na kaneis einai opws poly swsta anaferan oi parapanw users repair. den prokeite na xathei kanena arxeio sou giati polu apla to repair svhnei mono to c:\windows kai to 3anadhmiourgei vash toy neou hardware pou exeis

Δημοσ.

Βασικά, κάνε φορματ, γιατί ακόμη και να μπουτάρει, που δεν πιστεύω να γίνει, σε εμένα δηλαδή δεν έχει πετύχει ποτέ, το μηχάνημα θα πηγαίνει τόσο αργά που θα είναι σαν να έβαλες χειρότερη μητρική από την προηγούμενη, πάρε ένα καλό μπακ απ, και μετά κάνε ενα φορματ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...