Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault DEMO

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

den to exw pai3ei akoma giati eimai xwris pc tis last 2-3 meres...toulaxiston prolava kai to katevasa... 8a sou pw apo trith tetarth 8a to exw liwsei :D

Δημοσ.

Το έχω παίξει λίγο εγώ. Ακόμα στην πρώτη αποστολή είμαι, αλλά αξίζει να το κατεβάσετε αν σας άρεσε το Dawn of War.

Το Winter Assault είναι expansion του πρηγούμενου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Dawn of War για να το παίξετε.

Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι στην νέα αυτή ιστορία, απ'ότι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον, δεν ελέγχεις το συνταγματάρχη του Dawn of War. Και με στεναχώρησε αυτό λίγο, γιατί ο προηγούμενος κεντρικός χαρακτήρας μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω τουλάχιστον το σενάριο να συνεχίζει από εκεί που τελείωσε το Dawn of War, όπου για όσους το έπαιξαν, ο φίλος μας ελευθέρωσε ένα πανίσχυρο δαίμονα που θα φέρει το χάος στον κόσμο. Αν το expansion αποτελεί μιά παρένθεση στη κεντρική ιστορία θα απογοητευτώ πάρα πολύ.

Πάντως όσο αφορά τα γραφικά και το gameplay, τα πράγματα είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο με το προηγούμενο. Σίγουρα θα υπάρχουν και καινούργια units. Επίσης στην αρχή μπορείς να επιλέξεις αν θα παίξεις το campaign των καλών ή των κακών. Αυτό είναι πολύ καλό, μιάς και στο Dawn of War δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.

Αυτά μέχρι στιγμής. Να παίξω λίγες ωρίτσες και θα σας πώ και άλλα.

• Moderators
Δημοσ.

Η ιστορία είναι αλλιώτικη. Δεν έχει σχέση με το DoW και τον πλανήτη Tartarus ή ότι συνέβη εκεί. Στο expansion ο πλανήτης είναι ο Lorn V, ένας παγωμένος πλανήτης υπό την κυριαρχία των Chaos που έχει θαμένο ένα Imperator Titan (Dominatus το λένε εκεί, αλλά αν ψάξετε photo του μοντέλου, θα καταλάβετε, τεράστιο ρομπότ με κάστρο πάνω). Εκεί πάει η Imperial Guard (οι πιο κλασσικοί humans του WH40k) για να το ξαναπάρουν, οι Chaos μαθαίνουν για το Titan και πάνε κι εκείνοι για να το αποκτήσουν πρώτοι. Οι Eldar δεν ασχολούνται με τόσο 'ποταπά' θέματα (ως συνήθως) γιατί πλησιάζει μια κακή δύναμη (cameo από άλλη γνωστή φυλή του Warhammer 40k, δεν σας λέω ποια όμως, είναι spoiler :-P)και τα Orks που ως συνήθως κάνουν ένα Waaagh! εκεί πέρα και έχει βαλθεί ο Warboss τους να φάει τον αρχηγό του Chaos στρατού στον Lorn V. Οι Space Marines (οι πολύ μούρηδες humans) βοηθάνε τους IG σε κάποια φάση αλλά δεν τους ελέγχεις.

Επίσης σε κάθε πίστα (5 για καλούς ή κακούς, στην 4η διαλέγεις ποιον στρατο απο τους καλούς -αν παίζεις με αυτούς- ή τους κακούς θα περάσεις στην 5η πίστα. Άρα την 5η την παίζεις με 4 διαφορετικούς τρόπους (μάλλον, εγώ το τερμάτισα με IG μόνο και τώρα πάω για Orks).

Κατά τ'άλλα, υπάρχουν αλλαγές στους ήδη στρατούς, ο κάθε στρατός έχει ένα νέο unit, αλλά δεν θα τα γράψω εδώ, κοιτάχτε και το site. :-P

Δυστυχώς έγινε μια προσπάθεια από την Relic να κάνει πιο πολύ το 'πέτρα ψαλίδι χαρτί' και έτσι μερικά customisation options για όπλα έφυγαν. Πχ. τα predators βγαίνουν μόνο σε Annihilator (αν θυμάμαι καλά το όνομα) variant, δηλαδή αυτό με τα Lascannons και όχι bolters. Οι Chaos Marines δεν έχουν πια missile launchers και plasma rifles, παρά μόνο heavy bolters (και αυτά 2)για να χρησιμοποιούνται οι δαίμονες για anti-vehicle που δεν τους χρησιμοποιούσαν πολύ παλιά... Τώρα οι Space Marines έχουν μόνο ένα Land Raider, αλλά κάνει πιο πολλή ζημιά και έχει πιο πολλά Hitpoints, και οι Terminators έχουν φάει buff επίσης. Έχουν γίνει και κάποιες άλλες αλλαγές στα upgrades και αυτά. Κοιτάχτε στα fora της Relic για το Dawn of War.

