Προς το περιεχόμενο

OTE kai grammes DSL - DIABASTE TO OLOI !!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί εγώ ως ΟΤΕ να σκοτιστώ να εξυπηρετήσω την Τελλάς όταν αυτή με πάει στα δικαστήρια?

Ο ΟΤΕ εξελίσσεται και το ζήτημα είναι πως όντως υπάρχουν υπάλληλοι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους αλλά και διοικούντες που επίσης το ίδιο! Αυτό μόνο με την ελπίδα αλλάζει! Αλλά το πρόβλημα δεν έιναι ο ΟΤΕ αλλά γενικώς το αλλαλούμ των ημικρατικών και ορισμένων κρατικών υπηρεσιών! Πάρε Ολυμπιακή και ΔΕΗ τα πιο πρόσβατα παραδείγματα!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cyberhm mhpws eisai metoxos se kapoion enallaktiko paroxo kai gi' auto xoloskas? :P

a kai entelws plhroforiaka, o kokalhs ki h intracom den exoun na xasoun tpt ama ly8ei h synergasia me ton ote (pou opws les esy egine me th boh8eia tou systhmatos "filarakia"). exoune synergasies me tous "otedes" (tous kratikous 'h prwhn kratikous thlefwnikous paroxous) se panw apo 30 xwres an den kanw la8os!!

Δημοσ.

MindControl αν εργάζεσαι η εργαστείς ποτέ σε κάποια εταιρεία που τα πάντα είναι κομπιουτεραιζντ έλα να μου πείς αν όλα γίνονται με ένα κλικ.

Βέβαια σαν home user μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά μετά το κλικ που κάνεις στο on line banking,η στις αγορές σου νομίζεις ότι δεν ακολουθεί καμία γραφειοκρατική διαδικασία?

Αν κάποτε χρειαστείς κάτι από όλα αυτά τα κλικ μόνο τα χαρτια θα το στηρίξουν δυστιχώς!

Και με το ύφος για τον πάντοτε ΚΑΚΟ ΟΤΕ ισως να είσαι και λιγο προκατηλειμένος και καραγκιόζης.

Δημοσ.

MindControl, θα μπορούσες (ή μάλλον θα έπρεπε) να είσαι πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς σου αν ήθελες να έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Και κυρίως μην είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι όλοι μαζί σου. Εμένα με ρώτησες αν συμφωνώ με αυτά που γράφεις; Γιατι βάζεις λόγια στο στόμα του κοσμάκη; Δε σου αρέσει να σου φέρονται σαν όχλο όμως φέρεσαι σαν να είσαι όχλος. Μπορει να είχα και γω πρόβλημα κατά καιρούς με τον πΟΤΕ, αλλά δε θα χαρακτηρίσω κανέναν μ***** και άθλιο επειδή απλά δουλεύει σε μια εταιρία που έχει ιστορικό κακής εξυπηρέτησης. Δε δουλεύουν πέντε ζώα στον ΟΤΕ. Δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι. Και ο χαρακτηρισμός σου ως καραγκιόζη είναι μάλλον επιεικής αν σκεφτώ με τι λέξεις καταφέρεσαι εναντίον των εργαζόμενων.

Κατ'αρχήν, έχεις κανένα έξυπνο τρόπο να μας αποδείξεις ότι σε έχει αγνοήσει ο ΟΤΕ και όχι η Tellas; Γιατί αφού δε μπορεί να σε πείσει ο κόσμος με τα επιχειρήματά του προσπάθησε να πείσεις εσύ εμάς με τα δικά σου. Δηλαδή επειδή πήρες τηλέφωνο και σου είπανε ότι ο ΟΤΕ δεν τους ειδοποίησε, εσύ είσαι ΤΟΣΟ βέβαιος ότι έτσι είναι τα πράγματα; Γιατί όσο σίγουρος είσαι εσύ ότι έτσι έγινε, άλλο τόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι τη βλακεία την έκανε η Tellas. Γι αυτό άλλη φορά που θα έχεις παράπονα απο κάποιον φρόντισε να το μάθει πρώτα αυτός και μετά όλο το insomnia. Και όταν θα το κάνεις να το κάνεις με τρόπο.

Υ.Γ. Μη βγει καμμιά κουφάλα και ρωτήσει αν δουλέυω στον πΟΤΕ :P. Δεν έχω κανένα συμφέρον από καμμιά εταιρία του χώρου παρά μόνο σαν πελάτης που θέλει να δει σωστές υπηρεσίες.

