Προς το περιεχόμενο

Amilo M1451G (prosfora multirama)

ioulia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i karta grafikwn einai teleiws mapa!!oute foto dn anoigei!!!

min koitas pou leei oti einai 128 mb!...kanonika einai 32 alla travaei alla...xmm(128-32=..)96 =D apo tin ram..opote min dianoi8eis kan oti 8a paizei games!!lol

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε ποσες usb εχει και επισης αν εχει PCMCIA θυρα;

Πηγα να ρωτησω τιμη για να το παρω παντως και μου ειπαν 1309 ευρω και οχι 1399 γιατι εξαντληθηκανε τα δωρα!!

Επισης εχω δει αυτο: http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_220&products_id=2229&osCsid=0322b3dd57de8b93ad96f0bdb665fd4a

Οι επεξεργαστες AMD TURION ειναι οι αντιστοιχοι των Centrino? Βλεπω απλα οτι εχει καλυτερη καρτα γραφικων. Πειτε μου τι γνωμη σας.

Δημοσ.

Έχει 4 θύρες USB 2.0, 1 Firewire, 1 CARD READER και έχει και 1 θύρα EXPRESSCARD που απ' ότι είδα είναι η εξέλιξη της PCMCIA.

Οι επεξεργαστές Turion είναι 64μπιτοι και έχουν 1MB cache ενώ οι Centrino είναι 32μπιτοι και έχουν 2MB cache.

Δημοσ.

Δηλαδη προτεινεις να μεταπηδησω στην νεα τεχνολογια των AMD TURION μιας και ειναι 64bit?

Αυτο που με προβληματιζει ακομη σας παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει ειναι οτι χρειαζομαι το λαπτοπ εκτος γραφειου και θελω να εχω επανω την καρτα Vodafone mobile connect card η οποια ειναι PCMCIA. Τωρα αυτη η Express Card με προβληματιζει πολυ.

Ειναι αυτη η νεα θυρα συμβατη με PCMCIA? Δεν καταφερα καπου να βρω πληροφοριες.

Γιατι και την Vodafone mobile connect card θα παω να την αγορασω και δεν θελω να την πατησω και να μην μπαινει στο λαπτοπ.

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν είναι συμβατές οι δύο κάρτες.

Απλά σημείωσε πως όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα αρχίσουν να παράγουν υλοποιήσεις με την καινούργια κάρτα και όχι PCMCIA.

Τέλος από τον επόμενο χρόνο (κοντά στο καλοκαίρι) θα αρχίσουν να βγαίνουν notebooks που θα έχουν ενσωματωμένη την δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...