AGGANIS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω αυτον τον εκτυπωτη. τωρα ξαφνικα αρχισε και μου κανει το εξης....... Ενω μπορω να τυπωσω κανονικα φωτογραφιες , δεν μπορω να εκτυπωσω μαυρο κειμενο σε κανενα προγραμμα. Αλλαξα ολα τα μελανια μηπως ειναι αυτο το προβλημα αλλα τιποτα...... Καμια ιδεα κανεις ??????????? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 ksanaperna tous drivers. den pernei entoli na tiposi i kai kala tiponei kai bgazei aspres selides? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 εκτυπωνει κανονικα φωτογραφιες (ακομα και ασπρομαυρες) απο την φωτογραφικη μηχανη, αλλα δεν εκτυπωνει μαυρο κειμενο (απο word excel ktl.). Μπορει να εχω στο word μια σελιδα με κειμενο και φωτογραφιες και οταν εκτυπωθει να μην φαινεται το κειμενο και απο τις φωτογραφιες να μην φαινεται το μαυρο (οπου εχει). Δεν πρεπει να φταινε οι drivers γιατι προσφατα εκανα format. Παλια δουλευε με τους ιδιους drivers. καμια αλλη ιδεα? Απο οτι ειδα το εκτυπωτης εχει 2 μελανια μαυρα. το ενα ειναι πιο μεγαλο απο το αλλο. Μηπως το ενα ειναι για φωτογραφιες και το αλλο για κειμενο? Δεν ξερω τι να υποθεσω.... Αφου τα εχω αλλαξει και τα δυο. Τι να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmeles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 δοκίμασες να καθαρίσεις τις κεφαλές; Αυτό το κάνεις μέσα από τον οδηγό του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 ontos to ena mavro einai gia photo kai to allo gia kimeno alla opos ipes to alakses (mipos den to exeis topothetisi kala bgalei prostateftikes zelatines ktl???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αν εχει καποιος τον ιδιο εκτυπωτη μπορει να κοιταξει και να μου πει αν στο μεγαλο το μαυρο μελανι (3ebk) εκει που ακουμπαει το μελανι με τον εκτυπωτη εχει ο εκτυπωτης ενα μικρο στρογγυλο (σαν αλουμινοχαρτο ειναι). Ενω στα αλλα μελανια εχει κατι σαν δοντακι και εχει ακουμπανε τα μελανια. Στη θεση που ειναι αυτο το μαυρο εχει αυτο το μικρουλι ασημι στρογγυλο χαρτακι. Δεν ξερω αν εγινα καταννοητος. Ευχαριστω και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.