Προς το περιεχόμενο

Amilo M1451G (prosfora multirama)

ioulia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas!

Endiaferomai na agorasw ena latop mexri 1500Euro.

Eida thn prosfora tou multirama gia ena fujitu-siemens amilo M1451G

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=65159

Me apasxolei to thema ths kartas grafikwn (kata poso einai kalh h' oxi), kathws kai h RAM pou den einai DDR2. Epishs den dinoun kai polles info gia ton sklhro.

Poia einai h gnwmh sas??

Δημοσ.

θα σου πω 2 προβλήματα ρωτώντας παράλληλα άλλους που το έχουν ήδη αγοράσει

1-αν βάλεις το πρόγραμμα της Systran για μεταφράσεις κατα την εγκατάσταση, θα κλείσει η οθόνη και θα πρέπει να του βγάλεις ή την μπαταρία ή το καλώδιο

2-μικρός χρόνος ζωής μπαταρίας

θα ήθελα για να μην ανοίξω άλλο post όποιος ξέρει να μου πεί γιατί τα συγκεκριμένα laptops παρουσιάζουν αυτο το πρόβλημα, και αν λύνεται

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο laptop το έχω 3 εβδομάδες.

Η RAM του είναι DDR2 και είναι 1 GB.

Ο σκληρός δίσκος είναι SATA της SEAGATE, έχει χωρητικότητα 80GB, η ταχύτητά του είναι 5400 στροφές και έχει buffer 8ΜΒ.

Η κάρτα γραφικών είναι η X300 της ΑΤΙ και έχει ενσωματωμένη μνήμη 128MB.

Η μπαταρία του κρατάει περίπου 1:30 ώρα σερφάροντας και δουλεύοντας λίγο EXCEL.

Συνολικά είναι πολύ γρήγορο laptop και πάνω απ' όλα σε πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.
θα σου πω 2 προβλήματα ρωτώντας παράλληλα άλλους που το έχουν ήδη αγοράσει

1-αν βάλεις το πρόγραμμα της Systran για μεταφράσεις κατα την εγκατάσταση' date=' θα κλείσει η οθόνη και θα πρέπει να του βγάλεις ή την μπαταρία ή το καλώδιο

2-μικρός χρόνος ζωής μπαταρίας

θα ήθελα για να μην ανοίξω άλλο post όποιος ξέρει να μου πεί γιατί τα συγκεκριμένα laptops παρουσιάζουν αυτο το πρόβλημα, και αν λύνεται[/quote']

Φίλε Nick για το Systran δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω. Η μπαταρία του όπως αναφέρω και σε άλλο post μου κρατάει περίπου 1:30 ώρα με σερφάρισμα και μικρή χρήση του EXCEL.

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο laptop το έχω 3 εβδομάδες.

Η RAM του είναι DDR2 και είναι 1 GB.

Ο σκληρός δίσκος είναι SATA της SEAGATE' date=' έχει χωρητικότητα 80GB, η ταχύτητά του είναι 5400 στροφές και έχει buffer 8ΜΒ.

Η κάρτα γραφικών είναι η X300 της ΑΤΙ και έχει ενσωματωμένη μνήμη 128MB.

Η μπαταρία του κρατάει περίπου 1:30 ώρα σερφάροντας και δουλεύοντας λίγο EXCEL.

Συνολικά είναι πολύ γρήγορο laptop και πάνω απ' όλα σε πολύ καλή τιμή.[/quote']

screen resolution?

Δημοσ.
Η ανάλυση της οθόνης είναι 1280x768.

gia na po tin alitheia den to exo psaksei poli to thema me tis 15,4'' Wide... alla iparxei kapia eteria (kai se pio montelo to exei) pou na tis bgazei me megaliteri analysi apo 1280x800? (iparxoun plirofories gia to pote kai an oi 15,4 Wide tha anebei i analysi tous gyro sta 1600x?)

thanks

Δημοσ.

Loipon paidia, to phra shmera to laptop.

Den exw kai polla na sas pw akoma, twra arxisa na to sthnw,ola kala. Arketa grhgoro fainetai, xwris kanena provlhma.

Oso gia to SYSTRAN to egkatesthsa kanonika, xwris na kollhsei pouthena, kai to dokimasa - doulevei xwris provlhmta.

Auta! an prokupsei kati tha kanw kapoio post pali..

Δημοσ.
Loipon paidia' date=' to phra shmera to laptop.

Den exw kai polla na sas pw akoma, twra arxisa na to sthnw,ola kala. Arketa grhgoro fainetai, xwris kanena provlhma.

Oso gia to SYSTRAN to egkatesthsa kanonika, xwris na kollhsei pouthena, kai to dokimasa - doulevei xwris provlhmta.

Auta! an prokupsei kati tha kanw kapoio post pali..[/quote']

Με το μοντεμ πως τα πατε οσοι το εχετε χρησιμοποιησει βεβαια? εμενα τις περισσοτερες φορες στην συνδεση κι αποσυνδεση κολλαει ολο το συστημα για 2 λεπτα..

Δημοσ.
gia na po tin alitheia den to exo psaksei poli to thema me tis 15' date='4'' Wide... alla iparxei kapia eteria (kai se pio montelo to exei) pou na tis bgazei me megaliteri analysi apo 1280x800? (iparxoun plirofories gia to pote kai an oi 15,4 Wide tha anebei i analysi tous gyro sta 1600x?)

thanks[/quote']

Το Dell Inspiron 6000 προσφερεται και με αναλυση οθονης 1920χ1200 στις 15,4"

Δημοσ.
Με το μοντεμ πως τα πατε οσοι το εχετε χρησιμοποιησει βεβαια? εμενα τις περισσοτερες φορες στην συνδεση κι αποσυνδεση κολλαει ολο το συστημα για 2 λεπτα..

Αν και δε χρησιμοποιώ και πολύ το εσωτερικό modem, όσες φορές έχω συνδεθεί δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που περιγράφεις. Ίσως να παίζει ρόλο ότι έχω εγκαταστήσει XP professional.

Δημοσ.

στηνθεση σου θα προτιμουσα κανενα Sony vaio Πειμενε να βρω κανενα λινκ,θα σου το στειλω σε λιγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...