kalaeimaigr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον διαβασα στο http://www.tweaknews.net/reviews/waterse/ το review του bigwater se και λεω δεν το βαζουμε να δουμε.Ελεγε ο δοκιμαστης οτι κρυωνει εναν [email protected] και http://www.tweaknews.net/reviews/waterse/img/idle.jpg. Αρα λεω μεσα μου ο P4 3.2 σε abit ic7 καπου εκει θα παει.Εβαλα κανονικα AS5 και ολα βιδες κτλ αλλα idle 42 full μετα μιση ωρα 52.Ξερει κανεις να μου πει αν κανω λαθος και που? ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 το βραδάκυ θα κάνω edit το παρόν post, και θα γράψω την απάντηση.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 orea tote na po auto pou skeftomoun... o enas einai Northwood kai o diko sou einai Prescott kai o pirinas autos anevazei poli thermokrasia + oti einai men o allos overclocked alla leei thermokrasies se idle katastasi kai oxi full load .an kano lathos pite mou.
deathlok Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 sigoura pezei kai afto alla kai oali einai megali i thermokrasia. tsekare an exei aera to kikloma an exei tsakisi kamia solina kai telos dinamose ligo ton anemistira tou psigiou an exei rithmisi(to psigio einai zesto???)
kalaeimaigr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον ο πυρηνας ειναι και ο δικος μου NORTWOOD οι σωληνες ειναι ok και εχει εναν 120 μπροστα να βαζει δυο 80 πλαινους να βαζουν επισης ενα 80 πανω να βγαζει και εναν 120 πισω του ψυγειου να βγαζει με το ποτενσιομετρο στο max.Το δωματιο ειναι στους 21 βαθμους,ολα τα καλωδια μαζεμενα και round.Ειναι αναμενο 14 ωρες(για σημερα λεμε δεν ειναι πρωτη μερα)αλλα κανει μονο azureus και browsing με cpu usage<10%.Οι σωληνες εχουν μεγαλες κουρβες ακριβως για να μην τσακιζουν.Τωρα απο speedfan εχω 44 αλλα το ψυγειο ειναι κρυο.Τι να πω?
dpolal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ένα θέμα που είναι σημαντικό με την υδρόψυξη ΑΛΛΑ πολλοί χρήστες παρανοούν είναι το ότι η χρήση της ΔΕΝ θα σου κατεβάσει την θερμοκρασία του επεξεργαστή σου καμμιά 40αριά βαθμούς κάτω από ότι ήταν πριν (σε idle και σε full) ΑΛΛΑ ότι θα σου κατεβάσει μερικούς βαθμούς κάτω την θερμοκρασία (το πόσοι θα είναι εξαρτάται από πολλά πράγματα) ΚΑΙ θα την κρατάει εκεί γύρω είτε είσαι σε idle είτε σε full κατάσταση λειτουργίας... Δηλαδή, ο επεξεργαστής σου θα λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο εύρος θερμοκρασιών χωρίς να φτάνει τα υψηλά επίπεδα που είχες πριν με την αερόψυξη... Επίσης ΜΗΝ συγκρίνεται ποτέ θερμοκρασίες ακόμα και σε ίδιους επεξεργαστές γιατί υπάρχουν πάντα διαφορές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.