Προς το περιεχόμενο

Αγορά Wireless ADSL Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής θελω να παρω ενα Wireless ADSL router ώστε να το χρησιμοποιώ σαν router αντί για το Crypto F200 και επειδή επίσης θέλω να στήσω ενα ασύρματο δίκτυο. Είμαι ανάμεσα σε 2: το

3Com® OfficeConnect® ADSL Wireless 11g Firewall Router (3CRWDR100B-72)

και το

U.S. Robotics® SureConnect ADSL Wireless Gateway (USR 9106) .

Όποιο αγοραστεί θα χρησιμοποιηθεί για ADSL over ISDN το οποίο και τα δύο υποστηρίζουν.

Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε εντυπώσεις από καποιο απο τα δύο ή πιο νομίζετε οτι είναι καλύτερο (μαζί με αιτιολόγιση αν γίνεται).

Αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας πείτε το

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Εγώ θα σου προτείνω το 9106 μιας και το έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το 3COM δεν το εχω δοκιμάσει, οπότε δε μπορώ να πω τη γνώμη μου. Ρίξε μια ματιά στο [url']www.adslgr.com[/url]

Eyxaristo poly

Δημοσ.
Εγώ θα σου προτείνω το 9106 μιας και το έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το 3COM δεν το εχω δοκιμάσει, οπότε δε μπορώ να πω τη γνώμη μου. Ρίξε μια ματιά στο [url']www.adslgr.com[/url]

to idio me ton Angeldust!!!

Δημοσ.

εγώ έχω το 3com και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. επίσης συνδέομαι με 2ο pc ασύρματα που είναι 2 ορόφους πάνω από μένα.

πάντως όποιο και να πάρεις θα είναι καλή αγορά

Δημοσ.

σκέφτομαι και εγω να αγοράσω ενα ασύρματο router.Το πρόβλημά μου ειναι οτι θα πρεπει να περνάει τρεις τείχους σε απόσταση 12-14 μέτρων.Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία?Το usr 9106 δείχνει καλό αλλα μην το αγορασω και μου τη σπάσουν τα ντουβάρια!!

Thanx

Δημοσ.

Έχω το 9106. Πολύ καλό. Με την εμβέλεια δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο μεγάλη. Τουλάχιστον σε μένα. Έχω 1 φορητό και ένα σταθερό με ασύρματες συνδέσεις . Το 9106 είναι στο σαλόνι τα άλλα 2 είναι στα δωμάτια περίπου 6-7 μέτρα με 2-3 τοίχους. Όλα είναι στα 54 mbps αλλά υπάρχουν στιγμές που πέφτει η σύνδεση. Τώρα για 2 ορόφους και τέτοια δεν έχω δοκιμάσει αλλά θα το κοιτάξω και θα σας πώ.

Δημοσ.

Αν εχεις τη καλοσύνη δοκίμασε λίγο και πες μας.Το πρόβλημά είναι οι τρεις τοιχοι !Ο δεύτερος υπολογιστης ειναι στα 12 μέτρα περίπου.

Thanx

Δημοσ.

Εγώ έχω το USR9106 στον πρώτο όροφο, το φορητό υπολογιστή στο δεύτερο όροφο με παρεμβολή τριών τοίχων και του δαπέδου. Η ισχύς του σήματος κυμαίνεται από χαμηλό έως πολύ χαμηλό και σπάνια διακόπτεται εντελώς. Παρ' όλα αυτά συνδεόμαι στο internet γενικά χωρίς πρόβλημα. Η ποιότητα της σύνδεσης φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

post-25607-129062925186_thumb.png

Δημοσ.

xux99 δηλαδη παρα την αδυναμια του σήματος δεν επηρεάζεται η ταχυτητα σου στο internet? Ayto με ενδιαφέρει πρωτίστως.Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Δημοσ.

rodez μάλλον πρέπει να πας Wireless AP > Advanced settings και να βάλεις το rate στο auto. Όταν το σήμα δεν είναι πολύ καλό και συ το έχεις στα 54 mbps είναι απόλυτα λογικό να σου πέφτει η σύνδεση!

Μιας και λέτε για την εμβέλεια, απλά να πω ότι το pc μου με το usr δεν έχουν οπτική επαφή και για να τα συνδέσω θα ήθελα 120m καλώδιο :shock:

Μιλάμε για απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου και μάλιστα χωρίς έξτρα κεραίες ούτε πατέντες σε μπαλκόνια, ταράτσες κλπ, όλα είναι μέσα στο σπίτι κανονικά και το σήμα στο 30-40% prie.gif prie.gif prie.gif

Δημοσ.

Λογικο αυτο που λες costinho αλλα δεν με ενδιαφερουν τα 54m.Μια dsl στα 512 έλω να μοιρασω και απλα με ενδιαφερει να μην χανω το bandwith μου και να μπορω να παιζω κανενα warcraft με τον

Unhappy αλλο υπολογιστη!Πάντως σύμφωνα με αυτά που μου λες μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα.Thanx

Δημοσ.

megaliteri emvelia se wifi = megaliteri ysxis mikrokymaton= psineste perisotero

i emvelia eksartate apo ta empodia ,kai to yliko ton empodion (metala = empodio)

oi tyxoi apla antanakloun ta kymata eos otou vroun allo sima .

gia apoliti epitixia mporite na bgaleta tin kerea defult ,kai na valete mia mikri home 2,4gh

me kalodio na elatosete tin apostasi ap to allo PC.

an pali eine esoteriki i kerea mesa sto kouti prepei na epemveis apo mesa,me kolitiri..(hack) mporeite na psaksete sto net gia ayto.

to kalodio prepei na eine idiko gia 2,4 gh kathos vevea kai i kerea.

oles oi wifi , keraies ekpempoun se 2 polosis.. i katheti ,i orizontia ,

ean exete provlima simatos isos ftei ayto,(gyriste tin mia aptis 2 telios antitheta na kanete test)

apo empiria mou ta mikromymata(wifi) eine poli euesthita kai mikris ysxios,

kai giayto na eine oso ligotero akyndina (psisimo) - apo 0.15watt -0.35 watt

opote kathe provlima simatos eine logiko kai thelei ypomoni stin efarmogi gia megales apostasis

Δημοσ.

Re paidia ws en merh adahs thelw na kanw mia aplh alla zwtikhs shmasias erwtish. Agorazeis ena wireless adsl modem, to vazeis se mia priza px sto saloni k meta apla rithmizeis se auto-ip tis wireless kartes twn pc pou thes na paroun shma? Auta ta mikroerwthmatakia as poume me vasanizoun. Einai aplo to na to setareis?

Auth th stigmh kanw share th dsl mou se ena pc, me 2 aples kartes diktiou k epeidh uparxoun 2-3 toixoi anamesa mas polles fores peftei to shma k mou ta zalizoun k psaxnw mia lush.

Gia dwste ligo ta fwta sas re paidia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...