Δημοσ.

Οι χαρακτηρισμοί σου είναι ΑΘΛΙΟΙ!!!

Πρώτα απ' όλα πως το ξέρεις ότι το σφάλμα που δεν σε ενημέρωσαν είναι του ΟΤΕ και όχι της Τελλάς; Δεύτερον όταν εγω είχα βάλει το Adsl in a box της forthnet, από την forthnet μου είχαν πει ότι η ενεργοποίηση θα γίνει εντός 12 ημερών, την 6η όμως μέρα η γραμμή μου είχε ενεργοποιηθεί και αφού πήρα την forthnet τηλ για να μου δώσει τους κωδικούς, η κοπέλα μου είπε πως δεν τους έχουν ενημερώσει από τον ΟΤΕ ότι η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί και πως πιθανών την σύνδεσαν προσωρινά για δοκιμή και πως υπάρχει περίπτωση να γίνει πάλι διακοπή, γι' αυτό το λόγο δεν μου έδιναν τους κωδικούς για να μην "τρέχει" άδικα η συνδρομή μου. Την επόμενη όμως μέρα μου έστειλαν sms με τους κωδικούς. Έτσι μπορεί να έγινε και με σένα. Που λοιπόν το κακό; Δεν μπορούσες να περιμένεις μία μέρα;;;;

Δημοσ.

Καλά είσαστε τρελοί και θα βάλλετε TELLAS. Εγώ αποφάσισα να αλλάξω από TELLAS σε άλλη εταιρεία και μου είπανε ότι αφού τους στείλω ΕΝΤΥΠΗ ΑΙΤΗΣΗ υπογεγραμμένη για την αποσύνδεση θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα από την αποστολή της αίτησης για την αποσύνδεση. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TELLAS. Και εδώ που τα λέμε και η TELLAS «με την δύναμη της ΔΕΗ¨» δεν είναι; Τι περιμένεις λοιπών

Δημοσ.
offtopic:

ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν θα μπορούσαμε όλοι να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish? Μας βγαίνει το ματι....

Υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό δεν είναι δυνατό. Και ούτε υπάρχει στους κανόνες (αν και συμφωνώ με την παρότρυνσή σου). Αν και με τα ορθογραφικά που βλέπω .... προτιμώ τα greeklish .... :-?

Δημοσ.

Kala ta les magka mou alla oloi autoi ta tseponoun stis 1 tou mina kai kathonte kai ta ksynoune mexri na ksanaplirothoune.

Kai panw pou eipes olla auta den tha alaksei kai tipota.

An thes exw egw mia kali istoria na sou pw.

Enas gnostos mou kai filos pou exei internet kafe sto Peristeri ekane etisi na balei ADSL gia na anabathmisei tis ipiresies tou magaziou tou.

An sou pw oti ekanan ena mina na tou tin egkatastisoun tha me pistepsete?

An sas pw episeis oti tin proti fora pou pige eki texnikos na tou tin egkatastisei tou ta xalase perisotero kai pire ales 5 meres na stiloun kapion na ta fiaksei apo tin arxi tha me pistepseis?

Lipon min to psaxneis. Afou den kanei tipota i diikisi tou ote ti na kanoume kai emeis mias kai ote einai Monopolio?

Δημοσ.
offtopic:

ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν θα μπορούσαμε όλοι να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish? Μας βγαίνει το ματι....

Φωνή βοώντος..απλά μην τα διαβάζεις.

Δημοσ.

Tzoykas kai Antonisk2003,

a. Den apeuthinomai monon egw me auton ton tropo ws aganaktismenos

alla i misi ellada, auto einai gnosto tis pasi !!

(Blepe kata kairous diafora Forums ! )

b. Den nomizo oti auti i xora tha alla3ei ean den pesoun kapoia mpinelikia

kai prostima apo tin commision, kai ean DEN FTAIEI o OTE TOTE

GIATI H COMMISION FLERTAREI STA PROSTIMA TON OTE ??

GIATI O OTE NA THELEI PROTA NA POULISEI TIS ISDN TOU ??

