Προς το περιεχόμενο

Futzitsu Siemens L1300 πρόβλημα στην οθόνη

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν με θυμούνται μερικοί που τα λέγαμε για τα λάπτοπ στο θέμα με το Toshiba M40X-105.Anyway...Εχω το L1300 από την αρχή του Ιουλίου και τωρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα η οθόνη:ξαφνικά εκει που δουλέυω αρχίζει και αυξομειώνεται μόνη της η φωτεινότητα σαν να μην κάνει καλή επαφή στο εσωτερικό.Αν την ανοιγοκλέισω(εννοώ το καπάκι) μερικές φορές φτιάχνει.Δεν το κάνει όμως πάντα,μερικές φορές όποτε του έρθει.

Εντάξει δεν είναι φοβερό το πρόβλημα αλλά λέτε να το στείλω να το δούν στο σερβις ή τζάμπα κόπος και χρόνος(ειμαι Κρήτη);Να το αφήσω όταν πλησιάζει το τέλος της εγγύησης μήπως βγάλει κάποιο άλλο πρόβλημα;

Εντωμεταξύ είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το λάπτοπ,μερικά πράγματα τα κάνει πιο γρήγορα από το desktop(athlon [email protected] 200FSB).Απλά έβγαλε αυτό το πρόβλημα τωρα...

Δημοσ.

gto234 ego se thimame :)

tespa epidi ixa kai ego problima me tin othoni tha se simbouleva na to afisis ligo (kana dio mines akoma) bas kai xiroterepsi (kane kai kana back up).an to stilis tora pezei na sou poun ola ok.bebea min to afisis sto telos tis egiisis giati pote den ksereis.(afou eisai kai kriti einai krima tosi talaiporia kai lefta)

Δημοσ.

Ειχες παρόμοιο πρόβλημα με την οθόνη(εσυ έχεις νομίζω το toshiba ε;);

Μάλλον θα το αφήσω αφού δεν είναι κάτι πολύ έντονο και ενοχλητικό και αργότερα βλέπουμε.Πάντως φοβάμαι το σενάριο αν το στείλω οταν τελειώνει η εγγύηση, να μου το στείλουν μετά από κανα μήνα που θα έχει λήξει η εγγύηση αφτιαχτο φυσικά και μετά να πληρώνω.Οπότε 2-3 μήνες πρίν λήξει το στέλνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...