giannis42 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005 15:19 Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την περαιτέρω διάδοση της χρήσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών η ΟΤΕnet ανακοίνωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου μειώνει έως και κατά 53% τις τιμές των υπηρεσιών OTEnet OnDSL. Για παράδειγμα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι οικιακοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία OTEnet OnDSL HOME 384Kbps αορίστου χρόνου μόνο με 18,90 ευρώ το μήνα. Τα ποσοστά των μειώσεων φτάνουν στο 53% για το OTEnet OnDSL HOME 1024 Kbps που από την 1η Οκτωβρίου θα πωλείται στην τιμή των 39,90 ευρώ το μήνα. Ομοίως, μειώνονται και οι τιμές των αορίστου χρόνου ολοκληρωμένων λύσεων σύνδεσης στο Internet μέσω ADSL “OTEnet OnDSL KΙΤ”, ξεκινώντας από 89 ευρώ για απεριόριστη πρόσβαση με ταχύτητα 384Kbps. Το OTEnet OnDSL KΙΤ περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό και δύο μήνες ολοκληρωμένης υπηρεσίας (γραμμή ADSL και σύνδεση στο Internet). Για αγορές που θα γίνουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου προσφέρεται ένας επιπλέον μήνας σύνδεσης δωρεάν. Οι μειώσεις τιμών εκτείνονται και στις υπηρεσίες OTEnet OnDSL OFFICE που απευθύνονται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και φτάνουν έως και 45%. Έτσι για παράδειγμα οι χρήστες μπορούν πλέον να αποκτήσουν το OTEnet OnDSL OFFICE 1024 Kbps αορίστου χρόνου μόνο με 89,90 ευρώ / μήνα. Επίσης, η OTEnet ανακοινώνει ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που στηρίζονται στο μοντέλο της ογκοχρέωσης "OTEnet OnDSL ECOnomy", παρέχοντας -πλέον- τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέονται με ταχύτητα μέχρι και 512 Kbps με το ίδιο μηνιαίο πάγιο. Στην κατηγορία υπηρεσιών OTEnet OnDSL ECOnomy προστίθεται επιπλέον και το OTEnet OnDSL ECOnomy 5000 που περιλαμβάνει την προαγορά 5000 ΜΒ/ μήνα, με μόνο 16,90 ευρώ το μήνα. Παράλληλα, για αγορές υπηρεσιών OTEnet OnDSL ECOnomy 1000, 3000 και 5000 μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ισχύει η εξής προσφορά: οι τρεις πρώτοι μήνες παρέχονται σε τιμές 4,90 ευρώ, 9,90 ευρώ και 12,90 ευρώ το μήνα αντίστοιχα. Οι παραπάνω μειώσεις τιμών ισχύουν για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες. Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ απο εδω http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/30/1102565.htm
Panathinaikara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αν εγώ κάνω αίτηση για adsl 384 kbps σήμερα που μου είπαν ότι το μήνα θα πληρώνεις 46 ευρώ, θα γίνει η μείωση ή να περιμένω καλύτερα από βδομάδα;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 καλυτερα περιμενε λιγο να ξεκαθαρισει το τοπιο
fonzi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν έχω adsl και λέω να βάλω τώρα. Εχω και το κουπόνι του RAM Σεπτεμβρίου. Ο ΟΤΕ θα ρίξει αύριο το πακετάκι (με τους 3 μήνες) στα 89+ΦΠΑ. Αν όμως το πάρω θα πρέπει να ενεργοποιήσω ταυτόχρονα και το 3μηνο της ΟΤΕΝΕΤ. Δεν μπορώ δηλαδή να το πάρω, να ενεργοποιήσω τη γραμμή, να βάλω πάνω την προσφορά του περιοδικού και μετά τους 3 μήνες να βάλω την 3μηνη σύνδεση της ΟΤΕΝΕΤ? Πάντως συμφέρει έτσι κι αλλιώς;
giannis42 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αν εγώ κάνω αίτηση για adsl 384 kbps σήμερα που μου είπαν ότι το μήνα θα πληρώνεις 46 ευρώ, θα γίνει η μείωση ή να περιμένω καλύτερα από βδομάδα; δες η ανακοινωση το λεει¨ "Οι παραπάνω μειώσεις τιμών ισχύουν για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες."
fonzi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά αυτό που ρώτάω παραπάνω γίνεται; Και το μοντεμ του ΟΤΕ είναι usb or ethernet? Πείτε μου και μένα...
dour46 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 @ fonzi emena exei k ta 2 kalwdia mesa, dialegeis k perneis (speedtouch apo ote).
fonzi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ! Εξακολουθώ να έχω την απορία αν γίνεται να ενεργοποιήσω τη γραμμή, να βάλω πάνω την προσφορά του περιοδικού και μετά τους 3 μήνες που θα λήξει του περιοδικού να βάλω την 3μηνη σύνδεση της ΟΤΕΝΕΤ που θα έχω απο το πακέτο.
Mithrantir Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 @ fonzi oxi den einai efikto auto. I energopoiisi tis grammis gia to onDSL erxetai me parallili enarksi tis xrewsis sou stin OTEnet gia tin sundesi tis. Den mporeis na exeis ka8isterisi stin enarksi tou account sou. Vevaia an 8es pare tilefwno sto next2u gia na to rwtiseis kai na exeis kai mia sigouri apantisi apo tin etaireia.
fonzi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 OK! Ευχαριστώ. Πόσο να υπολογίσω με τις νέες τιμές το μήνα επιβάρυνση τελική για πάγιο γραμμής 384 και ISP OTENET (384 επίσης); Για την περίπτωση που την αφήσω μετά το τρίμηνο να γίνει αορίστου... Θέλω ένα ξεκάθαρο ποσό χωρίς τίποτα "κρυφές" επιβαρύνσεις.
pern112 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 emena to ondsl kit eixe ena sagem usb poy einai gia ta mpaza..telika ebala ena diko moy ericsson. Kalytera pare twra thn syndromh hol mpas kai pesei kai allo argotera o ote opote kai bazeis ena paketo poy thes. An den exeis e3oplismo kai den tes na 3odepseis $$ tote pare to ondsl kit me ta 89.Den exei nohma na ypologizeis twra etsi kai alliws se 3 mhnes poy tha lh3ei to paketo tha exoyn pesei oi times. En anagkh afhneis thn grammh kai bazeis allo ISP.
fonzi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Πήγα σήμερα στο Γερμανό (το είχα παραγγείλει τη Δευτέρα) και παρέλαβα το ondslkit. Συγκεκριμένα μου έδωσαν το σφραγισμένο πακέτο και μια τυπωμένη σελίδα που γράφει: Παροχέας: ΟΤΕΝΕΤ Αίτηση νέας σύνδεσης 6/10/2005 9.00 πμ ΠΡOΙΟΝ: ODSL 384 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3ΜΗΝΗ ΤΙΜΗ: 67 ΕΥΡΩ Ακολουθούν τα στοιχεία μου και στο κάτω μέρος έχει όνομα και κωδικό. Ετσι έπρεπε να είναι ή έχει κάνει π@π@ριά ο υπάλληλος;; Οσον αφορά το δώρο μου είπαν ότι θα τους το στείλουν μάλλον την Τρίτη... Πλήρωσα 105 τελική τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.