lazaross Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 αν δεν μπορεις να βοηθησεις τοτε μην γραφεις εδω μεσα.. μονο το σαββατοκυριακο μπαινω πια και τωρα χρειαζομαι βοηθεια.. δειξε κατανοηση..
Dj_kourampies Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 αν δεν μπορεις να βοηθησεις τοτε μην γραφεις εδω μεσα.. μονο το σαββατοκυριακο μπαινω πια και τωρα χρειαζομαι βοηθεια.. δειξε κατανοηση.. ρε λάζαρε τι το ταλαιπωρείς το πράγμα... αφού δε σε θέλει. εγώ κ τόσοι άλλοι που βρήκαμε μόνοι μας λύσεις για όλες τις απορίες μικρού παιδιού που ρωτάς κάθε λίγο και λιγάκι πως τα καταφέραμε? λες να είμαστε όλοι τόσο έξυπνοι κ έμπειροι? γιατί δε συμβιβάζεσαι με το να σερφάρεις, να στέλνεις email κ να βλέπεις καμια ταινία στο pc? :razz: παραπονιέσαι που σε σχολιάζουν αντι να σε βοηθούν, αλλά έχουν απόλυτο δίκιο. εγώ τελείως φιλικά σου προτείνω να παρατήσεις τις αδιάκοπες προσπάθειες να γινεις power user, κ να δαπανήσεις τον χρόνο σου σε κάτι που τα καταφέρνεις. Αν δεν συμφωνείς, υπάρχει κ το google...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μπορεις να μου πεις τετοια sites; Καλύτερα να μην σου πει και καλύτερα να μην ζητάς να μάθεις. RTFM: 5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά: * α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας [...]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.