Προς το περιεχόμενο

MSI KN8 NEO4 PLATINUM i ASUS A8N- SLI

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re gabriel telika aytes oi DFI ti RAM ypostirizoun??? apo kingston,elixir, twinmos kai kana 2 alles pou dokimasame oi mple othones einai sigoures...

Όχι kingston Value (cas3) σίγουρα.

Πάντως με απλές twinmos,Twinmos UTT,Winbond BH5 παίζουν τέλεια...

Δημοσ.
Stratos2004:

Δύο ερωτήσεις.

α) Με το configuration που αναφέρεις τι τροφοδοτικό έχεις ;

β) Το καλώδιο τροφοδοσίας της VGA (pci-e) έχει δύο εισόδους για 4pin τροφοδοσία. Την μία δεν συνδέουμε με το τροφοδοτικό; Την άλλη την έχει για εφεδρική;

Eχω την ίδια μητρική και την ίδια κάρτα γραφικών' date=' αλλά τις έχω στα κουτιά τους περιμένοντας ένα 500άρι.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote']

Και τα δύο βύσματα Molex τροφοδοσίας συνδέεις.

Τι είναι για ρεζέρβα αν κάτσει το ένα ? :D

Περιμένοντας ένα 500άρι...500άρι...μάρκας ? Q-tec ? :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Stratos2004.

Εμ, που στο καλό λέει στο manual ότι συνδέουμε και τα δύο;

Είπα κι εγώ ότι περισσεύει το ένα !

Πρέπει να είναι και σε ξεχωριστό rail το καθένα, φαντάζομαι. Δεν έχω δει από κοντά κανένα μοντέρνο τροφοδοτικό.

Εχω ένα Antec 400 Watt και βγάζει μόνο 18 watt από την γραμμή των 12volt.

Καλά θα ήταν να περιμένω κανένα Q. Θα κόστιζε λιγώτερο. Eνα PCpower and cooling περιμένω. Φαντάζομαι ότι και το OCΖ θα χώραγε στο κουτί μου, αλλά προτίμησα ετούτο.

AMD64 3800+X2 (Manchester), MSI K8N Neo4 PLATINUM , MSI 6800GT PCI-e , 2X512 KingSton 3200. Μέχρι εδώ είμαστε ίδιοι.

Δημοσ.

Μια ψήφο κι από εμένα στην ASUS A8N- SLI.

εγώ έχω την ASUS A8N- SLI deluxe, δεν ξέρω αν εχει διαφορά από την απλή ASUS A8N- SLI αλλά πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένως ,κι έχω ανεβάσει τον επεξεργαστή (έναν AMD 3800+ X2 )από 2GHz σε 2,3GHz και πάει εδώ κι ένα μήνα σχεδόν τέλεια για τις δικές μου απαιτήσεις φυσικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...