Προς το περιεχόμενο

polymnixanima hp...

Vangosmech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχουν φιαφορές ανάμεσα στο 1410 και το 1315 της Hewllett-Packard? Το θέμα είναι ότι έψαξα και στο site thw HP αλλά δε με διαφώτισε και πλήρως...Επίσης αν πάει κανέις στο site του Multirama θα δεί ότι στα χαρ/κα του 1315 δίνουν διαφορετικά απ'ότι στο Πλαίσιο και το E-shop...Μπορεί κανείς να μου πει αν ξέρει τί παίζει ανάμεσα στα 2 μηχανήματα και ποιο απο τα 2 αξίζει να αγοράσω...Thnx προκαταβολικά...

Δημοσ.

ε οπως ειναι το προφανες....ειμαστε και στις ιδιας εταιριας προιοντα το καλυτερο ειναι και ακριβοτερο!!!!...... τωρα η σχεση αποδοσης προς τιμης ποια ειναι....ειναι αλλο θεμα......

Δημοσ.

To 1410 ειναι πιο καινουριο μοντελο και εχει καλυτερο scanner. Οι ταχυτητες ειναι παραπλησιες αλλα το 1410 εχει πολυ ακριβοτερα αναλωσιμα καθως τα μελανια του παιρνουν μονο 5 ml !!!!.

Για μενα ανεβα 30 euro και πηγαινε στον canon mp110 που εινα συνολικα πολυ καλυτερος και με φθηνοτερα αναλωσιμα.

Δημοσ.

φίλε tolli μοντέλα έχουν διαφορά 90 λεπτα...;-)Κι εγώ έτσι είχα σκεφτεί αρχικά αλλά όταν διαπίστωσα τελικά στη σύγκριση τιμών δεν έπαιζε...Τεσπά αυτό με τα αναλώσιμα δεν το είδα πουθενά και με προβληματίζει δεόντως...Θα κάνω και μία επιτόπια έρευνα αγοράς και θα δείξει...Thnx για τις πληροφορίες...

Δημοσ.

τελικά παιδιά το μυστήριο λύθηκε...Παρόλο που όλα τα μαγαζιά(Πλαίσιο,Multirama κλπ) έχουν το 1315 στα site τους, το μοντέλο καταργήθηκε και στο 1410 παίζει αυτό με τα μελάνια που είχε αναφέρει το παιδί πιο πάνω, μόνο που είναι των 8 ή 12 ml(τα 5 ml είναι τα διαφημιστικά που έχει μέσα η συσκευασία...).Και δε θυμάμαι γιατί με τσάντισε ο πωλητής τόσο πολύ, γιατί τον ρώτησα πόσα ml είναι τα μελάνια του 1410 και μου είπε γύρω στα 17 ml και του λέω πειράζει να τα τσεκάρουμε και φυσικά όταν τα είδε(μάλλον πρώτη φορά;-)...)έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη και φυσικά σηκώθηκα κι έφυγα και τον αφήσα αμανάτι....Τεσπά δεν ξέρω τί να κάνω τώρα...Να πάρω το 1410 ή το 1510;αλλά αυτό θέλει 6 μελάνια...Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων....

Δημοσ.

Τελικά μπορεί να με βοηθήσει κανείς στην επιλογή πολυμηχανήματος??Πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων γιατί με ψιλοεπείγει και έχω μπλοκάρει....

Δημοσ.

to 1510 pernei 6 melania? sto site tis HP, anaferei ta idia me to 1410 kai distixos 5ml! An paei kaneis sta analvsima leei MONO gia 5ml melania, eno p.x sto 1315 anaferei kai ta 9ml poy exei arxika kai ta 19 i 17 poy exei san antallaktika...

Δημοσ.

φίλε vresta το θέμα δεν είναι να πάρω το 1315 γιατί πολύ απλά το καταργήσανε, αλλιώς θα το επαιρνα χωρίς πολλά πολλά...Τώρα το πρόβλημα είναι ποιο να πάρω αντί του 1315

Δημοσ.

Τον canon mp110 με 119 euro ή τον canon mp150 που εχει και card reader με 150 euro.

Συνολικα πολυ καλυτερες επιδοσεις απο 1410, Epson cx-3650 και lexmark x1190 που ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης.

Εαν θελεις οποσδηποτε να παρεις hp παρε τον 1610 ειναι πιο γρηγορος, εχει καλυτερο scanner και εχει και card reader με 150 euro περιπου .

Δημοσ.