MIPOS EXEI KAMIA SXESI AUTO ?

c. Den apeuthinthika me ton xaraktiristimo karagkiozis se esas,

tous 2 Tzoykas kai Antonisk2003

alla se mia nootropia kai upiresia !! pou to monon pou kanei einai

na exei mexri protinos upsiles times (blepe times DSL) se sxesi

me alles xores, pou sto e3wteriko trwne gia stragalia ta 3 Mbit ...

stin idia timi pou agorazoume edo stin ellada ta fistikia !!!!!!

O opoiosdhpote paroxos ti na kanei ? otan ek tou purina uparxoun

upsiles times , kai gia auto ton logo diamartiretai kai i europaiki

enwsh...na pesoun oi times gia na diadothei to Eurizoniko Internet

sto elladistan, kai na ftasoume tous Europaious.

Europaioi den eimaste kai emeis i kano lathos ??

Sunepos na upotheso oti kapoios apo esas tous 2 exei sxesi

me kapoion thlepikoiniako organismo ???

d. Den nomizo oti oi paroxoi exoun to problima mias kai to kurio

problima sinithos proerxetai apo tous exontes tin texnologia

gia poio logo o opoiosdipote paroxos na min asxolithei me tin enimerosi

ean ola itan ok ??

e. As li3ei to thema edw , kai as minoume kalitera me tis apopseis tou o kathenas kai an doume kaluteri mera anaforika me tis protogones grammes

kai taxitites pou exoume edo sto ellada, tote ego tha anebo sto

everest.

Filakia Polla,

MindControl

Δημοσ.
Tzoykas kai Antonisk2003' date='

a. Den apeuthinomai monon egw me auton ton tropo ws aganaktismenos

alla i misi ellada, auto einai gnosto tis pasi !!

(Blepe kata kairous diafora Forums ! )[/quote']

Αυτό δε σου δίνει αυταπάγγελτα το δικαίωμα να μπινελικώνεις. Αν σε ένα γήπεδο ρίχνουν οι μισοί μπουκάλια, εσύ θα ρίξεις με τη δικαιολογία ότι το κάνουν κι άλλοι; (είναι τουλάχιστον αφελής για να μη πω βλακώδης επιχειρηματολογία αυτή).

b. Den nomizo oti auti i xora tha alla3ei ean den pesoun kapoia mpinelikia kai prostima apo tin commision' date=' kai ean DEN FTAIEI o OTE TOTE GIATI H COMMISION FLERTAREI STA PROSTIMA TON OTE ??

GIATI O OTE NA THELEI PROTA NA POULISEI TIS ISDN TOU ??

MIPOS EXEI KAMIA SXESI AUTO ?

[/quote']Τι σχέση έχει η κομισιόν με το γεγονός ότι δε σε ειδοποίησε (ίσως η Tellas); Έχεις κοιτάξει καθόλου γιατί ο ΟΤΕ διώκεται από την κομισιόν και με ποιες κατηγορίες; μη πετάς σαν δικαιολογία ό,τι έχεις διαβάσει κατά καιρούς στα διάφορα fora. Έτερον, εκάτερον.

c. Den apeuthinthika me ton xaraktiristimo karagkiozis se esas, tous 2 Tzoykas kai Antonisk2003 alla se mia nootropia kai upiresia !! pou to monon pou kanei einai na exei mexri protinos upsiles times (blepe times DSL) se sxesi me alles xores, pou sto e3wteriko trwne gia stragalia ta 3 Mbit ... stin idia timi pou agorazoume edo stin ellada ta fistikia !!!!!!

Κανείς δε σου είπε ότι ο χαρακτηρισμός πήγαινε σε μένα. Αυτό δε τον κάνει πιο ήπιο σα χαρακτηρισμο. Διαβάζοντας ξανά το ποστ σου μπορώ με ευκολία να δω ότι αναφέρεσαι στους "μαλάκες" και "άθλιους" του πΟΤΕ. Όχι στον πΟΤΕ, ούτε στην υπηρεσία ούτε στη νοοτροπία. Επειδή μάλλον δεν έχεις βγει στο εξωτερικό και επειδή τώρα απλά παπαγαλίζεις αυτά που έχεις διαβάσει από δω και από κει, να σου αναφέρω ότι επειδη στο εξωτερικό συμβαίνει κάτι διαφορετικό απο δω δε σημαίνει ότι αμέσως πρέπει να γίνει και εδώ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε το αγοραστικό κοινο (είτε σε μέγεθος, είτε σε ανάγκες, είτε σε γνώσεις) για να γίνει γρήγορα η εξάπλωση του DSL. Εσύ για τι το χρησιμοποιείς αλήθεια; Αν θέλεις δώσε μου ένα παράδειγμα ουσιαστικό. Ούτε η δουλειά σου κρίνεται από αυτό, ούτε το μέλλον σου, ούτε η οικονομική σου κατάσταση. Και μη συγκρίνεις τη Βρετανία (χώρα 60 και εκατομυρίων κατοίκων με σαφώς ισχυρότερη οικονομία) με την Ελλάδα που ακόμα πληρώνει δάνεια.

