Προς το περιεχόμενο

Προγραμματα Filre-Sharing για χρηστες DSL;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το κοιταξα. αλλα δεν μπορω να κανω τις ρυθμισεις. εχω το modem telindus και δεν ξερω πως να κανω τις ρυθμισεις. απ' οτι ειδα στο Internet το Modem δεν ειναι και πολυ φημισμενο και δεν υπαρχει κανενας οδηγος στο adslgr.com

δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τα torrents; δλδ τα αρχεια να βρισκονται σε μια ιστοσελιδα και να τα κατεβαζεις απο εκει. ουτε p2p ουτε rapidshare! ( πολλα ζηταω, ε; )

στο bitcomet για να αυξανεται το ratio, αρα και η ταχυτητα θα πρεπει να κανω και εγω share τα torrents. αλλα πως θα το κανω αυτο; θα τα βαζω στον φακελο downloads ή πρεπει να κανω κατι αλλο; και πρεπει να ειναι στην μορφη torrent ή οχι;

Δημοσ.

μπορει να μου απαντησει καποιος στο τελευταιο; πως μπορω να διαθεσω αρχεια; οταν παω create torrent πηγαινω στο Seed, αντι να παει στο leech..

Δημοσ.

τελικα πως μπορω να κανω seed δικα μου αρχεια; παω create torrent, και μετα τι γινεται;

και οταν δειχνει οτι για ενα torrent υπαρχουν x seeders και x leechers, εννοει οτι υπαρχουν x που το διαθετουν και x που το κατεβαζουν ( ή το εχουν κατεβασει; ) αντιστοιχα;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

γενικα με τα torrents δεν πιανω καλες ταχυτητες. κατι αλλο εχετε να προτεινετε εκτος απο kazaa και DC++. κυριως για ταινιες..

Δημοσ.

Το emule είναι μια λύση, θέλει υπομονή άλλα αν ασχοληθείς μπορεί να κατεβάσεις ποσότητες και σπάνιο υλικό. Τελευταία ακούω βέβαια ότι έχει κάποια προβλήματα...

Δημοσ.

Λοιπόν άνοιξε το manual του μοντεμ και δες πως ανοίγεις τις πόρτες,επίσης αν διαθέτεις kai software firewall χρειάζεται να τις ανοίξεις και από εκεί.

Το bitcomet αν θυμάμαι καλα χρειάζεται ανοικτή μια πόρτα TCP: πήγαινε εδώ:

http://www.portforward.com/ και δες (το λιγκ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!)

επίσης το Kazaa Lite Resurrection δεν χρειάζεται καμιά πόρτα για να δουλέψει…!!!

Αν δεν θες κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάζεις αρχεία torrent, βαλε opera browser (είναι δωρεάν πλέον) και μπορείς να κατεβάζεις απευθείας από το site torrent, οπως γίνεται και με τα απλα αρχεία! Δες εδώ: http://www.opera.com/bittorrent/

Και τέλος το κάθε site torrent έχει οδηγίες και για το ratio του κάθε χρήστη αλλά και για το πώς φτιάχνεις αρχεία torrent...............!!!!!

Για όλα τα υπόλοιπα μια είναι η λέξη ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!!!!

Υ.Γ πολύ καλα προγράμματα με παντός είδους αρχεία είναι τα emule kai LimeWire Pro!!!

Δημοσ.
Αν δεν θες κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάζεις αρχεία torrent, βαλε opera browser (είναι δωρεάν πλέον) και μπορείς να κατεβάζεις απευθείας από το site torrent, οπως γίνεται και με τα απλα αρχεία! Δες εδώ: http://www.opera.com/bittorrent/
Μπορεις να μου πεις τετοια sites;
Δημοσ.
και εσυ το χαβα σου.. να δουμε ποτε θα κουραστεις.. πανω απο 15 δεν εισαι παντως σιγουρα...

kai esy eisai megalos alla me pneumatiki ilikia mikrou paidiou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...