Ποιος ειπε οτι το 1315 καταργηθηκε? Οι π@π@ρες του πλαισιου? Που οταν δεν ειχαν στοκ σε matrox σκληρους μου ειπαν οτι ..καταργηθηκαν?? :lol:

Στο carrefur τις προαλλες ειδα το 1215 φτηνοτερο απο 89€. Δε ξερω τις διαφορες του, αλλα μαλλον δεν ειναι πολλες. Επισης ειδα σε φυλλαδιο διαφημιστικο το 1315 σε καποιο καταστημα ηλεκτρικων ειδων, νομιζω Κοτσοβολος. Το οτι εξαντληθηκε απο το πλαισιο δε σημαινει τιποτα. Ψαξε λιγο παραπανω αν θελεις το συγκεκριμενο μοντελο. Θα το βρεις σιγουρα.

Δε ξερω ωστοσο για τις διαφορες με το 1415 και τι παιζει με τα μελανια. Λογικα το 1415 επρεπε να ειναι καλυτερο...

Δημοσ.

To 1312 ONTWS katargithike, osoi to exoun apla tous exei meinei stock kai theloun na to diwksoun, to 1215 einai poli palaiotero tou 1315 (opote edw kai an milame gia ksestokarisma!!!) kai ...

/offtopic merikoi edw mesa ta pairnete poli eukola me pwlites pou tigxanei na min kseroun auto to opoio eseis thewreite koini gnwsi, les kai eseis kserete ta panta. Adinateite na katalabete oti enas pwlitis se katastima Plaisio/Multirama kai stis megales alisides pou tha erthoun (DIXONS, FNAC ktl) einai xwriesmenoi se tomeis kai mporei o pwlitis pou den iksere auto to opoio ton rwtisate apla na min itan ston tomea tou kai apla brethike mprosta sas kai prosferthike na sas eksipiretisei. Gia auto alli fora rwtate kapoion pou na kserei kai oxi opoion brethei mprosta sas, anipomonoi kai pantognwstes pelates /telos offtopic ...

(apologoumai gia to offtopic, alla kourastika na blepw ton kathena edw mesa na ta xwnei aneksairetws se pwlites, les kai oloi einai kakoi kai theloun na fane ta wraia sas leftoudakia)

Δημοσ.

αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις πληροφορίες...Αυτό με το skroutz δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό μου και δεν ξέρω γιατί(μ@λ@κι@...).Τεσπά, θα ψάξω καλύτερα.Απλά για το φίλο wizzy, χωρίς να έχω τπτ μαζί του απλά να του αναφέρω ότι η αναφορά στο περιστατικό με τον πωλητή, ήταν όχι γιατί δεν ήξερε απλά, αλλά για το γεγονός ότι επέμενε και μου απάντησε πολύ απαξιωτικά στην ερώτησή μου, η οποία τελικά αποδείχτηκε σωστή...;-)Δεν έχω τπτ με τους πωλητές και συνήθως είμαι πολύ ελαστικός μαζί τους και τους κατανοώ, αλλά ορισμένες φορές δεν παύει να είμαι πελάτης και να περιμένω μία πιο σοβαρή αντιμετώπιση...Απλά να ξεκαθαρίσω φίλε wizzy ότι δεν παρεξηγήθηκα...;-)..Thnx για όλες τις απαντήσεις...Αν προκύψει τπτ νεότερο θα ξαναpostarw...

Δημοσ.

Εσενα wizzy αμα σου πουνε οτι καταργηθηκαν οι σκληροι δισκοι επειδη δε θα εχουν στοκ να αναρωτηθεις μεσα σου: Τι βλακειες κανω και ρωταω οποιον πωλητη βρω μπροστα μου για σκληρους δισκους... Εγω φταιω που δε ξερω ποιοι πωλητες εναι σχετικοι!!!

Και μετα να ζητας ευγενικα απο τον πωλητη που μολις σε "εξυπηρετησε" να σε οδηγησει σε εναν αλλον ποιο σχετικο απο αυτον. Και να μη τα παιρνεις, και τους θαβεις που σε δουλευει ο καθε ονομαζομενος ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ πλαισιου λεγοντας σου οτι οι σκληροι δισκοι MAXTOR εχουν καταργηθει.

Ολα αυτα βεβαιως, αφορουν καποιον πελατη που ξερει απο σκληρους/PC. Δε μιλαμε για αυτον που μολις του πουν ετσι θα αγορασει εναν αλλης μαρκας που θα του πλασαρουν. Γιατι τοτε ο ιδιος παλι φταιει! Ο ασχετος ο πελατης!!!

Τι λεμε τωρα, τα εχουμε πει πολλες φορες κι ολο και θα πεταχτει καποιος να υπερασπιστει τους πωλητες που ξερουν οτι το προιον ειναι out of stock και δινουν παρολα αυτα λαθος πληροφοριες. Τι δε ξερουν δηλαδη?? Οδηγιες εχουν να λενε τη λεξη "καταργηθηκε" για ευνοητους λογους. Δε παιζουν με τα δικα τους λεφτα, με του κοσμακη παιζουν. Ρε ουστ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...