Προς το περιεχόμενο

ASUS A7V600-X και DURON 850

screwman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω έναν file server και πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μία Asus A7V600-X. Ο επεξεργαστής που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι ένας Duron 850 (200 fsb). Συνδέω επάνω ένα LG DVDRW, έναν WD 80 ATA 8 mb Cache, μία Trancend 256 DDR400 (αγορασμένη καινούργια από Πλαίσιο) και μία Geforce 2 MX. Όλα κάθονται σε ένα 350-άρι τροφοδοτικό. Τα συνδέω όλα, δίνω ρεύμα, πατάω το power και αρχίζει να σφυράει σε endless loop. Σκέφτηκα ότι φταίει η μνήμη και της άλλαξα θέση και τελικά συνεχίζει να μην δουλεύει. Δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών και τίποτα. Αφαίρεσα όλα τα περιφερειακά από πάνω και συνεχίζει τα ίδια.

Από το internet που δοκίμασα να βρω τι σημαίνουν οι ήχοι βρήκα μόνο ότι φταίει η μνήμη. Την αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα και δεν την έχω χρησιμοποιήσει πουθενά αλλού.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει και η CPU? Έχω δει συνδυασμό ίδιο με τον δικό μου και δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Eιχα και εγω μια αντιστοιχη περιπτωση με εναν 2000+ και μια giga.Τα beeps εδειχναν μνημη.Τελικα κατι ειχε χαλασει στα memory slots της μητρικης(σε ολα) και φαινοταν σαν προβλημα μνημης.Δοκιμασε cpu+μνημες σε αλλη μητρικη να δεις ποιο part εχει το προβλημα...

Δημοσ.

Την μνήμη τώρα την έχω βάλει στον 2500+ XP που έχω και δουλεύει τζιτζί (άσε που λέω να του την αφήσω κιόλας...). Την CPU φοβάμαι πιο πολύ από όλα ρε γαμώτο. Την έχω δοκιμάσει σε μία Albatron KX600S-pro (έχω ανοίξει topic για αυτήν τη μητρική) και παρόλο που άνοιγε ο υπολογιστής δεν έβγαζε beep αλλά ούτε ξεκίναγε. Μαύρη μαυρίλα η οθόνη. Έχω και δύο QDI Kinetiz και θα την δοκιμάσω και εκεί. Βλέπουμε...

Δημοσ.

Λούπα σε μπιπς αν μιλάμε για asus mobo σημαίνει πρόβλημα επεξεργαστή (κ το ASUS A7V133C μου έτσι κάνει). Δοκίμασε να ανοίξεις το πισί χωρίς τον επεξεργαστή απάνω κ δες αν θα κάνει τον ίδιο θόρυβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...