O opoiosdhpote paroxos ti na kanei ? otan ek tou purina uparxoun

upsiles times ' date=' kai gia auto ton logo diamartiretai kai i europaiki

enwsh...na pesoun oi times gia na diadothei to Eurizoniko Internet

sto elladistan, kai na ftasoume tous Europaious.

Europaioi den eimaste kai emeis i kano lathos ??[/quote']

Όχι δεν είμαστε Ευρωπαίοι ακόμα. Οι ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα με ψυχραιμία και σοβαρότητα (γι αυτό και εκεί εξαπλώνεται η ευρυζωνικότητα πιο γρήγορα). Δουλέυουν με σύστημα και όχι με ρουσφέτια. Δε πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν, και δουλεύουν πολύ περισσότερο από τον Έλληνα. Δεν έχουν δημόσιο μπάχαλο, ούτε γράφουν τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια (στατιστικά πάντα γιατι στραβές γίνονται παντού). ΟΤΑΝ θα γίνεις πραγματικός Ευρωπαίος, να διεκδικήσεις και φτηνό internet.

Sunepos na upotheso oti kapoios apo esas tous 2 exei sxesi

me kapoion thlepikoiniako organismo ???

Δηλαδή όπως στο έγραψα δε το κατάλαβες;

d. Den nomizo oti oi paroxoi exoun to problima mias kai to kurio

problima sinithos proerxetai apo tous exontes tin texnologia

gia poio logo o opoiosdipote paroxos na min asxolithei me tin enimerosi

ean ola itan ok ??

Ίσως γιατί είναι χειρότερος από τον πΟΤΕ; ακόμα δε μας εξήγησες πως είσαι τόσο σίγουρος με κάποιο χειροπιαστό στοιχείο ότι ο πΟΤΕ τα θαλάσσωσε και όχι η Tellas.

e. As li3ei to thema edw ' date=' kai as minoume kalitera me tis apopseis tou o kathenas kai an doume kaluteri mera anaforika me tis protogones grammes

kai taxitites pou exoume edo sto ellada, tote ego tha anebo sto

everest.[/quote']Πάντα αυτός που δεν έχει επιχειρήματα και αυτός που δε δέχεται την κριτική θέλει να μένει με τη χαρά της τελευταίας λέξης. Το μόνο που θα σου ευχηθώ είναι να μην είσαι στην Ελλάδα όταν θα βελτιωθεί η κατάσταση γιατι το Έβερεστ είναι και 8 χλμ .....

Filakia Polla' date='

MindControl[/quote']

...

Δημοσ.

Εγώ αν και αντιπαθώ γενικά τον ΟΤΕ κυρίως για τις τιμές που έχει θέλω όμως να είμαι δίκαιος γιαυτό νομίζω οτι του αξίζουν συγχαρητήρια αφού κατάφερε μέσα σε 3 μέρες να ενεργοποιεί γραμμές DSL (κάποιος άλλος ανάφερε οτι είχε σε 2 μέρες τη γραμμή έτοιμη).

Εκπλήσωμαι απο τον φίλο που άνοιξε το θέμα για τις ύβρεις που διατύπωσε και διαφωνώ κάθετα μαζί του.

