stefanos_79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ θα προτεινα zen touch ή zen micro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanasisAR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Για το SONY NW HD-5 δεν σκέφτεσαι καθόλου; 20GB και 40 ώρες αυτονομία με 299€ (τιμή από το Πλαίσιο). Άλλη μία πρόταση είναι το PSP, λίγο μεγάλο ίσως αλλά όχι μόνον MP3 player. Εγώ πάντως είμαι μεταξύ αυτών των δύο και δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackie Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Τα Creative Zen όντως βγήκαν ελαττωματικά, το έχω ακούσει από διαφορετικά άτομα. Συγκεκριμένα στην περίπτωση του ξαδέρφου μου του κάηκε ο σκληρός. Απ'ότι κατάλαβα όμως πρέπει να είναι ελαττωματικές οι 1ες παρτίδες. Γενικά όμως πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ase to exo skeftei kai gia to PSP kai exei kai megali epektasimotita! Alla kata poso kalos einai san player ekei einai to thema! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 poli kalo kai katatopistiko einai afto to mini review http://www.dapreview.net/content.php?review.228 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanasisAR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχουν τα mp3 players μεταξύ τους σε επίπεδο απόδοσης. Πιστεύω ότι ειναι το ίδιο σε όλα. Οι διαφορές είναι στην αυτονομία, στη χωρητικότητα,το μέγεθος, την ευκολία χρήσης κλπ. Τώρα για το PSP το μόνο που έχω ακούσει θέλει καλά ακουστικά για να ακούς καλά τον ήχο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Agorastike simera kai einai afto... My prescious..... Einai akoma sto kouti.... to pira kokkino giati distixos den eixe allo kai den eixa allo tin ypomoni na perimeno giati poli me kourase afto to thema! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanasisAR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Καλορίζικο. Εγώ βρήκα ένα MOTOROLA, το m500 και το ξανασκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Με γειά! Όποτε μπορέσεις γράψε μας εντυπώσεις απ το mp3 player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Καλορίζικο! Αν μπορείς γράψε όπως είπε και ο getty εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να το χτυπήσω κι εγώ το συγκεκριμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Loipon protes entiposeis! Pio mikro kai omorfo apo oti to perimena... Arketa evelikto oso exei na kanei tin symvatotita tou me ta PC mias kai to mono pou xreiazetai gia na to anagnorisei kai na perasei ta mp3 mesa einai to Windows Media Player 10! Poli swsto kai enimeromeno Manual Kali aisthisi ton pliktron Settings olon ton eidon gia na to ferete sta metra sas Grigori metakinisi mesa sto Menu Sta kaka pou vrika mexri tora vazo monaxa ton oxi kai toso dynato ixo... isos kai na ftaiei pos akouo dinata tin mousiki sto dromo giati den thelo na me enoxlei o exoterikos thorivos! Genikes entiposeis aristes mias kai to exo doulepsei poli ligo... Otan apoktiso pio sfairiki apopsi tha enimerotheite! Telos thx se olous gia tin voitheia sas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 ...Sta kaka pou vrika mexri tora vazo monaxa ton oxi kai toso dynato ixo[/b']... isos kai na ftaiei pos akouo dinata tin mousiki sto dromo giati den thelo na me enoxlei o exoterikos thorivos!... Το δοκίμασες και με άλλα ακουστικά πέρα από αυτά της συσκευασίας? Σε ρωτάω γιατί τα iRiver φημίζονται μεταξύ άλλων και για τον δυνατό ήχο τους... :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Oxi den to dokimasa me alla akoustika.... To xero pos fimizontai gia ton dinato ixo alla etsi mou fanike... episis diavasa kai sto PC World se palio tefxos parousiasi kai episimane to idio! Gnorizei kaneis an yparxoun tpt efarmoges i programmata pou trexoun me to H10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyhop Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 καθώς παίζει μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 30 διαφορετικά EQ, και η απόδοση αλλάζει κατά πολύ. η επιλογή στα EQ σε SRS WOW δίνει πολύ μεστό, πλούσιο ήχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Kaloriziko kai kaloakouto kai ego tha to xtipiso alla mallon tha to paro i se gkri i se metalliko a kai to kokkino mou fanike mia xara,eidomen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.