Προς το περιεχόμενο

Sinexeia torrent task ston azureus?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pos mporo na sinexiso ena imiteles torrent ston azureus?Ekana copy ta arxeia sto download directory tou azureus ekana remove kai to incomplete extension .bc! kai anoigo to torrent ston azureus alla mou leei Data missing existind data file length too much.

Episis pos dialego ti arxeia na katevasei apo ena torrent?

Δημοσ.

Για να επαναλάβεις το download, κλικάρεις το torrent πάλι και όταν σε ρωτάει που να σωθεί το αρχείο, επιλέγεις την ίδια θέση με την τελευταία φορά (Ουσιαστικά εκεί που υπάρχει το ημιτελές αρχείο που θέλεις να συνεχίσεις το download του).

Το BitTorrent θα δει ότι το αρχείο υπάρχει ήδη και το ελέγχει για να δει πόσο έχει γίνει ήδη download .

Μετά θα ξεκινήσει από εκεί όπου σταμάτησε την τελευταία φορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ αν κάνεις download φάκελο δεν επιλέγεις τον φάκελο που δημιουργεί το torrent αλλά τον αρχικό φάκελο που είχες επιλέξει στην αρχή.

Τώρα για να επιλέξεις κάποια απο τα αρχεία που υπάρχουν σε ένα torrent δεν νομίζω οτι γίνεται αλλά δεν αποκλείεται να κάνω και λάθος. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας ενημερώσει κι εμένα σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Nai ayto ekana alla merika arxeia ta evriske pos eixan megalitero size kai eprepe na ta svino.

KAi apo ekei pou ston bitcomet to eixa 66,5% complete tora to azureus to vgazei 33,2% complete.

Kai oxi,ginetai na epilegeis ti na katevaseis to vrika.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Τώρα για να επιλέξεις κάποια απο τα αρχεία που υπάρχουν σε ένα torrent δεν νομίζω οτι γίνεται αλλά δεν αποκλείεται να κάνω και λάθος. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας ενημερώσει κι εμένα σας παρακαλώ!

Τουλάχιστον στο Azureus γίνεται. Κάνεις διπλό κλικ στο torrent που κατεβάζεις και εμφανίζονται τέσσερεις καρτέλες. Στην τελευταία (νομίζω λέγεται Files) εμφανίζονται τα αρχεία που περιέχει το torrent και μπορείς με δεξί κλικ > priority να επισημάνεις τα ανεπιθύμητα και να τα μαρκάρεις "Do not download".

;)

Δημοσ.

Και στο bitlord μπορεις να επιλεξεις ποια απο τα αρχεια του torrent θα κατεβουν.

Απλα οσα δεν θελεις, τους βγαζεις το tick

Δημοσ.

Nai to vrika ayto later paredwse alla thanx pantos,tora to allo einai pou me noiazei gia na metafero to task apo comet se azureus,epeidi dinontas san directory ekei pou eixan prei katevei ta arxeia merika den ta angnorizei kai mou rixnei kata poli to progress.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...