Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 δε θέλω να σχολιάσω αυτή την ηλίθια κατ'εμέ τακτική του να περάσει από συνεδρίαση η εκχώρηση ενός .gr domain όπως γίνεται τώρα.. τέτοιες τακτικές είναι που μας κρατάνε πίσω σαν χώρα.. αυτό που θέλω να μάθω είναι το εξής: κάθε πότε συνεδριάζει η ΕΕΤΤ? άλλος μου λέει μια φόρα το μήνα, άλλος δύο.. :?
Hik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν νομίζω να συνεδριάζει πραγματικά για κάθε domain. Απλώς υποθετικά κάθε κάποιες μέρες βλέπει κάποιος ποια domain είναι υπό εκχώρηση, και αν κάποιο από αυτά δεν θίγει κάποιο κανονισμό, εγκρίνεται. Τώρα πόσο είναι αυτό το διάστημα υποθέτω είναι τυχαίο. Αλλά γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πότε συνεδριάζουν; Αφού το domain λειτουργεί κανονικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 προφανώς δε συνεδριάζει για κάθε domain.. το domain παίζει κανονικά αλλά είναι στην ουσία σε προέγκριση.. αν τους στραβώσει κάτι το κόβουν
Hik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχεις κανένα domain τόπου, βρισιά, τρελό trademark κτλ και έχεις δώσει ότι στοιχείο χρειάζεται, είναι απίθανο να σε κόψουν. Δεν ξέρω αν είχες κατοχυρώσει domain πριν την αλλαγή των κανονισμών οπότε και δώθηκε η δυνατότητα σε άλλους καταχωρητές. Το τι χαρτούρα χρειαζόταν ήταν απίθανο. Έτρωγες όλη τη χαρτούρα, πλήρωνες σαν ******* τα 40 ευρώ και μετά από κανα μήνα αποφάσιζαν αν τους άρεσε ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.