Για τον Tzoykas θέλω μόνο να πώ κάτι.Φίλε μερικά απο αυτά που λές τα θεωρώ σωστά όμως είπες κάτι που πρέπει να το ξανασκεφτείς. Είπες : " Όχι δεν είμαστε Ευρωπαίοι ακόμα. Οι ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα με ψυχραιμία και σοβαρότητα (γι αυτό και εκεί εξαπλώνεται η ευρυζωνικότητα πιο γρήγορα). Δουλέυουν με σύστημα και όχι με ρουσφέτια. Δε πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν, και δουλεύουν πολύ περισσότερο από τον Έλληνα." :) Εδώ θέλω να σου πω οτι όλες οι επίσημες στατιστικές μεταξύ των χωρών μελών της Ε.Ε. λένε οτι ο Έλληνας εργάζεται περισσότερο από όλους τους άλλους και αμοίβεται με τα λιγότερα χρήματα.... Άστο τι να λέμε τώρα μπαίνουμε σε άλλο θέμα και δεν πρέπει.Άμα θες το συζητάμε σε άλλο topic.Απλά δε μου άρεσε έτσι που το είδα γραμμένο και ήθελα να σου απαντήσω.Να ξέρεις μόνο οτι πέζουν πολλοί παράγοντες ρόλο στην ανάπτυξη ενός κράτους και η Ελλαδίτσα έχει περάσει πάρα πολλά που άλλοι Ευρωπαίοι δεν έχουν περάσει.

Δημοσ.
Εδώ θέλω να σου πω οτι όλες οι επίσημες στατιστικές μεταξύ των χωρών μελών της Ε.Ε. λένε οτι ο Έλληνας εργάζεται περισσότερο από όλους τους άλλους και αμοίβεται με τα λιγότερα χρήματα.... Άστο τι να λέμε τώρα μπαίνουμε σε άλλο θέμα και δεν πρέπει.Άμα θες το συζητάμε σε άλλο topic.Απλά δε μου άρεσε έτσι που το είδα γραμμένο και ήθελα να σου απαντήσω.Να ξέρεις μόνο οτι πέζουν πολλοί παράγοντες ρόλο στην ανάπτυξη ενός κράτους και η Ελλαδίτσα έχει περάσει πάρα πολλά που άλλοι Ευρωπαίοι δεν έχουν περάσει.

Φίλε μου κατ'αρχην ευχαριστώ για την επισήμανση και καλώς σχολίασες αυτό που διάβασες. Δυστυχώς δε βρίσκω κάποια θεματική ενότητα που θα μπορούσα σε αυτό το forum να ανοίξω για το συγκεκριμένο θέμα, οπότε θα απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ εδώ.

Δε διαφωνώ καθόλου (και μάλιστα επαυξάνω) ότι η Ελλαδίτσα έχει περάσει πολλά και ότι παίζουν πολλοί παράγοντες για την ανάπτυξη μιας χώρας. Όπως συμφωνώ και με τις στατιστικές που στα νούμερα (και μόνο) λένε την αλήθεια. Όμως εγώ δε λέω ότι ο Έλληνας δουλεύει λιγότερο σχετικά με το ωράριο και το μισθό του αλλά με το πόσο έργο πραγματικά παράγει. Δηλαδή η κριτική μου είναι ως προς τη νοοτροπία. Γιατί στο δημόσιο που είναι τεράστιος υπαλληλικός όγκος, ο νέος θέλει να δουλέψει και ο παλιός τον κάνει πέρα γιατί του χαλάει τη ζαχαρένια. Ο καθηγητής θα κάθεται μετ' αποδοχών για 4 μήνες και η ποιότητά του με τον καιρό φθίνει. Ο ταρίφας κλαίγεται ότι δε βγαίνει οικονομικά αλλά αν το δρομολόγιο δε τον βολέυει και μπορεί να το αποφύγει θα το κάνει. Είναι όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που μας κάνουν τριτοκοσμικούς και καθόλου Ευρωπαίους. Έζησα 5 χρόνια έξω και ήταν αρκετά για να δω πόσο πίσω είμαστε σε νοοτροπία. Σε καμμιά περίπτωση δε θέλω να γίνουμε Βρετανοι αλλά αυτό που βιώνουμε είναι μια απίστευτη αηδία τελευταία.

Φιλικά

Γιώργος

Υ.Γ. Αν θέλεις πραγματικά να το συζητήσουμε παραπάνω στείλε μου ένα μήνυμα (Ή αν κάποιος mod έχει καμμία ιδέα για το που θα μπορούσε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα ας το προτείνει).

Δημοσ.

oi perisoteroi ypaliloi tou OTE eine kareklades kathonte kai plirononte,

episis oi palioi ypaliloi eine asxetoi me tin texnologia

gia mena prepei na bgoun se proori miomeni syntaksi ,kai na dosoun

topo sta niata!!!

(kai seminaria texnologias na kanoun..tsampa lefta..)

p.x o pateras mou den thimatai pos na kanei shotdown to PC!!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...