Δημοσ.

Ρε Ghost Rider LSOV, με απογοήτευσες ρε παιδί μου. Άρα μιλάμε για ένα απλό expansion ετσι? 5 πίστες για το κάθε campaign ε?

Ελπίζω να είναι μεγάλες τουλάχιστον και να παίζουν καλές μάχες.

Και το Dawn είχε λίγες πίστες, αλλά κρατούσαν αρκετή ώρα.

Πώς σου φάνηκε σε σχέση με το Dawn?

• Moderators
Δημοσ.

Είναι μεγάλες οι πίστες κι έχουν αρκετό μπούγιο.

Σε σχέση με το Dawn, προτιμούσα εκεί το story και είμαι fan των Space Marines. Αλλά τα Orks στο WA, έχουν πολύ γέλιο όταν μιλάει ο Warboss με τους κατώτερους. :-P

Επίσης έχει πολλούς χάρτες για multiplayer.

Και εντάξει δεν είναι 'ένα απλό expansion'. Έβαλε ολόκληρο νέο race και όχι μόνο τα νέα units. Προσωπικά θα προτιμούσα τα Tyranids για νέο race ή τους Dark Eldar, αλλά τι να κάνουμε. :-P

Δημοσ.

Και εγώ fan των Space Marines είμαι, και αυτό που είπες ότι δεν τους ελέγχεις με ξενέρωσε πολύ.

Όχι όμως τόσο ώστε να μήν το παίξω.

Για να δούμε τί θα δούμε....

Δημοσ.

To paixnidi einai isws to kalytero expansion pou exw dei gia paixnidi, ever (kala to Broodwar itan alla pame poly palia twra...). To campaign einai kai edw mikro, alla kalo. Thetiko oti mporeis na paikseis me 4 fyles. Kaloi oi space alla sto original game eixan olo to campaign :). Ola ta lefta omws einai ta Skirmish/LAN Games. To AI exei ginei poly kalytero kai dyskolotero (me ekseresi to pathing opou mallon einai xeirotero mou fenetai). Ta kainourgia units einai poly kala kai ola eginan pio balanced. I fili pou paizei sti teleftaia pista thelw na elpizw oti tha einai sto epomeno expansion. Oso afora to daimona, de kseroume ti tha ginei afou to story sto expansion einai teleiws diaforetiko.

• Moderators
Δημοσ.

Panther, τους Space Marines τους ελέγχεις στο multiplayer και σε skirmish κανονικά. Αλλά στο Campaign τους προστατεύεις μόνο (βασικά εκείνοι σε προστατεύουν όσο κρατάς ζωντανο το Land Raider :-P) και ελέγχεις μια μικρή ομάδα στην τελευταία πίστα. Προφανώς το έκαναν αυτό γιατί οι SM είχαν όλο το campaign του DoW δικό τους. :-P

Crizzt, το pathing της IG είναι για τα μπάζα αρκετές φορές. (1.5 κανείς? :-P)

Μου είχαν κολλήσει σε κάποιες φάσεις και δεν κουνιόταν κανένα unit. Οπότε σαν λίγο πιο πορωμένος Comissar, "εκτέλεσα" (delete :-P) μια squad και όλοι ξανάρχισαν να κουνιούνται. ;)

Η guest-star φυλή θα έχει πρόβλημα για balance...θα δείξει...

Δημοσ.

GhostRider simfwnw, eidika stous IG einai gia ta baza. Ena command squad na mi mporei na perasei anamesa apo 2 hellhounds... me tipota omws, oute me sferes:) Kala, apo ti guest-star mono 2 diaforetika units fenontai, de mporoume na vgaloume symperasma alla genika tha ithela na dw arketa expansions kai na mpoune oles oi files...polla thelw e?

• Moderators
Δημοσ.

Ε, κάποιες φυλές / στρατοί έχουν μπει μέσω mods. Τα πιο καλά είναι το Daemonhunters, το Blood Angels Mod Beta και το Steel Legion mod. Δυστυχώς πλην του SL, τ'άλλα δεν δουλεύουν στην 1.4 και προσπαθούν να τ'αλλάξουν πάλι (υπήρχε και πρόβλημα όταν είχε βγει η 1.3 και πάλι είχαν 'χαλάσει' τα mods).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...