Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για DOS-BOX!!

dj.akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει το DOS-BOX,και μπορούμε να παίξουμε παλιά παιχνίδια που είχαμε σε καραντίνα εδώ και πολλά χρόνια! :)

Παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζω συχνά πρόβλημα στις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για το κάθε παιχνίδι.Ξέρει μήπως κανένας κάποιο site όπου να δίνονται έτοιμες ρυθμίσεις για κάποια παιχνίδια?Καθώς επίσης και ποιά έκδοση υποστηρίζει καλύτερα το κάθε παιχνίδι?Γιατί με πειράματα χάνουμε πολύ χρόνο και δεν πετυχαίνουμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Μα για πιό λόγο να έχεις προβλήματα από παιχνίδι σε παιχνίδι?

Έχω τα DOSBOX 0.61 και 0.63 και έχω παίξει αναρίθμητα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο τα cycles να προσέχεις.Ούτε πάρα πολλά, αλλά ούτε και λίγα. Είναι εύκολο να βρείς πόσα θέλει το κάθε παιχνίδι.

Τί προβλήματα αντιμετωπίζεις?

Δημοσ.
Μα για πιό λόγο να έχεις προβλήματα από παιχνίδι σε παιχνίδι?

Έχω τα DOSBOX 0.61 και 0.63 και έχω παίξει αναρίθμητα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο τα cycles να προσέχεις.Ούτε πάρα πολλά' date=' αλλά ούτε και λίγα. Είναι εύκολο να βρείς πόσα θέλει το κάθε παιχνίδι.

Τί προβλήματα αντιμετωπίζεις?[/quote']

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό ακριβώς,δηλαδή τα cycles!Σε ποιό νούμερο θα πρέπει να σταματήσω?Όσο παίζεις με τα cycles,π.χ. αλλάζει ο ήχος ή τρεμοπαίζει η εικόνα.Ποιά όμως είναι η χρησή τομή,ώστε το παιχνίδι να αποδίδει 100 %?Κι εγώ έχω καταφέρει να παίξω αρκετά παιχνίδια,αλλά όχι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα πάντα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...