Προς το περιεχόμενο

MSI KN8 NEO4 PLATINUM i ASUS A8N- SLI

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nai ala den thelw na ehw provlimata, opos asimvatotita me mnimes, diskolo bios klp... auta pou zitaw ine pliris exoplismos kai piotita kataskevis...

mipos kapio alo montelo tis MSI? i GYGABITE?

Δημοσ.
DFI LanParty NF4 Ultra D πρωτα και μετα ASUS A8N- SLI. Η MSI K8N Neo4 Platinum ειναι για πολυ νορμαλ καταστασεις...

Αχαχαχ...

λίγο ανάποδα τα λες δικέ μου.

Η MSI είναι για πολλά ( καθώς και για ένα moderate overclocking )...η Asus είναι αυτό που λέμε το εγγυημένο normal.

Δημοσ.

re pedia ali mia erwtisi ti ine to FSB ? stin asus to vlepw 2000 kai stin MSI 1000 , tha katalavw kapia diafora stis epidoseis? giati pros tin MSI KN8 SLI PLATINUM klinw i pros tin MSI KN8 NEO4 PLATINUM.

malon mia apo tis 2

Δημοσ.
DFI LanParty NF4 Ultra D πρωτα και μετα ASUS A8N- SLI. Η MSI K8N Neo4 Platinum ειναι για πολυ νορμαλ καταστασεις...

Agori mou ton ekapses.... DFI einai h mhtera ths asymbatotitas kai asus i mana toy "kaiiiigomaiiiiii..."...Enas psifos sthn MSI (gia des kai kamia abit h' gigabyte)

Filika panta

Δημοσ.

Να πω και εγω μια γνωμη που εχω ASUS SLI

Πολύ καλη με παρα πολλα πραγματα μαζι και χωρις κανενα προβλημα,αλλα εχει ενα θορυβωδες ανεμιστιρακι για το chipset που ομως το αλλαζει με μια παθητικη ψυκτρα και παει το προβλημα (αν και σε νεα revision πρεπει να το εχουν αλλαξει)

Προσεξε ενα για την DFI που ειναι παρα πολυ καλη αλλα ειχε κατι που με εκανε να μην την παρω!!

Δεν εχει παραλληλη!! (αν και τωρα ολοι οι εκτυπωτες ειναι USB) και εχω ειχα παραλληλο εκτυπωτη!!

Δημοσ.
re pedia ali mia erwtisi ti ine to FSB ? stin asus to vlepw 2000 kai stin MSI 1000 ' date=' tha katalavw kapia diafora stis epidoseis? giati pros tin MSI KN8 SLI PLATINUM klinw i pros tin MSI KN8 NEO4 PLATINUM.

malon mia apo tis 2[/quote']

Τα SPECS τα διαβάζετε από τα site των κατασκευαστών όσοι δεν γνωρίζετε πολλά από τα specs των τωρινών CPUs/Mobos, κλπ...

Αναφέρονται στην συχνότητα του διαύλου HyperTransport...

που σε όλους τους Athlon 64 Socket 939 είναι στα 1000MHz aka 1GHz...αλλά επειδή εφαρμόζεται η "τεχνολογία" DDR aka Double Data Rate...aka πολυλογώ πάλι :D άλλοι αναφέρουν την ονομαστική aka DDR συχνότητα, δηλαδή 2000MHz aka 2GHz , ενώ άλλοι αναφέρουν την πραγματική συχνότητα λειτουργίας, δηλαδή 1000MHz aka 1GHz.

Τελικό συμπέρασμα μετά από όλη αυτή την πολυλογία ?

Το ίδιο πράγμα.

Και οι δύο έχουν HTT @ 1GHz aka 2GHz DDR

Δημοσ.

Για να μην τσακωνεστε οποια και να παρει (MSI/ASUS/Gigabyte/ABIT) αν δεν κανει overclock δεν θα καταλαβει τις διαφορες μεταξυ τους εκτος απο το ποια θα εχει τον καλυτερο εξοπλισμο. Την DFI δεν την βαζω μεσα γιατι ειναι εργαλειο για overclocking παρα μητρικη για νορμαλ καταστασεις.

Δημοσ.

Πάρε DFI Ultra D αν σε ενδιαφέρει το o/c...

Όλα τα λεφτά!!

Είχα A8N SLi και το μετάνιωσα.Είχα μια προκατάληψη με τις DFI αλλά η συγκεκριμένη είναι κλάσεις σε όλους τους τομείς σε σχέση με την Asus.Παίρνεις μια έτοιμη από μονταρίσματα μητρική (π.χ οι μνήμες δέχονται εώς 4.0V !!) με πάρα πολλές επιλογές...

Δημοσ.

Stratos2004:

Δύο ερωτήσεις.

α) Με το configuration που αναφέρεις τι τροφοδοτικό έχεις ;

β) Το καλώδιο τροφοδοσίας της VGA (pci-e) έχει δύο εισόδους για 4pin τροφοδοσία. Την μία δεν συνδέουμε με το τροφοδοτικό; Την άλλη την έχει για εφεδρική;

Eχω την ίδια μητρική και την ίδια κάρτα γραφικών, αλλά τις έχω στα κουτιά τους περιμένοντας ένα 500άρι.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...